![]() |
Quote:
|
Quote:
És hogy miért mondtam azt, hogy komolytalan volt? Mert a felmérések és számolgatások közepette senkinek sem tűnt úgy, hogy hé, ezek ki akarnak menni valakire. :) Mindenkinek a békésen ácsorgó céltalan klán képét mutatta. Persze ez is lehet egy stratégia, viszont ha valaki nézelődik a környékén, akkor tudja, 1 dolgot nem kell tenni: szembemenni. |
Quote:
1: szétdobálják a klánt , vagyis kitesznek szinte mindenkit . Esemény : sereg beüt hoztok kb 200 hekit :) Nektek a ful sereg kint . 2: lefordul az egész klán ha alkalmas a fordulásra :) Esemény : rágyújtasz egy cigire kinyitsz egy üveg whiskit és hátradőlsz :) Pedig te ráépültél és számoltál vele hetekig sőt az egész klán erre gyúrt már mióta és több szatyor pénzt beleöltetek :) Meg különben is mióta ezen dolgoztok és szerinted az a föld jár nektek :) Más nem így gondolta kb enyi :) Tehát cigi, whiski :) |
Quote:
|
törölve .
|
Quote:
Mert ugye te célpont híján nem ugrasz a pontlistában elérhetetlen távolságra :) |
Quote:
nem szo nem esett rola, csak körulirtam nem értem komolyan mi a bajod semmiféle infot nem adtam ki csak egy bakirol beszéltem ha gondolod 24 ora elteltével szivesen megvitatom ha nem tudsz leszakadni a témáról |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Utána leírjátok, hogy a klánnal átbeszéltétek , hogy nem jó szerintetek a Totya féle taktika és az a bizonyos szám amit én csipőből mondtam . Utána leírjátok , hogy 1 hónap munkája van benne (számolás, mérés,stb) és kijött ugyan az a szám :) Ehez kell még valamit fűzni ? Szerintem nem :) Totya |
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |