![]() |
Végül ennyi jött össze.
Nem egy győztes pontszám,de időben szép a 4 óra:D http://img189.imageshack.us/img189/2214/uuux.jpg |
Quote:
Basszus te végig képes voltál nyomni a jobbra gombot? Én csak pályára állítottam a sünit, aztán hagytam hadd menjen. Szerintem kikészültem volna, ha nyomom végig a jobbrát... Akkor én is gyűjthettem volna több pénzt, meg tovább is maradtam volna levegőben, dehát utána kb főbe lőttem volna magam :D:D:D Így is elég unalmas volt felpattogni 210k láb magasra :( :D |
Quote:
Közbe vacsiztam,fürödtem,tanultam meg south parkot néztem:D ja és még volt két ernyőm,mert nem figyeltem,bár az sokat nem ér.. |
Amúgy a négy napot hagyjátok, én free mode-ban kezdtem alapból, nem kellett felmennem a Marsig, és az első nap nagy mákom volt, hogy lila platformokra pattogtam random módon, meg belefutottam egy csomó pénzbe...
Az nagy részt a mákon múlik, hogy mikorra tudsz mindent felfejleszteni. Utána meg szinte lehet végteleníteni a játékot, minél magasabbra ugrálsz fel, annál több pontot fogsz szerezni, ha valaki veszi a fáradtságot és egy hétig felfelé pattog, feljut 100 trillió lábig, aztán 2 hétig zuhanórepül és 1000 csillió dollárja lesz a végén :D |
Quote:
|
Ja és asszem Andrew kérdezte, hogy mire jó a gravity kill. Na erre mondjuk nem tudok válaszolni, de szerintem azért nem jött(etek) rá, mert free mode-ban nem lehet használni. :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Kipróbáltam, hogy milyen az, ha elhúzom a Marsra jutást, és csak a pénzt gyűjtöttem (nem fejlesztettem ki teljesen a kilövőt), és a rakétákat sem a maximális magasságban lőttem el, így sikerül másfél milla pénzt összeszednem Marsra jutás előtt. Megvettem a Gravity Kill-t, meg minden egyebet is (talán itt követtem el a hibát). Fogtam magam, fellőttem a SÜN!-t, Marsra jutottam, és kezdődött a Free mód a kilövéstől. Gyakorlatilag semmi haszna sincs, mert mire meg tudnád venni, addigra már rég följuthatnál a Marsra, onnantól kezdve meg nincs értelme. HÜPP :( |
Quote:
|
Quote:
Talán hétvégén megcsinálom:p:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:40. |