![]() |
Quote:
E (#1000004) [párbaj] Föld: 174 hektár Katona: 72 Népesség: 5.584 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 33% Támadó: 0 Pénz: 3.035.758 Íjász: 0 Étel: 2.191 bála Lovas: 0 Rúna: 1.077 rúna Elit: 0 Morál: 97 % Varázsló: 200 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 89 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Harcos Hírnév: - 720 Érték: 8.946 Helyezés: 5 / 14 Pool orija a vége előtt 30 percel:D |
Quote:
végére csak lett 220 ijjam :) |
nem lehet szabizni egyébként párbaj közben? :D:D:D
tudom elég hülyén hangzik a kérdés, de éppenséggel még praktikus értelme is lehetne. én beszívtam az elején, kockáztattam, ütöttem, de engem is megütöttek ráadásul durván viharoztak is, és mikor fél órán keresztül 10-15 katikat képeztem, hogy behozzam a népességlemaradást, már tudtam, hogy esélyem sem lesz a top helyezésre. Becsületből végigjátszottam, hogy ingyenfölddel ne rontsam el mások játékát, viszont egy 4-5 órás játékot csupán becsületből végigjátszani elég megerőltető (persze lehet csak az én becsületem gyönge, azért megerőltető :D :p, persze csak vicc) Viszont ilyenkor meg jobb lenne talán szabizni... Igaz ott van ellenérvnek, hogy mivan, ha mindenki elszabizik az elsőn kívül, csak mert éppen nem érez magában elég erőt a küzdéshez. :( |
Quote:
|
Quote:
Mikor én eljöttem még üres ori is volt erre ő is lehagyott:D Voltam elején 3percet kajáztam egyet 10percig Voltam aztán 7percet Eltűntem 20percre Voltam 20percet és eltűntem végleg:D Minden nap itt vagyok bármikor de ha párbaj van mindig van valami. Így írta meg a sors a fordulóban 1párbajon tudtam valójában lenni. Ez van:) |
jó kis párbaj volt. A végére lett 1800 varim és azzal végiggömböltem mindenkit.
Grat Zsunak mégegyszer, és külön grat Attila a legjobb fejnek, hogy úgy visszahozta magát. Amire emlékszem: I:én A:Attila M:Zsu N: Máté J:None E: Pool |
Teljes krónikát láthatnánk a tegnapiból? :)
|
Gratula mindenkinek! :)
Összesítés később. Jövőhét szokás szerint szünet. Időpontjavaslatok jöhetnek, ha valaki szeretne 5 órás gyakorlópárbajt, ami nem számít a sorozatba, csak úgy gyakorlásként van. :) |
Quote:
Keddre nekem van párbajom, holnap közeli, szal marad a csüt-pén legalábbis nekem |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:38. |