Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Kalapácska 03-23-2011 10:26

[quote=Wolfi;284238]
Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 284230)

Hidd el Totya semmi rossz indulat nem volt bennem, csupán viccesen próbáltam megnyilvánulni a külsőn. Azon kevesek közé tartozom szerintem akik kifejezetten nem rühellik a képed:)

ui: a nagy "tervedről" csak annyit, hogy akkor így már világos, biztosan éppen driftelni voltál ezért csúszhatott hiba a rendszerbe.
De ezek után én egyiket sem választanám, mert gondold el beülsz a verdába és egyből eszedbe jut... csessze meg 11k hekit buktam:)

Hát ha viccnek szántad akkor szori :)
Amikor már épülni fog a vas normálisan akkor szerintem már nem fogok játszani :D
Most se érdekel különösebben a játékföldem menyisége :)

Kalapácska 03-23-2011 10:27

Csata : nem volt semmi extra, nem nézett nálunk az aktuális távolos klánpontlistát :)
Remélem tanulnak belőle :D

Ati 03-23-2011 10:51

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 284244)
Amikor már épülni fog a vas normálisan akkor szerintem már nem fogok játszani :D

Kifelejtetted beépíttetni a netet?! :mad:

Pool 03-23-2011 11:01

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 284244)

Hát ha viccnek szántad akkor szori :)
Most se érdekel különösebben a játékföldem menyisége :)

Megint csak az előre magyarázkodás, ha bekaptok még pár ..... ütést :)

vityu 03-23-2011 11:22

Gratulálok az Olümposznak, szép nagy ütés volt.

Kalapácska 03-23-2011 11:36

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 284247)
Megint csak az előre magyarázkodás, ha bekaptok még pár ..... ütést :)

Ha jól emlékszem neked már mondtam , hogy szakadj le rólam .....
Nincs magyarázkodás leírtam részünkől mi történt ...
Leírta a másik klán is szerintem ...
Csak jóindulatból írta le mindenki , hogy mi történt , mert egyébként meg nemhiszem , hogy bárkinek is köze lenne hozzá a résztvevőkön kívül :)
Persze te hozod a formádat ...

Tsobi 03-23-2011 12:00

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 284235)
Tehát volt egy időszak amikor a Kismalac 30-40 körön belül volt és fenyegetve éreztük magunkat ezért elkezdtünk készülni egy esetleges megelőző csapásra avagy szembe seregre aztán hétfőn kirakták Mistet akkor már úgy voltunk vele hogy akkor is megpróbáljuk majdnem tegnap vagy tegnap előtt visszavették Mistet így aztán egyszerűbb volt a dolgunk bevártuk a lovakat rájuk álltunk maradék lovat bevásároltuk aztán uccu neki piac sasolás hullák sasolása aztán 35 körül megjelent Totya és begyilkolt az elfbe valószínűleg az motoszkált a fejében hogy az elf is kitámadt és ezáltal beverheti őt földre :) aztán 55-56 környékén még megakartam nézni a hullá hogy hogy áll van-e bennük sereg vagy akármi aztán látom hogy Mist nincsen ekkor elkezdtünk reménykedni hogy nem fordulnak le többen is :) de aztán a Zöld esemény igencsak boldoggá tett minket :) Tehát a ráállás és támadás során extra dolog nem igazán történt :)

Ennél azért jóval több előkészület előzte meg a csatát. :p
Köszönjük a gratulációkat! Külön gratula Neked, Gergő! :)

Kalapácska 03-23-2011 13:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 284246)
Kifelejtetted beépíttetni a netet?! :mad:

Azt nem kell , mobilnet :D

Ati 03-23-2011 13:26

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 284263)
Azt nem kell , mobilnet :D

Na, hát akkor csak megoldható az, hogy jó kis offroadozás közben is lehessen játszani. :D

Fefe013 03-23-2011 13:44

Gratulálok az Olümposz tagjainak!:) Szép nagy ütés:)

All times are GMT +1. The time now is 18:50.