![]() |
6 Ft az 6 Ft. De amikor másfél napig nincs net az végülis nem gond. Ilyenkor megfordul a fejemben, hogy a netes csekkfizetésnél párszáz forinttal kevesebbet utaljak, mert hát ugye nem sikerült szolgáltatniuk, amit az ő hibájuk miatt nem vettem igénybe, így miért fizetném ki? De tudom hogy csak magam szívatnám vele:S
|
A madaras tescoba vettem tv-t hitelre és csekken fizetem.
Késtem 5 napot a befizetéssel és már hívtak telón,hogy ha azt akarom ,hogy továbbra is kiemelt ügyfél legyek fizessek pontosan. Erre meg kérdeztem ,hogy akkor miért nem hívtak fel amikor 2 csekket fizettem be egyszerre?:confused: Köpni nyelni nem tudott :D |
Quote:
|
bankadó első áldozatai. januárban 215 embert fog elküldeni a munkahelyem. Valahogy úgy érzem én is köztük leszek :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én is hasonlóban reménykedek,hogy nem leszel köztük. bár akkor is faszságnak tartom.
1 kulcsos adó helyett inkább csak simán be kéne hajtani azt amit eddig is be kellett volna fizetniük a parasztoknak, mert nem az egyszerü munkásemberek, vagy banki dolgozok nem fizetnek adót rendesen... hanem a magasabb kulcsba tartozók... de ehelyett mitcsinálunk??? nem hogy rájuk szálnánk, nem... inkább felére csökkentjük az adójukat.... |
Quote:
Amíg ez a szemlélet uralkodik a társadalom majd' egészében, addig nem igazán lehet mit tenni. Nagyon sok dologban alapvető szemléletváltásra lenne szükség, de a fentiek ezt valamilyen oknál fogva nem támogatják - kérdem én, mit lehet tenni? |
Az emberi hülyeség ellen sajnos nem sok mindent.Míg minden xart elhisznek,addig ez lesz.Ha benyalják azt ,amit hallani akarnak és el is hiszik,mennyire tuti lesz minden akkor cseszhetik...
Ez párttól független! Holott egy kis józan paraszti ész kellene,hogy átlássák a dolgokat.Nem kell közgazdásznak vagy pénzügyi zseninek lenni.... |
Quote:
Rengeteg olyan dolgot tehetnének, ami nem nekünk kis embereknek fájna a legjobban, de amíg birkák leszünk, azt tesznek velünk, amit akarnak. szvsz |
A Magyar Választópolgárok választották a vezetést, demokratikus módszerekkel.
Ki mit szakít, azt szagolja. Nem mintha tetszene ez az egész, amit csinálnak, de ez a többség akarata. Ezt kell elfogadni. |
Quote:
|
itt nem magával a szektorokra kivetett adóval van a gond, hanem annak a mértékével és azzal, hogy ez az egész nem lett kellően átgondolva. Ez mind ránk kisemberekre vissza fog csapódni, mivel szépen hangzik, hogy nem háríthatják át, de átfogják, ezt mindenki tudja. mentem melózni.
Quote:
|
Folytatás a Politika témában.
Köszönöm. |
egy kép facebookon
*Akinek nincs facebookja: egy kép, melyen a 13 aradi vértanú van, 16-17 éves "emberek" vannak bejelölve. A kép aláírás : "b-13" .... A hozzászólások nagy magyar nyelvtudást feltételeznek : "leg idősebb","fokal fiatalabb vok" és társaik. * :mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
|
jelentsd fel, én már megtettem
|
Quote:
|
Nézegettem, hogy milyen indokok vannak. Ehhez melyik kategóriát jelölitek be?
|
Quote:
|
Quote:
|
Egész tegnapi nap és ma is egyszer sikerült elesnem a jegen. Pont akkor, amikor a kedvenc nadrágomba vittem hátra az egérragasztót. Vasalóval és forró vízzel próbáltuk kiszedni belőle, de nem biztos, hogy kijön...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de amúgy ne kezdjétek védeni az egereket! :) igenis nagy kárt tudnak tenni, valahogy védekezni kell! meg a végén még meggyőzitek Redet, hogy ne ragasztót, hanem egy kis búzát szórjon ki nekik... :D |
Akkor mi az állatbarát módszer? Nem vagyok valami állatkínzó izé, de ha egyszer meg kell fogni őket :/
|
Quote:
De ez a módszer, hogy elkapom, elegnedni nem fogom tudni később, de végezni is vagy nekem kell vele, vagy ott szenved még pár órát/napot, ez valahogy számomra nem túl szimpatikus. |
Quote:
|
Szerintem akik arról beszélnek, hogy megfogni őket, elengedni a mezőn, nem nagyon "hadakoztak" az egerek ellen. Ha szerencséd van, csak egynemű egyedek jelentek meg a portádon, ekkor több időd megfogni őket. De ha megjelenik egy egérpár, nagyon rövid idő alatt lesznek utódok, és így tovább. De ez csak az én véleményem, kövezettek meg nyugodtan, ha akartok.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |