Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Xeper 01-21-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67807)
Dragon én meg most halok meg:D:D
Ahogy hallom ujra ismétlödik a régi story:)
te és spy

ha jól emléxem már volt több ilyen:)
de biztos jól emléxem mert 1-et már itt a külsön is említettem:)

(még jó,hogy olvasok közös forumot:Dnem is kértem volna amugy felvilágosítást a helyzetröl)

És ugy hallom le is bontottál az első helyröl:D:D
Ami szerény véleményem szerint beismerés;)

:D:D:D:D:D

Kifejtenéd kicsit bővebben is? Én pl nem annyira értem ez alapján, hogy mi történt :)

Harcosok 01-21-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67811)
Kifejtenéd kicsit bővebben is? Én pl nem annyira értem ez alapján, hogy mi történt :)

én is csak azt hallottam,hogy dragon többször ütötte spy-t 5seregekkel akinek az ütés után mindig lett védelme....
és amikor a forumon ezt valaki megemlítette dragon lebontotta az oriját a top1-röl
többet én sem tudok:(

+azt amikor még én is jártam hv-ra akkor is volt pár ilyen eset,hogy spy+drag 5x ütögette egymást ugyanígy....

Xeper 01-21-2007 13:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67815)
én is csak azt hallottam,hogy dragon többször ütötte spy-t 5seregekkel akinek az ütés után mindig lett védelme....
és amikor a forumon ezt valaki megemlítette dragon lebontotta az oriját a top1-röl
többet én sem tudok:(

+azt amikor még én is jártam hv-ra akkor is volt pár ilyen eset,hogy spy+drag 5x ütögette egymást ugyanígy....

Na igen, a hétvégi egy ellenőrzés nélküli dolog... nem is értem miért nem érti meg senki... és hogy miért számít ott egy jó helyezés. Régen, multisnak besegítő koromban 2 orival mentem, vittem fel a hekiket a később 1. helyezett orinak. Mindenki látta hogy mi folyik, a srác még a saját gépéről is belépett ebbe a 2 oriba hogy kiküldje a seregeimet mire beér az ő ütése, aminek az eredménye 0 hekis ütés lett(azonos IP-s ütések ilyenek). Mégsem lett semmi.
Mondjuk amilyen jó játékosok vannak, a 2 hekifelhordó orimmal a 6. és 8. helyet csíptem meg úgy, hogy szombat délután csatlakoztam be, pedig én nem leszervezetteket ütöttem, és 5 seregekkel vitték a hekimet :p (mondjuk azóta sem volt egy teljes hétvégém sem egy hétvégi fordulóra :( )
A fórumon az érdekelt toposok anyáztak, de még a közvéleményt is sikerült ellenük fordítani, még őket kevertük multi gyanúba.

Tehát nem szabad a hétvégitől túl sokat várni, játsszál, érezd magad jól, de az elért eredmény szinte semmit nem jelent. ;)

Harcosok 01-21-2007 13:20

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67818)
Na igen, a hétvégi egy ellenőrzés nélküli dolog... nem is értem miért nem érti meg senki... és hogy miért számít ott egy jó helyezés. Régen, multisnak besegítő koromban 2 orival mentem, vittem fel a hekiket a később 1. helyezett orinak. Mindenki látta hogy mi folyik, a srác még a saját gépéről is belépett ebbe a 2 oriba hogy kiküldje a seregeimet mire beér az ő ütése, aminek az eredménye 0 hekis ütés lett(azonos IP-s ütések ilyenek). Mégsem lett semmi.
Mondjuk amilyen jó játékosok vannak, a 2 hekifelhordó orimmal a 6. és 8. helyet csíptem meg úgy, hogy szombat délután csatlakoztam be, pedig én nem leszervezetteket ütöttem, és 5 seregekkel vitték a hekimet :p (mondjuk azóta sem volt egy teljes hétvégém sem egy hétvégi fordulóra :( )
A fórumon az érdekelt toposok anyáztak, de még a közvéleményt is sikerült ellenük fordítani, még őket kevertük multi gyanúba.

Tehát nem szabad a hétvégitől túl sokat várni, játsszál, érezd magad jól, de az elért eredmény szinte semmit nem jelent. ;)

Hát azért van ott ellenörzés :)(tapasztalatból beszélek)
Ott se lehet össze vissza csalni és ha valaki jksz-el az ugyanugy anar...(legalábbis a szabályok szerint)
De amugy ha az ilyen dolgoknak nincs következménye a normálisan játszok is áttérnek a csalásra....
Meg pont az ilyenek miatt megy az ami megy...mert megunja az olyan ember az egészet aki itt ül rengeteget utána meg csalva szerzett elönnyel hagyják le....

Xeper 01-21-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67820)
Hát azért van ott ellenörzés :)(tapasztalatból beszélek)
Ott se lehet össze vissza csalni és ha valaki jksz-el az ugyanugy anar...(legalábbis a szabályok szerint)
De amugy ha az ilyen dolgoknak nincs következménye a normálisan játszok is áttérnek a csalásra....
Meg pont az ilyenek miatt megy az ami megy...mert megunja az olyan ember az egészet aki itt ül rengeteget utána meg csalva szerzett elönnyel hagyják le....

Általában a legelején végzők azok akik csalnak. A lejjebb haladókat nem érinti ez. És engem is azért hívtak, mert a másik toposok is több orival nyomultak -tehát valóban öngerjesztő a folyamat :( (ők állítólag 5-5 orival nyomták, mi csak hárommal voltunk, tehát még mindig csak alig volt csalás :D -és hekin kívül nem vittem semmit, azt meg valahogy fel kellett tornászni az 1. orinak, az sem volt csalás (mármint a torna):) )
Elvileg ellenőrzött, de azon a hétvégén láttam hogy gyakorlatilag szinte nem is... lehet hogy azóta szigorodott a rendszer, de szerintem azóta nem volt szabálymódosítás a hétvégire vonatkozóan.

Harcosok 01-21-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67821)
Általában a legelején végzők azok akik csalnak. A lejjebb haladókat nem érinti ez. És engem is azért hívtak, mert a másik toposok is több orival nyomultak -tehát valóban öngerjesztő a folyamat :( (ők állítólag 5-5 orival nyomták, mi csak hárommal voltunk, tehát még mindig csak alig volt csalás :D -és hekin kívül nem vittem semmit, azt meg valahogy fel kellett tornászni az 1. orinak, az sem volt csalás (mármint a torna):) )
Elvileg ellenőrzött, de azon a hétvégén láttam hogy gyakorlatilag szinte nem is... lehet hogy azóta szigorodott a rendszer, de szerintem azóta nem volt szabálymódosítás a hétvégire vonatkozóan.

Azért ez a normál hv-ban van és ott a heki ér legtöbbet:)
sok heki=sok nép:)

De ha nincs teljesen ellenörzés akkor nincs is igazán értelme
Ha meg van akkor meg az ilyen dolgokért anar kellene....
DE én ebben 100%-ra biztos vaok,hogy nem véletlenül ürölt ki Spy orija:)mivel amikor én jártam pont ugyanez történt amikor spy+drag ott voltak:)

Xeper 01-21-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67823)
Azért ez a normál hv-ban van és ott a heki ér legtöbbet:)
sok heki=sok nép:)

De ha nincs teljesen ellenörzés akkor nincs is igazán értelme
Ha meg van akkor meg az ilyen dolgokért anar kellene....
DE én ebben 100%-ra biztos vaok,hogy nem véletlenül ürölt ki Spy orija:)mivel amikor én jártam pont ugyanez történt amikor spy+drag ott voltak:)

az anarchban egyetértek veled, de Dragékról meg látatlanban szerintem nem érdemes ítélkezni :)
Lehet hogy Spy kiment támadni valaki másra, és ekkor ment ki rá Drag... pl... de lehet még pár verzió :)

lll 01-21-2007 13:39

nah mivan? már megint megy a csalás??

Harcosok 01-21-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67824)
az anarchban egyetértek veled, de Dragékról meg látatlanban szerintem nem érdemes ítélkezni :)
Lehet hogy Spy kiment támadni valaki másra, és ekkor ment ki rá Drag... pl... de lehet még pár verzió :)

én sem tudom pontsan csak azt tudom most 3x játszották ezt el....
és erös a gyanum föleg,hogy régebben is csinálták ezt amikor még jártam...(bár akkor nem 3x 1 hv-n:P)
ennyi véletlen szerintem nincsen...
jóba is vannak(jó ez nem lehet nagy ok:D)
de probálok majd szerezni egy teljes eseménylistát:)

Xeper 01-21-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 67825)

Ez egy ilyen játék :p

Harcosok 01-21-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 67825)

az mindig megy:)
(pont ezért megy mert nincs következménye az ilyeneknek....)
és legalább foldobodik ez a topic is:D

Xeper 01-21-2007 13:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67830)
az mindig megy:)
(pont ezért megy mert nincs következménye az ilyeneknek....)
és legalább foldobodik ez a topic is:D

Ez a topic mindenféle konspirációs elmélet kihirdetésétől 'dobódik fel' :D

Harcosok 01-21-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67833)
Ez a topic mindenféle konspirációs elmélet kihirdetésétől 'dobódik fel' :D

minden elmélet amig ki nem vizsgálják:)

lll 01-21-2007 13:58

de szomorka vagyok, akartam most énis menni hv-ra mert régen voltam, de 4 óra késéssel tudtam volna elkezdeni:(
akkor meg már nincs is értelme, mert ha észre vesznek engem is ott, akkor az előnyükkel rám szállnak, hogy nehogy ott legyek reggelre elöttük már;)

Szecsa 01-21-2007 16:12

izé.. :)
Harcosok tapasztalatbol mondja az anarchba valo atkerulest hv csalas miatt :)
es csak iztos ova int mindenkitol ettol :d :D

Dragi 01-21-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67807)
Dragon én meg most halok meg:D:D
Ahogy hallom ujra ismétlödik a régi story:)
te és spy

ha jól emléxem már volt több ilyen:)
de biztos jól emléxem mert 1-et már itt a külsön is említettem:)

(még jó,hogy olvasok közös forumot:Dnem is kértem volna amugy felvilágosítást a helyzetröl)

És ugy hallom le is bontottál az első helyröl:D:D
Ami szerény véleményem szerint beismerés;)

:D:D:D:D:D

:) Gondolsz amit akarsz, De ha majd megint olyan kedvembe leszek hogy 1. helyről lebontok akkor ne félj szólok legalább lesz kin levezetni a dühöm :) és legközelebb ne legyél az Őrangyalom hogy minden lépésemet kielemezd ....

Harcosok 01-21-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 67886)
:) Gondolsz amit akarsz

ezt nem én gondolom nekem ezt mondták:)
de ha nem így volt ird le az igazságot:)

Dragi 01-21-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67888)
ezt nem én gondolom nekem ezt mondták:)
de ha nem így volt ird le az igazságot:)

rendben azért bontottam mert meguntam belefáradtam és fáradt voltam és itthon meg elszakadt a cérna ....

Harcosok 01-21-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 67886)
:) Gondolsz amit akarsz, De ha majd megint olyan kedvembe leszek hogy 1. helyről lebontok akkor ne félj szólok legalább lesz kin levezetni a dühöm :) és legközelebb ne legyél az Őrangyalom hogy minden lépésemet kielemezd ....

Csak,mint te:)
Csaltál el kell ismerni van az ugy....
mert ahogy látom nem mondtad még ki azt,hogy nem így volt:)

Harcosok 01-21-2007 16:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 67889)
rendben azért bontottam mert meguntam belefáradtam és fáradt voltam és itthon meg elszakadt a cérna ....

MInd1:)
de engem nem a lebontás érdekel hanem ami azelött volt:)
3x támadtál 5sereggel:)

Dragi 01-21-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67892)
MInd1:)
de engem nem a lebontás érdekel hanem ami azelött volt:)
3x támadtál 5sereggel:)

többször is :) És ? hv-ba föld szerzéssel szokás a földet szerezni :)

Harcosok 01-21-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 67893)
többször is :) És ? hv-ba föld szerzéssel szokás a földet szerezni :)

mind1:)
ahogy hallom spy a top5-be volt végig ott aztán sürü az olyan ori akihez 5x beférsz támadni:)
mind1 dragon hiába nem ismered el te is tudod én is tudom+még sokan tudják csaltál:)

Dragi 01-21-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67895)
mind1:)
ahogy hallom spy a top5-be volt végig ott aztán sürü az olyan ori akihez 5x beférsz támadni:)
mind1 dragon hiába nem ismered el te is tudod én is tudom+még sokan tudják csaltál:)

Úgy látszik te élvezed ha mocskolodhatsz :) De köszi nem veszek részt benne ... Amúgy akinek meg nem tetszik ami a hv-n megy jelentsen fel és majd Ati elbírálja a dolgot . Kész ennyi nem kell ezt ragozni :)

Harcosok 01-21-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 67896)
Úgy látszik te élvezed ha mocskolodhatsz :) De köszi nem veszek részt benne ... Amúgy akinek meg nem tetszik ami a hv-n megy jelentsen fel és majd Ati elbírálja a dolgot . Kész ennyi nem kell ezt ragozni :)

Tudod dragon csak,mint te:)
Amugy meg nem fog semmit érni ha jelentik ...sosem ér semmit:)
de azért tudod ha valami rád ragad nehéz lemosnod;)

Bogár 01-21-2007 17:46

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67947)
de azért tudod ha valami rád ragad nehéz lemosnod;)

te már csak tudod. :D
na de 300 heki alatt szintet lépni. :D :D :D

Harcosok 01-21-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 67952)
na de 300 heki alatt szintet lépni.

na látod ez az ami picit sem zavar:)
ha ezt fujjátok:):)

Xeper 01-21-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67972)
na látod ez az ami picit sem zavar:)
ha ezt fujjátok:):)

Ha nem zavarna, nem reagálnál rá ;)

Harcosok 01-21-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67977)
Ha nem zavarna, nem reagálnál rá ;)

legtöbb irásom ez volt rá:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D
visszakeresheted;)

Xeper 01-21-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67980)
legtöbb irásom ez volt rá:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D
visszakeresheted;)

De reagáltál rá :)

Harcosok 01-21-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67982)
De reagáltál rá :)

:Dvannak olyanok akik szerint meg az a baj ha nem reagálok:)
de ha ennyire akarod;)

Viz 01-21-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 67952)
te már csak tudod. :D
na de 300 heki alatt szintet lépni. :D :D :D

hát ez az!
300 heki alatt 4. szintre lépni?:)

dreaman68 01-21-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 68013)
hát ez az!
300 heki alatt 4. szintre lépni?:)

ez már fogalalkoztam miért akkora baj 300 heki alatt szintet lépni?

Viz 01-21-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 68014)
ez már fogalalkoztam miért akkora baj 300 heki alatt szintet lépni?

hogy miért? Gondolj bele!

300 heki alatt 4. szintre lépni?:D

Szecsa 01-21-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 67947)
Amugy meg nem fog semmit érni ha jelentik ...sosem ér semmit:)

ööö, Te akkor miért repültél anarchba?:)
ja, hogy a Ti csalásotok abbol allt, hogy egymas orijaba is bejarkaltatok? :) bocs :)

dreaman68 01-21-2007 20:06

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 68017)
hogy miért? Gondolj bele!

300 heki alatt 4. szintre lépni?:D

azért ilyen velős válaszra nem számítottam:D miért felmész 5k pacival és az ott lévőket gyalulod:D

Dragi 01-21-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 68050)
azért ilyen velős válaszra nem számítottam:D miért felmész 5k pacival és az ott lévőket gyalulod:D

normálba :)

dreaman68 01-21-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 68055)
normálba :)

kötözködölünk?:D ja normálba miért lassúba? kicsit tovább tart

Harcosok 01-22-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68048)
ööö, Te akkor miért repültél anarchba?:)
ja, hogy a Ti csalásotok abbol allt, hogy egymas orijaba is bejarkaltatok? :) bocs :)

Már bocs de amikor megjött 3nap mulva az indoklás az az ok nem szeperlt benne,hogy egymás orijába jártunk:)
már bocs de én csak jobban tudom:D
már bocs de olyan dolgokba ne szolj bele amihez nem értesz:D
már bocs:D

Szecsa 01-22-2007 15:55

elarulhatod akar privibe is, hogy miert repultel :)

Harcosok 01-22-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68258)
elarulhatod akar privibe is, hogy miert repultel :)

játékon kivüli szövetség volt(ha jól emléxem)

+még nekem:
más játékának szándékos tönkretétele:)(de ez nem azona hv-n volt az 100%)
bár van egy olyan tippem,hogy boszi perelt be egy hv után:Dmert tudom elötte öt szivattam direkt tolival egész hv-n:Dmár meguntam és megirtma a forumra is de hozzátettem azért boszi téged még loplak:D

All times are GMT +1. The time now is 20:06.