![]() |
Quote:
sztem... |
most tényleg az is etikátlan, ha egy saját hibájából védtelen országot leütnek?
|
Quote:
Á, dehogy....:D Én is leütném simán, bár én etikátlan vagyok :D |
én is leütöttem volna :)
|
Én is ütöttem volna, aki kimegy rá. :)
|
Quote:
|
Valakihez be kellene iratkoznom egy hódos tanfolyamra. Bénázok állandóan.:mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Nem mondom, hogy senki nem lehet figyelmetlen, de egyértelmű szituációkban legalább a Nagy Fegyver egyik legaktívabb 'papja' tartsa be a szöviháborúba való beleszólásra vonatkozó etikettet..
|
Mi történt? Ha nem titok...
|
Én voltam a hibás (illetve a figyelmetlen), csak Tsobi szeretné Atira fogni.
Szíve joga azt gondolni, amit akar. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De én nem szándékozom ezt külsőn megtárgyalni, mert próbálsz belelátni olyasmit, ami nincsen. |
Miért van az, hogy egy mf viccesen elkezdi a szövimet lopkodni, vagizva még a szövim egyik gömjét is elküldi, hogy nem tudjuk felmérni és gömbözni és 4 mészár után elmegy szabira? :D
nem értem az embereket néha :D |
Quote:
|
Nem történt semmi érdekes!
Volt egy szerencsétlen helyzet, ami úgy lett orvosolva, hogy a szövim a legkézenfekvőbb célpontot választotta a visszakapaszkodásra. Viszont kicsit többről van szó, hogy ezt most itt a fórumon tárgyaljuk meg. Tsobit meg megkérném, hogy ne célozgasson semmilyen formában az országom felépítésére. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
már csak az erősebb jogán is!:D |
Quote:
|
Ez még mindig homályos számomra, de mindegy is, semmi közöm hozzá. :)
|
Érdekes Tsobi, amikor úgy szóltak bele egy másik háborúba, hogy te voltál a "kedvezményezett" akkor semmi bajod nem volt ezzel az etikettel. és másnak sem ha jól emlékszem Remyn kívül. És akkor mindenki fel volt háborodva még a gondolattól is, hogy szándékos volt.
|
Quote:
Egyébként nem is az a valódi gond, hogy megtörtént az eset, hanem a megemlítés utáni hozzáállásuk. |
Az a baj Ts, hogy Te mindent úgy értelmezel, ahogy Neked éppen jól esik, régebben volt tartás Benned, de mostanság ez valahogy kihúnyófélben van... csak a makacs magyarázkodás maradt
|
Quote:
Köszönöm a kritikát, rászánok egy estét és elmélkedem rajta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Miert nem tudnak felelosseggel vezetni az utakon? ;(
|
Quote:
|
ááááááá!!!!!!!!!
hogy a *************verje meg a***********olvasásképtelen******szövetségeseket!! !!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Jajj, mi történt? :eek:
|
hát szépen kiszámolok mindent egy szép kis 2 sereges földkombóra az esetleges visszaütést 100%ig levédve leírom a szövifórumra erre a hadis nem annyival támad és nem attól helpel:(
azt nem értem minek számolgattam 1 órát??? ja és mellesleg pont az történt amire számítottam,és ha az történik amit leírtam a szövifórumra akkor most koppan a kontra sereg,de így szépen bekocog:mad: |
Quote:
|
Inkább ki kell rúgni a szöviből, aki támadás előtt nem tájékozódik a szövifórumon ajjajj...
|
Quote:
|
Quote:
|
Kemény 800 forintos elmaradás miatt, korlátozta a kedves szolgáltatóm a netemet. Köszönöm!
Olyan lassú, hogy még a sebesség mérőt sem tudom beröffenteni :mad: Hát kv előtt már nem lesz seregindítás... :D |
Quote:
Egyszer hasonlóképp jártam kemény 6ft-os tartozás miatt . Nem azt a csekket fizettem be amit kellett volna, hanem egy ennyivel kevesebb összegről szólót. Mondom nekik ne küldjenek róla külön csekket mert többe kerül a postázás meg a papírok mint az a 6 ft ... csapják hozzá a következő számlához nemes egyszerűséggel .. azt mondják az nem úgy van, csak külön csekken fizethetem be .. és nem vicceltek, elküldték :D |
All times are GMT +1. The time now is 15:50. |