![]() |
Egy nap kétszer is sikerült benéznem... egész nap távoloztam, kivéve 2 órát, hát persze hogy akkor kaptam egy fosztást... 400 milla
Másik... látom, hogy jön a sereg, mondom jólvan beüt, de fölöttem volt, és figyeltem, nem bontott... volt viszont a barakkokban 600 piacról visszajött, el nem férő íjas...természetesen alulról kaptam az ütést:D |
Quote:
|
Quote:
Mindjuk előtte meg mákom volt, hogy valaki kiürítette a katipiacot, el tudtam menni szabira, végülis könnyen jött könnyen ment kategória:) |
Az igaz, hogyha rúnában tartjuk a pénzünket és full deffesek vagyunk, akkor nagyobb az esély a megvédésre . De ebben a játékban szerencse is létezik. Köszönjük neked az 120.000.000 rúnát, amivel támogattad a szövetségünket.
Normál csoport. |
Félelem, félelem.
Jön felém a sereg. Számolok, látom befér. Bontani felesleges, mert vándor és messze van. Gyorsan fedezek annyi hekit, mint amennyit számolok, hogy vinni fog. Fosztira jött. A szövetségem fölé fedeztem magam 4 körrel. |
Quote:
|
Nem jó éppen a top% felett lenni pár hellyel, mert ha jön egy őszi azonosítás és a csoport harmadát törlik, akkor bizony könnyen kieshet a topból az ember.
|
Jó ha az ember megjegyzi, hogy csak olyan tekercset tud lopni, amiből neki is van. Ha nincs hadügyid és és ezáltal 0%-al számolsz és 4x pattansz, az annyira nem jó.
Ati kedvéért |
Quote:
|
kis pipa be, bontás 299 barakkot...kész
nézem miért esett apontom 30k-t...hm.......üres terület 2999heki well done csak egy kilencest ütöttem el,de senki s evett eészre szerencsére,és cska 1mrdbol ujra is épittettem a fél orit:) Tanulság korán reggel(kinek mi) ne probálj meg csodát tenni:) |
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |