![]() |
Quote:
|
Quote:
jajajajajajajajaja:) |
Quote:
Látod Máté??? Én értem már fel is kelne olyan korán:) miattad nem lenne képes felkelni:D :D hiába a tanítvány már most jobb nálad hehe:rolleyes: :rolleyes: |
Quote:
ugyhogy még van mit tanulnod:D |
kivételesen nem kelnék fel, hanem akkor még fent vagyok :)
így Mátéval is párbajoznék :D kivételesen :) |
Te Harcosok, tényleg igaz a szóbeszéd, hogy 50 hekin léptél 2/B-be?
Minden elismerésem http://forum.queosia.com/images/icons/icon14.gif |
Quote:
de szólj ha hétvégén van ilyen:Dugyis éjjel unatkozom:D |
Quote:
300 heki alatt 4. szintre lépni?:D Onnan már csak egy ugrás az 50el 2/b:D |
Helyezés Ország Érték Nyeremény
1 Buter land (#331696) 10610 140 vip kör 2 Pool (#160521) 10395 84 vip kör 3 Járvány (#321676) 10064 56 vip kör 4 Claívsolais (#379234) 9462 5 Terra valezis (#390185) 9226 6 impossible (#264945) 9160 Csak,hogy lássátok még mindig formában vagyok:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
húúú d kekeckedős mindenki:D:D:D
|
A végén is lelépett szerintem hamarabb:D
Mert már majdnem 300 hekin volt 5ben és szintet kellett lépnie:D |
Quote:
és itt voltam elejétöl a végéig:) de mondom aki nem hiszi,hogy akkor 1ora 24percet késtem kérdezze meg a jelenlévöket:) |
Quote:
Szerintem legközelebb a 2 órás párbaj utolsó 3 percébe menj az még pont nem elég kiütni, de persze te úgyis megnyered:D |
Quote:
te amugy párbajoztál már valaha?:) (3perc nem elég ,hogy odaérjen a sereg amugy sem) ja és 1másodpercet késtem:) |
Quote:
Éppen ezért írtam hogy 3 perc, mert te még onnan is megnyered... Eh. |
Quote:
Itt probál okítani egy kezdő engem párbajról hát ez jó:D:D Mert tuti kezdő vagy mert aki tud játszani az ezt nem teszi:)Mivel megkukkolja az eredményeket stb stb stb:) |
Quote:
|
Quote:
de ha észrevetted még szecsa okoskodott ennyire:)ő minden párbaj utána amikor nyertem megirta:deffelek ennyi....de ő legalább tudta,hogy mit tudok stb stb stb....majd te is rájösz:)egy hosszabb sima párbajon ha találkozunk(bár a rendes orid nevét nem is tudom) utána meg majd irigységböl fogsz fikázni...:)(bár lehet már most is ez van) (párbaj terén max irigységböl fikázni vagy még kezdő az ürge) |
Quote:
Nem fikáztalak, csak kicsit nagyképű vagy nem gondolod?:) |
Quote:
Ezt az eredményt valaki miatt bemásoltam:)(és pont ezért irtam az aljára,hogy nem jöttem ki a formámból) szerintem tudja az ismim,hogy miatta írtam:) De ez van ezt kell szeretni:) Vagy nem kell olvasni ha nem tetszik:) Akit itt fikázgat (irigységböl vagy más okból)annak alap,hogy nem segítek a párbajban:) aki normális és fel tudja fogni,hogy jobb vaok nála és nem az irigység hanem a gratuláció amit ir annak segítek kicsit Ha ismerem és nem kéri akkor is adok neki pár tanácsot Ha ismerem és kéri akkor leirok neki rengeteg dolgot bár sok dolgot ki kell tapasztalni:) Ha valaki normálisan viszonyul hozzám azzal normális vaok:) Aki nem hát ugyanazt kapja vissza:) Aki meg irigy(mos tnem feltétlenül rád gondolok Víz)az ugy járt ....Menjen a saját útján... én nem voltam irigy de 99%-ban a saját utamon mentem:)(pár párbaj után rájöttem amivel többet tud a banda az csak a tapasztalat amit nem lehet tanítani....) |
Bár a legjobb tanulási mód szerintem továbbra is ez:gömb gömb gömb gömb na meg még vagy 100gömb:)
|
415 oldal, nem semmi. Biztos élvezed, ugye, te nagy harcos. Alig várom h belássák a többiek h úgy jársz a legroszabbul h ez kis cseted majd érdektelenségbe torkollik.
|
Quote:
|
415. oldal, összesen 415 « Első < 315 365 405 413 414 415
Nekem ezt írja ki. |
Quote:
|
Xepnek 39"-s monitorja van, elarulta nekem.
Erre felfér akár 50 Harcosok hozzászolás is :) nagyon élvezi, néhányat fel is irt a noteszába, elárulta nekem egy buszmegálloban :D |
Quote:
|
próba
Rég jártam erre
|
Quote:
Becsve őrizd őket! :) |
Quote:
látod látod:) |
Quote:
|
néha azért jó beszólni. ide. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
na de 300 heki alatt 4. szintre ?:):):):) Beelord meghaltam mikor olvastam:D:D:D
|
Dragon én meg most halok meg:D:D
Ahogy hallom ujra ismétlödik a régi story:) te és spy ha jól emléxem már volt több ilyen:) de biztos jól emléxem mert 1-et már itt a külsön is említettem:) (még jó,hogy olvasok közös forumot:Dnem is kértem volna amugy felvilágosítást a helyzetröl) És ugy hallom le is bontottál az első helyröl:D:D Ami szerény véleményem szerint beismerés;) :D:D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |