![]() |
Remélem a fórin dühöngést is ide lehet írni.
Nem tudom elképzelni, hogyan lehet ezt megtenni, hogy mindenkibe belekötnek és megusszák. Nem lehet már a T-fórumra beírni, mert tuti belédkötnek, és mindig rádbizonyítják hogy te vagy a hülye, a kötözködős. 2 szemét alak ( finoman fogalmaztam) miatt nem használhatjuk a fórumot. Ugy de ugy ... Ha büntit kapnak, akkor is más miatt ( szerintük), és tuti minden kék számos kivételezett dög. Kék számosok azok hülyék és nagyképüek, még akkor is, ha megpróbálnak velük emberi hangot megütni. Ha meg kezdő vagy, és barátságosan szólsz 1 kék számoshoz, akkor dög is vagy,és áruló. Az ilyenek mit keresnek itt ??? Nah, mindegy, evvel csak magamnak ártok.:mad: |
Quote:
|
Quote:
Gondold el, ha már engem is feltudnak húzni annyira, hogy vitatkozzak:mad: |
Quote:
valaki mészároljon le :D:D |
Quote:
|
Quote:
Én megpróbáltam a kedélyeket csillapítani, de csak vita lett belőlle :( |
Dragira (meg rám) lehet bízni a fórumon kötekedőket :p
|
Miért van az, hoggyha valakit többen lopnak, és egy szövibe betámad, mi megdolgozzuk, akkor rögtön jksz-szel jön?Meg elkezdi hogy szándékos tönkretétel?Miért?Lehet véletlenül is?Most haverom visszaírt hogy nagyon paranoid a csávó, elkezdi két ország nem tud ennyit gyújtani, ne nézzük madárnak...Meg bemásolja milyen tk-k vannak rá nyitva,, és elkezdi ő nem ad ki infót...
Jah és ez az ori 4. szinten 180. a pontlistában. |
Quote:
|
Eddig... :D *rövid*
|
All times are GMT +1. The time now is 14:19. |