Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Trek 05-08-2007 20:30

Hát nagyon úgy néz ki h nem maradt más mint az, h az én kis elf tolis orimmal a következő szintlépésnél fajt váltok... Mert sztem azt mindenki beláthatja h ezekkel a maluszokkal az elf már nem tartozik a jó toli kategóriába...:(

laci 05-08-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94566)
Hát nagyon úgy néz ki h nem maradt más mint az, h az én kis elf tolis orimmal a következő szintlépésnél fajt váltok... Mert sztem azt mindenki beláthatja h ezekkel a maluszokkal az elf már nem tartozik a jó toli kategóriába...:(

Megint ilyen butaságokat írni... nem tanultad még meg, hogy az elf nem tolvaj? És nem varázsló? De hadis sem? A nagyok megmondták, vedd tudomásul hogy eddig egy lehetetlen országgal játszottál ;)

-Hiena- 05-08-2007 20:31

igen, ezt mar 105 oldallal ezelott leszogeztuk :)

Yberia 05-08-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 94527)
mindenki azt mondja, hogy kiszolgáltatott lett a hadisoknak, semmi elrettentő ereje nincs
ezért gondoltam valami olyasmire, hogy amíg nem bántjuk addig maradjon esélytelen az ártózásra, de ha megtámadják, akkor legyen esélye valamit tenni is a támadó ellen
ezt úgy próbálnám meg elérni, hogy megtartanám a mostani maluszokat, viszont aki az elfet támadja, azzal szemben ez a malusz a felére redukálódik
értem ez alatt, hogy teszem azt csak 1%-al fáradnak jobban a varik és 80% helyett csak 40%-al csökkenne az ártó tolvajakciók hatásfoka
ez a támadástól számított 24 (akár több-kevesebb) órán belül visszaállna alaphelyzetbe, szakaszosan: 12 óránként 1% fáradékonyság és 6 óránként 10% hatásfokcsökkenés (esetleg arányosan több, kevesebb idő alatt)

ez amolyan a káposzta is megmarad megoldás lenne, - mert megmaradna békés, tamagocsi fajnak, de ha atrocitások érnék, akkor vissza tudna vágni - ha tetszene mindenkienk:o
remélem nem loptam el senkinek sem az ötletét...

de az enyémet :) csak ez a másik oldalról közelíti meg a dolgot, nekem ez is szimpatikus, meg az enyém is, nevezzetek nagyképűnek de szerintem eddig kettőnk ötlete adhat jó megoldást, ha Attiék leprogramozzák, a többi addon sírás, vagy alkudozás.

Aki nem így gondolja várom a csatatéren :D

Trek 05-08-2007 20:35

Ati azt megkérdezhetném h arra van e vmi esély h változik vmi az elfel kapcsolatban mostanában? Vagy erre nincs esély...

Ati 05-08-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94570)
Ati azt megkérdezhetném h arra van e vmi esély h változik vmi az elfel kapcsolatban mostanában? Vagy erre nincs esély...

Lásd előző válaszaim.

Yberia 05-08-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 94394)
Korábban dobtam fel egy toronyszázalékkal emelkedő malusz javaslatot. Kis módosítással leírom megint:

Maradna az alap 20% zsákmány mínusz a támadó toliakcióknál. De ez növekedne a tornyok 20% fölötti százalékarányának két vagy háromszorosánál. Remélem érthető, ha nem akkor példa:

Kétszeres szorzóval:
0-20% toronynál, marad 20% a malusz.
21% toronynál, 22% malusz
....
25% toronynál, 30% malusz
....
30% toronynál, 40% malusz
...
35% toronynál, 50% malusz

Háromszoros szorzóval

0-20% toronynál, marad 20% a malussz.
21% toronynál, 23% malusz
....
25% toronynál, 35% malusz
....
30% toronynál, 50% malusz
...
35% toronynál 65% malusz

És így tovább. Minnél üthetetlenebb sereggel, annál inkább deffenzív játékra kényszerül. Ha pedig kevesebb tornyot tart 20%-nál maradna a korábban használható tolis. Ez a verzió az 1/A-ban játszó hadisok számára sem lenne olyan rossz.

most olvasom vissza ez is elég jó ötletnek tűnik első olvasásra. Na azért gyűlnek itt a használható eredmények is...

Andrew 05-08-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 94569)
de az enyémet :) csak ez a másik oldalról közelíti meg a dolgot, nekem ez is szimpatikus, meg az enyém is, nevezzetek nagyképűnek de szerintem eddig kettőnk ötlete adhat jó megoldást, ha Attiék leprogramozzák, a többi addon sírás, vagy alkudozás.

Aki nem így gondolja várom a csatatéren :D

bocsi ;)
de legalább előrehoztad az ötletet

már csak a többiek véleményére lennék kíváncsi :)

Kubbi 05-08-2007 20:43

Ez így hülyeség.
A kezdő szövim, most öli le egy gnóm, ami ellen tehetetlen vagyok...
Ráadásul egy kezdő gnóm, tábornok szemivel... :D
Mit kezdjek ezzel a rakás... országgal?
Legalább hagy váltsak most fajt!
Kérlek!!!!

Eke 05-08-2007 20:52

Majd Hiéna kivesz a bajból az ötleteivel.Nyugi

All times are GMT +1. The time now is 05:00.