Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Cassandra 10-30-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 132751)
Nem tudok menni Pestre, szal a nevem nekem is sztornózandó a listáról, bár akkor tuti Cassy is ott lenne, ha másért nem, hogy legalább belém rúgjon miután lekómáztam:D

Miért is kéne megvárnom, hogy bekómázz?:D
Amúgy én biztosan nem megyek.

Betelgeuse 10-30-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 128244)
Az Isten verje meg a hódító multi jksz és földleadás szűrőjét
egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel éjjel :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ez már a harmadik ilyen eset... pár napja visszajött mélyszabiról, és hajanli 2kor megtámadott, utána közölte, hogy jönni fog még és szabizott
mi a jó nyavalyáért nem lehet ezek ellen tenni valamit?????
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Na akkor beszéljünk erről:)
Mesélj hogy is adtál le ma 350 hekit 20 körről...

Reni 10-30-2007 17:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 128244)
Az Isten verje meg a hódító multi jksz és földleadás szűrőjét
egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel
mi a jó nyavalyáért nem lehet ezek ellen tenni valamit?????
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Épp nézem a x-es eseményeket, hogy is van ez akkor most AndrewB? Bort iszol és vizet prédikálsz?

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 17:38

Liza miétr bántottál?

Leírtam, hyog miétr nem megyek fel. Ez nem magánélet. Ez azoknak az embereknek szólt, akikkel beszélgettem. És mivel ez engem dühített, úgy éreztem ebben a topicban a helye a témának :( A szürke kockát meg nem tudom miért kaptam :(

Reni 10-30-2007 17:38

Látom Betelgeuse, te is észrevetted...

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 17:39

Mellesleg nem mondtam, hogy irigyelsz. És azt sem, hyog kéne. És azt sem, hogy 240k. Úgyhogy én ezt az egsézet nem értem. Ez a dühöngő, én meg kidühöngtem magamból, hogy nem leszek holnap Pesten. Ennyi.

Vésd 10-30-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 132763)
Épp nézem a x-es eseményeket, hogy is van ez akkor most AndrewB? Bort iszol és vizet prédikálsz?

Most nem tudom miért nyavajogtok:)
véletlen volt csak biztos....
Bár ha belegondolok, hogy én mekkora sereggel 1* tudtam csak beütni...le a kalappal a támadó előtt:)

Betelgeuse 10-30-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 132774)
Most nem tudom miért nyavajogtok:)
véletlen volt csak biztos....
Bár ha belegondolok, hogy én mekkora sereggel 1* tudtam csak beütni...le a kalappal a támadó előtt:)

Látod van még mit tanulnod:) Más befért 20 körről 5 sereggel is kérj tanácsot Harcosoktól hogy kell jó országot építeni:D

Bogár 11-08-2007 13:12

nem értem a siránkozásokat. :mad:
valaki megüti földre a szövimet (vagy jobb esetben kezd lopkodni), majd rászállok varikkal és tolikkal, és még ő nem érti, hogy miért kapja ezeket. :mad:

[HTPA]GeeForce 11-08-2007 13:25

Mondjuk ha ellopok 20 millát, és utána 3 hétig vernek 0-ra.. azt én se szoktam érteni. :D

(Igaz, sose lopok 20 millát... :))
Egyébként azért siránkoznak, mert nem gondolnak bele abba, hogy nekik is bajuk eshet. Meg van egy rakat tolvaj, akinek derogál a készültségét arra 'pazarolni', hogy nézzen egy szöviderítést. Így sokan nem értik, hogy lehet az, hogy ő csak 1 valakit lop, de legalább 3-an verik utána... ;)

All times are GMT +1. The time now is 14:09.