![]() |
Quote:
|
Quote:
és amikor a forumon ezt valaki megemlítette dragon lebontotta az oriját a top1-röl többet én sem tudok:( +azt amikor még én is jártam hv-ra akkor is volt pár ilyen eset,hogy spy+drag 5x ütögette egymást ugyanígy.... |
Quote:
Mondjuk amilyen jó játékosok vannak, a 2 hekifelhordó orimmal a 6. és 8. helyet csíptem meg úgy, hogy szombat délután csatlakoztam be, pedig én nem leszervezetteket ütöttem, és 5 seregekkel vitték a hekimet :p (mondjuk azóta sem volt egy teljes hétvégém sem egy hétvégi fordulóra :( ) A fórumon az érdekelt toposok anyáztak, de még a közvéleményt is sikerült ellenük fordítani, még őket kevertük multi gyanúba. Tehát nem szabad a hétvégitől túl sokat várni, játsszál, érezd magad jól, de az elért eredmény szinte semmit nem jelent. ;) |
Quote:
Hát azért van ott ellenörzés :)(tapasztalatból beszélek) Ott se lehet össze vissza csalni és ha valaki jksz-el az ugyanugy anar...(legalábbis a szabályok szerint) De amugy ha az ilyen dolgoknak nincs következménye a normálisan játszok is áttérnek a csalásra.... Meg pont az ilyenek miatt megy az ami megy...mert megunja az olyan ember az egészet aki itt ül rengeteget utána meg csalva szerzett elönnyel hagyják le.... |
Quote:
Elvileg ellenőrzött, de azon a hétvégén láttam hogy gyakorlatilag szinte nem is... lehet hogy azóta szigorodott a rendszer, de szerintem azóta nem volt szabálymódosítás a hétvégire vonatkozóan. |
Quote:
sok heki=sok nép:) De ha nincs teljesen ellenörzés akkor nincs is igazán értelme Ha meg van akkor meg az ilyen dolgokért anar kellene.... DE én ebben 100%-ra biztos vaok,hogy nem véletlenül ürölt ki Spy orija:)mivel amikor én jártam pont ugyanez történt amikor spy+drag ott voltak:) |
Quote:
Lehet hogy Spy kiment támadni valaki másra, és ekkor ment ki rá Drag... pl... de lehet még pár verzió :) |
nah mivan? már megint megy a csalás??
|
Quote:
és erös a gyanum föleg,hogy régebben is csinálták ezt amikor még jártam...(bár akkor nem 3x 1 hv-n:P) ennyi véletlen szerintem nincsen... jóba is vannak(jó ez nem lehet nagy ok:D) de probálok majd szerezni egy teljes eseménylistát:) |
Quote:
|
Quote:
(pont ezért megy mert nincs következménye az ilyeneknek....) és legalább foldobodik ez a topic is:D |
Quote:
|
Quote:
|
de szomorka vagyok, akartam most énis menni hv-ra mert régen voltam, de 4 óra késéssel tudtam volna elkezdeni:(
akkor meg már nincs is értelme, mert ha észre vesznek engem is ott, akkor az előnyükkel rám szállnak, hogy nehogy ott legyek reggelre elöttük már;) |
izé.. :)
Harcosok tapasztalatbol mondja az anarchba valo atkerulest hv csalas miatt :) es csak iztos ova int mindenkitol ettol :d :D |
Quote:
|
Quote:
de ha nem így volt ird le az igazságot:) |
Quote:
|
Quote:
Csaltál el kell ismerni van az ugy.... mert ahogy látom nem mondtad még ki azt,hogy nem így volt:) |
Quote:
de engem nem a lebontás érdekel hanem ami azelött volt:) 3x támadtál 5sereggel:) |
Quote:
|
Quote:
ahogy hallom spy a top5-be volt végig ott aztán sürü az olyan ori akihez 5x beférsz támadni:) mind1 dragon hiába nem ismered el te is tudod én is tudom+még sokan tudják csaltál:) |
Quote:
|
Quote:
Amugy meg nem fog semmit érni ha jelentik ...sosem ér semmit:) de azért tudod ha valami rád ragad nehéz lemosnod;) |
Quote:
na de 300 heki alatt szintet lépni. :D :D :D |
Quote:
ha ezt fujjátok:):) |
Quote:
|
Quote:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D visszakeresheted;) |
Quote:
|
Quote:
de ha ennyire akarod;) |
Quote:
300 heki alatt 4. szintre lépni?:) |
Quote:
|
Quote:
300 heki alatt 4. szintre lépni?:D |
Quote:
ja, hogy a Ti csalásotok abbol allt, hogy egymas orijaba is bejarkaltatok? :) bocs :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
már bocs de én csak jobban tudom:D már bocs de olyan dolgokba ne szolj bele amihez nem értesz:D már bocs:D |
elarulhatod akar privibe is, hogy miert repultel :)
|
Quote:
+még nekem: más játékának szándékos tönkretétele:)(de ez nem azona hv-n volt az 100%) bár van egy olyan tippem,hogy boszi perelt be egy hv után:Dmert tudom elötte öt szivattam direkt tolival egész hv-n:Dmár meguntam és megirtma a forumra is de hozzátettem azért boszi téged még loplak:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:06. |