Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Alg 07-27-2009 20:37

Egy nap kétszer is sikerült benéznem... egész nap távoloztam, kivéve 2 órát, hát persze hogy akkor kaptam egy fosztást... 400 milla

Másik... látom, hogy jön a sereg, mondom jólvan beüt, de fölöttem volt, és figyeltem, nem bontott... volt viszont a barakkokban 600 piacról visszajött, el nem férő íjas...természetesen alulról kaptam az ütést:D

Hex 07-27-2009 20:42

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 220187)
Egy nap kétszer is sikerült benéznem... egész nap távoloztam, kivéve 2 órát, hát persze hogy akkor kaptam egy fosztást... 400 milla

Másik... látom, hogy jön a sereg, mondom jólvan beüt, de fölöttem volt, és figyeltem, nem bontott... volt viszont a barakkokban 600 piacról visszajött, el nem férő íjas...természetesen alulról kaptam az ütést:D

melyik csopi? ha volt ott 400 milla, van ott még több is :D

Alg 07-27-2009 21:08

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 220188)
melyik csopi? ha volt ott 400 milla, van ott még több is :D

Mindegyikben van annyi:P

Mindjuk előtte meg mákom volt, hogy valaki kiürítette a katipiacot, el tudtam menni szabira, végülis könnyen jött könnyen ment kategória:)

Pepa 08-22-2009 20:41

Az igaz, hogyha rúnában tartjuk a pénzünket és full deffesek vagyunk, akkor nagyobb az esély a megvédésre . De ebben a játékban szerencse is létezik. Köszönjük neked az 120.000.000 rúnát, amivel támogattad a szövetségünket.

Normál csoport.

Pepa 08-26-2009 19:09

Félelem, félelem.

Jön felém a sereg. Számolok, látom befér. Bontani felesleges, mert vándor és messze van. Gyorsan fedezek annyi hekit, mint amennyit számolok, hogy vinni fog. Fosztira jött. A szövetségem fölé fedeztem magam 4 körrel.

Lacka 08-26-2009 22:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198522)
A hullák is rendszeresen kapnak szárazság+vihar párost, hogy de rossz lesz nekik... A pálmát még mindig az viszi, amikor valaki az embert akarja agyonrengetni... Huhúú, na most megkapja a magáét... Jéé, miért villog az eseményjelzőm? :D:D:D

Egyszer én is jártam hasonlóan. Kis nézeteltérés volt,frissítettem a gömböt,gondoltam,jaj de jó lesz mindjárt,csak valami mást is csináltam,így megfeledkeztem arról az apróságról,hogy ember a célpont. (pedig előtte 10mp-cel néztem a gömböt) száraz+vihar természetesen 36-ra+ rengetek is...nézem,miért villog,még nem kéne... pffffff :eek: :D:D:D:D aznap többször inkább be sem léptem :D

Pepa 10-04-2009 10:47

Nem jó éppen a top% felett lenni pár hellyel, mert ha jön egy őszi azonosítás és a csoport harmadát törlik, akkor bizony könnyen kieshet a topból az ember.

Pepa 10-12-2009 21:51

Jó ha az ember megjegyzi, hogy csak olyan tekercset tud lopni, amiből neki is van. Ha nincs hadügyid és és ezáltal 0%-al számolsz és 4x pattansz, az annyira nem jó.

Ati kedvéért

Ati 10-12-2009 21:55

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 225484)
Ati kedvéért

Az én kedvemért a másik témákba, pl általános beszélgetésekbe kéne írni valamit. :)

Cyby_ 10-16-2009 18:22

kis pipa be, bontás 299 barakkot...kész

nézem miért esett apontom 30k-t...hm.......üres terület 2999heki well done

csak egy kilencest ütöttem el,de senki s evett eészre szerencsére,és cska 1mrdbol ujra is épittettem a fél orit:)

Tanulság korán reggel(kinek mi) ne probálj meg csodát tenni:)

All times are GMT +1. The time now is 12:46.