![]() |
Quote:
Még egyszer azért megkérlek, hogy ne sértegess... Köszönöm! |
Red tudom hogy nem rosszindulatból irtad.Sajnos kevesen vannak akik erről mindent tudnak,de szerencsére ez változik napról -napra.Mindenképpen körbeutazom majd a szórványt mihelyt anyagi helyzetem megengedi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pool,Debilke az az én véleményem hogy a személyeskedést talán nem a forumon kellene.Köszönöm
|
Quote:
Ha meg véletlenül Sárkival a belsőn lenyomott bratyizásra gondolsz (mással nem nagyon szoktam), akkor el kell mondanom, hogy mi már akkor is jókat leveleztünk egymással, amikor Ti egymást írtottátok B-ben cirka 1 éve... Ha Te akkor nem voltál ott, Remy biztos... Tehát én nem azért "nyalok neki", ahogy fogalmaztál, mert sikk, hanem mert jó ismerősömnek tekintem, akit örülök, ha látok... Ennyi Ha nem rá gondoltál, akkor nemtom, mert nem szokásom bratyizgatni mostanában... |
Quote:
|
ezt a nagyon túlérzékenységet, hogy ne sértegesselek sztem hanyagold, nem áll jól.... nem sértegettelek, elmondtam a véleményem Rólad... és tudóóóóód a szemedbe is pont ezt mondanám :)
|
Quote:
|
Jelentem a havazás elállt ,de -12,5 fok van .Reggel a jegesmedve szivatóval fog indulni.XD
|
All times are GMT +1. The time now is 21:54. |