![]() |
Te Rántotta, ha már ragaszkodsz a viccmeséléshez, legalább a fórum etikettet tartsd be, már ami a "csúnya" szavakat illeti... becsületszavamat adom, hogy van jó humor ilyenek nélkül is ;)
|
Quote:
Szerintem jó volt:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csaj :D:D |
Quote:
Ezt el sutom hinni:( Elég fura egy csaj:confused: Akkor viszont grat neki;):D |
Quote:
|
Quote:
16 éves rántotta:) Talátam egy rántottás viccet neki. ___ Egy asszony rántottát készít reggelire a férjének. A férj hirtelen beront a konyhába. "Óvatosan! VIGYÁZZ! Egy kicsivel több vajat tegyél bele. JAJ! Túl sokat sütsz egyszerre. TÚL SOKAT! Fordítsd meg! FORDÍTST MEG AZONNAL! Több vaj kell! Jaj! JAJ, mi lesz most?! TÖBB VAJAT! ODAÉG! Óvatosan... VIGYÁZZ! Azt mondtam, ÓVATOSAN! SOHA nem hallgatsz rám, ha főzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy? ELMENT AZ ESZED? Ne felejtsd el megsózni. Mindig elfelejted megsózni! Sózd! SÓZD MEG! SÓZD MÁR!" Az asszony értetlenül bámul rá. "Mi a franc van veled? Azt hiszed, nem vagyok képes megsütni egy rántottát?" A férj nyugodtan válaszol: "Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek." |
Quote:
*rövid (nem a vicc)* |
megy a pedofil ember egy kisgyerekkel a sötét erdőben, egyszer csak megszólal a gyerek:
- bácsi engedd el a kezem félek. erre a fickó: - és nekem itt egyedül kell visszajönnöm:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:39. |