![]() |
Quote:
Amúgy én biztosan nem megyek. |
Quote:
Mesélj hogy is adtál le ma 350 hekit 20 körről... |
Quote:
Épp nézem a x-es eseményeket, hogy is van ez akkor most AndrewB? Bort iszol és vizet prédikálsz? |
Liza miétr bántottál?
Leírtam, hyog miétr nem megyek fel. Ez nem magánélet. Ez azoknak az embereknek szólt, akikkel beszélgettem. És mivel ez engem dühített, úgy éreztem ebben a topicban a helye a témának :( A szürke kockát meg nem tudom miért kaptam :( |
Látom Betelgeuse, te is észrevetted...
|
Mellesleg nem mondtam, hogy irigyelsz. És azt sem, hyog kéne. És azt sem, hogy 240k. Úgyhogy én ezt az egsézet nem értem. Ez a dühöngő, én meg kidühöngtem magamból, hogy nem leszek holnap Pesten. Ennyi.
|
Quote:
Most nem tudom miért nyavajogtok:) véletlen volt csak biztos.... Bár ha belegondolok, hogy én mekkora sereggel 1* tudtam csak beütni...le a kalappal a támadó előtt:) |
Quote:
|
nem értem a siránkozásokat. :mad:
valaki megüti földre a szövimet (vagy jobb esetben kezd lopkodni), majd rászállok varikkal és tolikkal, és még ő nem érti, hogy miért kapja ezeket. :mad: |
Mondjuk ha ellopok 20 millát, és utána 3 hétig vernek 0-ra.. azt én se szoktam érteni. :D
(Igaz, sose lopok 20 millát... :)) Egyébként azért siránkoznak, mert nem gondolnak bele abba, hogy nekik is bajuk eshet. Meg van egy rakat tolvaj, akinek derogál a készültségét arra 'pazarolni', hogy nézzen egy szöviderítést. Így sokan nem értik, hogy lehet az, hogy ő csak 1 valakit lop, de legalább 3-an verik utána... ;) |
All times are GMT +1. The time now is 14:09. |