Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Legendär (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1871)

Zoli 05-14-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 174741)
Egy hektárba meg 100 kattincsba nem halsz bele:D:D
Amúgy elvileg föltúrod a földed és kikotorsz belőle valami bányászni valót :p magyarán kapsz egy nyersanyag lelőhelyet ;)

Na, akkor még értetlenkedek egy kicsit..tehát a terület nem nő, hanem feltúrják a már meglévőt? és az is 20 kör?

és ilyen már magyarban is van? most nincs törpém

Redback 05-14-2008 18:50

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174742)
Na, akkor még értetlenkedek egy kicsit..tehát a terület nem nő, hanem feltúrják a már meglévőt? és az is 20 kör?

Igen.De csak akkor lehet, ha van üres hekid, és területed 15%-áig.

Andrew 05-14-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174742)

és ilyen már magyarban is van? most nincs törpém

Kénytelen leszek idézni :p
Quote:

Lelőhelyek feltárása

A törpe faj faji sajátossága, hogy meglevő területének 15%-ig, területnövelés nélkül kutathat fel bányákat. A feltárásnak természetesen katona- és pénzigénye van, akárcsak a felfedezésnek.

A szükséges mennyiségű katona és pénz rendelkezésre állása után indítható el a feltárás. A feltárás 20 körig tart. A 20 kör elteltével katonáid különböző lelőhelyeket találnak. A lelőhelyek típusait nem határozhatod meg előre.

A feltárás csak üres területen végezhető el, a sikeres feltárást követően az üres helyek lelőhelyekké alakulnak, amikre bányákat építhetsz. Ha a feltárás 20 körének végeztével nincs elegendő mennyiségű üres terület országodban, akkor csak annyi terület feltárása történik meg, amennyi üres területed éppen van.

(A feltárásra küldött katonákat sem kapod vissza.)

Zoli 05-14-2008 18:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174743)
Igen.De csak akkor lehet, ha van üres hekid, és területed 15%-áig.

és ezt te honnan tudod? :)
mert én nem találom se a fajoknál, se a felfedezésnél...vagy nem tudok németül? :D

Redback 05-14-2008 18:52

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174745)
és ezt te honnan tudod? :)
mert én nem találom se a fajoknál, se a felfedezésnél...vagy nem tudok németül? :D

magyarból tudom :D

Zoli 05-14-2008 18:53

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 174744)
Kénytelen leszek idézni :p

loooooolllll:D:D
köszi. nincs több kérdésem :D

akkor e német súgót lehet ki kell egészíteni...

Andrew 05-14-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 174747)
loooooolllll:D:D
köszi. nincs több kérdésem :D

akkor e német súgót lehet ki kell egészíteni...

Valóban. Amúgy szerintem még nem jutottak el odáig a fordítással, végül is friss még az új verzió :)

Zoli 05-14-2008 18:57

Végülis nem nagy baj, nekem itt vagytok ti, a németek meg gondolkozzanak :D:D:D

Vasgumimaci 06-06-2008 20:21

Legendäres piac

Sziasztok !! :)
Lenne egy olyan kérdésem a Legenderrel kapcsolatban hogy :
mivel nagyon kicsik a csopik ( amiben vagyok az eléggé szükös ), legalábbis gondolom, nem-e lehetne közös piacuk az egyes szinteknek ?? Annyira nincs élet piaci szinten, hogy szinte csak az van amit termel az ember, venni a levegőn kivül sok mást nem lehet. :(
Várom a véleményeteket !

Ati 06-06-2008 20:23

Quote:

Originally Posted by Vasgumimaci (Post 179205)
Sziasztok !! :)
Lenne egy olyan kérdésem a Legenderrel kapcsolatban hogy :
mivel nagyon kicsik a csopik ( amiben vagyok az eléggé szükös ), legalábbis gondolom, nem-e lehetne közös piacuk az egyes szinteknek ?? Annyira nincs élet piaci szinten, hogy szinte csak az van amit termel az ember, venni a levegőn kivül sok mást nem lehet. :(
Várom a véleményeteket !

Ilyenkor marad a termelés. Az irszágot úgy kell minden esetben felépíteni, hogy az aktuális körülmények között életképes legyen. Ha az az aktuális körülmény, hogy nincs piac, akkor ennek megfelelően kell építkezni.

Nem a játékot kell átalakítani azért, hogy a Te stratégiád legyen a nyerő, hanem a stratégiádat kell a körülményekhez igazítani.

All times are GMT +1. The time now is 21:09.