![]() |
Megpróbálom mekeresni azt a helyet, ahonnan biztonságban rá lehet látni a területünkre és irányítani a varázslatot.
Ahogy elnézed a terepet, akár a bozótosból, akár a fák mögül meg lehet valósítani a dolgot. Amennyiben kell elhagyom a kocsit is, illetve besegítek az igazi harcosok leverésébe. Ezt úgy érted, hogy a bozóthoz menet harcba keveredsz pár emberkével? Igen, ha kell segítség akkor beszállok én is a harcba, ha nem, akkor elkerülöm őket. Ahogy elnézed nem árt a segítség. Nekiállsz egy emberkével vívódni, és azt tapasztalod, hogy elég nehezen boldogulsz vele. Majd -4 ÉP, és -10 FP, és több kör árán nagy nehezen egy láncingest ásegítesz a Fátyol túloldalára... |
Próbálok a gladiátor mellé kerülni és segíteni neki, hogy kikre támadjon. Talán egymás mellett jobban vagyunk védve is és hatékonyabbak is lehetünk, vagy nem, de megpróbálok mindenesetre segítséget nyújtani.
|
- Nagyúúú mönjen vissza a kocsiba, mink elintézzük ezeket! (kiköpök feléjük)
(próbálok a Nagyúr mellé vergődni és védeni őt (csak védekezek) amíg biztonságban nem ér) Úgy tűnik nem érti mit mondasz neki - Átok és acél (dühöngök félhangosan). Próbálom védeni a nagyúrat, amennyire csak lehet. Úgy tűnik elég jól boldogul maga is. |
Pontosan mennyi ellenfél áll most az igaziak közül?
Te nem tudod megállapítani melyik az igazi és melyik nem, de Alysium elmondása szerint, és az előtted heverő hulla alapján arra tippelsz, hogy kilencen még vannak. Visszahúzodok a kocsiba egyenlőre. |
Na végre, hogy a nagyúr felfogta mit akarok. -újjongok magamba
Csatabárdjaim mindig új és új ellenfeletket keresnek, és ahol végre vér fröccsen, ott sorozok utána kidőlésig. Előttem, a Bajnok előtt még a szellemek sem állhatnak meg sokáig!!! Csépeled a népet rendesen az elf segít abban, ki igazi és ki nem, így együttes erővel hosszabb idő alatt végeztek még három emberkével közben ti is kaptatok (-4 ÉP, -10 FP, Alysiumnak: -2 ÉP, -5 FP). Épp a negyedikkel készülnél végezni, mikor a batár felöl sötétség kezd el terjedni körkörösen, ha nem mentek arrébb, elnyel titeket is. |
Amennyiben már csak 1 ellenfél marad azt egmondom a gladiátornak és a sötétséget veszem szemügyre. Ha ez olyan, mint amikor a kisgyerek eltűnt félelmében, akkor belegondolok, hogy megint kereshetjük meg, de ha más, akkor a batártól elhívom a lovam, bár a sötétség egy picit bizar érzést kelt, tán nem kell tartanom tőle, de azért eltávolodom a kocsitól.
Egyébként meg kezdem magam elég rosszul érezni. Ha nincs már a közelbe senki, megpróbálom az erős vérzéseket elállítani, ha tudom és bekötni felületesen, hogy addig se veszítsem tovább életerőmet. Elkerülöm a sötétséget lehetőségekhez mérten. Közben szitkozódom ezerrel, rendesen összevágták ezek a barmok a hacukámat. Eltávolodtok a batártól, és a sötétség nem nő tovább, egy pillanatig, mintha sűrűsödni és kavarogni kezdene, majd szép lassan feloszlik. Mielőtt a feloszlana sötétség, a fantom harcosok hirtelen eltünnek, ezzel egy időben egy sikítás hallatszik a bozótosból. Erre a maradék láncingesek egymásra néznek majd szélsebesen eliramodnak a part felé. Eddigre eloszlik a sötétség és döbbenten látjátok, hogy a batár sehol, viszont a befogott lovak maradtak, csak maga a kocsi tünt el. Körülbelül ezzel egy időben meghalljátok Gren hangját a bozótból: - Segítség! |
- Dartun deres szakálára, micsuda förtelemes sütét mágia vút ez!!! (szakad ki belőlem) Aztán Gren nyomába iramodom teljes sebességgel.
Grent a bozótosba találod ájultan. A fegyverei mellette vannak, meg egy csomó hulla is, de ő nincs magánál. Alaposan körülnézek, látok e rossz arcokat, aztán elrakom egyik fegyverem, Gren fegyvereit is majd félkezemmel vállamra kapom és visszaviszem a... lovakhoz. Láthatóan csak halott ellenségek vannak körülöttetek. |
Befejezem magamon a kötéseket és amikor Farkas visszahozza Grent megnézem, hogy tehetek-e valamit érte, bekötözni a sebeit esetleg. Úgy tűnik nincsenek komoly sebei, szerinted nem a vérveszteségtől ájult el, viszont a sisakján van egy jókora horpadás. Közben odapillantok, hogy Foltos meg van-e. A batárt húzó lovak, Foltos, és Gren pónija is megvan. Miután bekötöztem Grent megmondom Farkasnak, hogy nézzen körbe és vigye a lovamat, ha kell én maradok itt és vigyázok Grenre, amíg magához nem tér. Közelbe hozom az íjjamat is, ha szükség lenne rá.
|
Gren: mire Alysium végez a sebeid ápolásával magadhoz is térsz
|
Kissé zavarodottan nézek körbe (a szemeim nem nagyon akarnak egy irányba nézni) és a kezeim a fegyvereim után kapnak (láthatóan megtorpanva kissé félúton):
-Na gyere te nagy barom! - morgom magam elé. Aztán Lassan mintha felismerném Alysium-ot. -Mi történt azzal a hústoronnyal amelyik nekemjött? -kérdem tőle. Zavartan nézelődök széjjel és balommal keresgélni kezdek magamon. -Meddig voltam kiütve és mi a frász történt? Próbálok feltápászkodni. A kezeim hirtelen megállnak és az arcom elborul. Erölködve összehúzom a szemeim és megfeszítem magam, hogy felállhassak. Sikerül. Azt tapasztalod, hogy négy láncinges hulla van az úton, batár sehol, lovak megvannak, Stancil szintén sehol, Hyas fekszik a kövön. |
All times are GMT +1. The time now is 22:01. |