Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Merengő 02-22-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281263)
Egyébként tudom, hogy milyen az éplistája a legnagyobb országotoknak, tudod, amelyik szabadságon van. Nem sokkal a szabi előttről van egy éplistám. Érdekel? Szerinted megosszam másokkal, akarom mondani olyanokkal, akik jelenleg képtelenek arra, hogy lássák? Hmmm?

abból az éplistából szerintem csak tanulni lehetne :)

vityu 02-22-2011 21:26

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 281282)
de ha jol rémlik pár napja bénáztad le a hanyatlást 5 terkapubol nyert infoval 24 orán belul fél nappal utés után

Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy 5 tk-ból leszűrt infóm volt egy ellenük tervezett klántámadás előtt2 nappal. :) Rájuk összesen egy volt, hogy megnézzük, hogy kimentek-e. :) És csak annyit mondtam, hogy nem előzte meg számítás. Nem azt, hogy a legfontosabb épület hiányzott, meg azt, hogy azzal a ratyi éplistával...

És hogy miért mondtam azt, hogy komolytalan volt? Mert a felmérések és számolgatások közepette senkinek sem tűnt úgy, hogy hé, ezek ki akarnak menni valakire. :) Mindenkinek a békésen ácsorgó céltalan klán képét mutatta. Persze ez is lehet egy stratégia, viszont ha valaki nézelődik a környékén, akkor tudja, 1 dolgot nem kell tenni: szembemenni.

Kalapácska 02-22-2011 21:29

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281279)
Te valóban nekem akarod megmagyarázni hogy a klánozás miről szól meg miből áll ?:D
Egyébként ha meg éplista alapján épül rád egy klán az annyira nem lutri :)

De tudod mit ? leírok 2 eshetőséget ami simán megtörténhet és ezek nem a legrosszabbak leszek :)))

1: szétdobálják a klánt , vagyis kitesznek szinte mindenkit .
Esemény : sereg beüt hoztok kb 200 hekit :) Nektek a ful sereg kint .

2: lefordul az egész klán ha alkalmas a fordulásra :)
Esemény : rágyújtasz egy cigire kinyitsz egy üveg whiskit és hátradőlsz :)

Pedig te ráépültél és számoltál vele hetekig sőt az egész klán erre gyúrt már mióta és több szatyor pénzt beleöltetek :)
Meg különben is mióta ezen dolgoztok és szerinted az a föld jár nektek :)

Más nem így gondolta kb enyi :) Tehát cigi, whiski :)

Redback 02-22-2011 21:34

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281289)
De tudod mit ? leírok 2 eshetőséget ami simán megtörténhet és ezek nem a legrosszabbak leszek :)))

1: szétdobálják a klánt , vagyis kitesznek szinte mindenkit .
Esemény : sereg beüt hoztok kb 200 hekit :) Nektek a ful sereg kint .

2: lefordul az egész klán ha alkalmas a fordulásra :)

Pedig te ráépültél és számoltál vele hetekig sőt az egész klán erre gyúrt már mióta és több szatyor pénzt beleöltetek :)

Vagy számolsz, és próbálod kihozni a lehető legtöbbet az adott akcióból :)

Princ 02-22-2011 21:40

törölve .

Kalapácska 02-22-2011 21:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 281290)
Vagy számolsz, és próbálod kihozni a lehető legtöbbet az adott akcióból :)

Igazad lehet , a 2 leírt esetben számolsz, hogy elég minden házat elbontani vagy éhezni is kell-e még pluszban a megfeleő úsztatáshoz , hogy a termelő kis elfecskék ne kapjanak szét 20 sereggel mert ők ugye direktbe nem tudnak túl sikeresen támadni :)

Mert ugye te célpont híján nem ugrasz a pontlistában elérhetetlen távolságra :)

NewJackCity 02-22-2011 21:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281287)
Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy 5 tk-ból leszűrt infóm volt egy ellenük tervezett klántámadás előtt2 nappal. :) Rájuk összesen egy volt, hogy megnézzük, hogy kimentek-e. :) És csak annyit mondtam, hogy nem előzte meg számítás. Nem azt, hogy a legfontosabb épület hiányzott, meg azt, hogy azzal a ratyi éplistával...

És hogy miért mondtam azt, hogy komolytalan volt? Mert a felmérések és számolgatások közepette senkinek sem tűnt úgy, hogy hé, ezek ki akarnak menni valakire. :) Mindenkinek a békésen ácsorgó céltalan klán képét mutatta. Persze ez is lehet egy stratégia, viszont ha valaki nézelődik a környékén, akkor tudja, 1 dolgot nem kell tenni: szembemenni.

miért kiderult mire irtam azt hogy az egyik legfontossabb épulet ?
nem szo nem esett rola, csak körulirtam
nem értem komolyan mi a bajod
semmiféle infot nem adtam ki csak egy bakirol beszéltem
ha gondolod 24 ora elteltével szivesen megvitatom ha nem tudsz leszakadni a témáról

vityu 02-22-2011 21:54

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 281293)
semmiféle infot nem adtam ki csak egy bakirol beszéltem

Dehogy akarok én erről vitatkozni. :) Távol álljon tőlem. Viszont ide még javítanék: nem baki volt, hanem tudatos cselekedet, és az elmúlt események tükrében egy ugyanilyen helyzetben újra megtennénk.

Kutyuleee 02-22-2011 21:57

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281289)
...

Mostanság elég sok mindenben faszságnak tartottam amit írtál, de ez teljesen így van:)

Kalapácska 02-22-2011 21:59

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 281291)
Önirónia volt, úgy gondoltam tetszeni fog. :)

köszönjük :)

Én inkább megtiszteltetve éreztem magam , hogy egyáltalán a nem túlrégen felvázolt klánozásom taktikai elemeit először a fórumon lehurogjátok .
Utána leírjátok, hogy a klánnal átbeszéltétek , hogy nem jó szerintetek a Totya féle taktika és az a bizonyos szám amit én csipőből mondtam .
Utána leírjátok , hogy 1 hónap munkája van benne (számolás, mérés,stb) és kijött ugyan az a szám :)

Ehez kell még valamit fűzni ? Szerintem nem :)

Totya

All times are GMT +1. The time now is 23:27.