![]() |
Quote:
nekem ? :D akkor te biztos nem ismerted a lehűtött gólyó trükkjét a lottóhúzásnál anno... naívnak kéne lennem ahhoz, hogy azt gondoljam földi halandó azt az összeget megnyerheti, vagy fel veheti. régen is meg volt a trükkje, most is meg van. a buta nép meg álmodozzon. |
Quote:
az nem komoly ember |
Quote:
22 mila rúnát úgy töröltek, mint sipirc, ez kis balzsam, bár sokat mond, hogy mekkora tartalékaik lehetnek Atinak: mindegyik ütés 12.26-a óta úgy ment, hogy szabiról ki, ütés, szabira vissza a megtámadott orik csakis addig voltak játékban, amíg a seregek indultak és miután a szabiramenés fontos esemény, mindet látnod kell |
Quote:
JKSZ, ha bárki meg meri ütni ezeket az üres országokat? Hááááááááááát, remélem nem gondolja senki komolyan, hogy az. |
szerintem Ati nem nem hiszi el, vagy nem érti, hanem nem akarja észrevenni a csalást...nem nagyon tudok annál jobbat mondani mint amit Ittaz mondott (0 varival rögtön törölt amint nem az eredeti ember ment felé...) és amit Cyby és én is mondtunk már. ne mondja nekem senki, hogy szabályosan 2-3 hónap alatt fel lehet jutni 270k-s értékekre:eek:
|
Quote:
Csak csűröd csak csavarod Hát csak annyi a különbség,hogy most már teljesen játékban vannak. Eddig csak 4ember kedvéért léptek be. Nekik már túl messze van. Nem is törődnek a már a hekijükkel . Azoknak már ilyen messziről nem kell. És így lesz a maradék orival is. |
Quote:
Biztos jó az ha ennyi embert hülyének nézel? Két ori télleg nincs szabin most. Eddig fejenként 4-5 ütéssorozatot kaptak be, amikoris annyi időre jöttek vissza szabiról, hogy kimehessen rájuk valaki. Egy bizonyos valaki. Ráadásul te ezt pontosan tudod, mert látod az eseményekben. |
Quote:
:D a törlés? gonosz egy dolog... :p a szabizás? a szabiról való visszajövés kifigyelése 5% eséllyel kb? a szabiról vissza jövés lesése 100 % eséllyel? (gondolom erre gondoltok ) jelen pillanatban ez sem szabálytalan... ;) |
Quote:
de megmondom én: legalább 4-szer mentek fejenként szabira összesen pár percet játszottak és a területük legalább felét átadták |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:32. |