![]() |
Quote:
|
Quote:
Vagy leirhatjuk ,hogy mi kikről beszélünk?:) Mert ők igenis szabadságon voltak már nincsenek Sőt minden ütés közben szabadságra mentek |
Egy egyszerű kérdés:
Ő igaz szabadságon volt tegnapig 160637 [SZ] Squad of light infantry válaszold meg kérlek És ő róle ugyanezt szeretném kérdezni 241624 [SZ] ma már nem támadunk Hogy kb egy hónapig szabin voltak-e? Mert mindneki látja,hogy ők jönnek a sorba És jönni is fognak De szabin vannak ütném én őket ész nélkül de szabin vannak De majd mikor a 4 emberke megy rá akkor nem lesznek ezt is tudja mindenki |
Quote:
És miért gonosz csaló az, aki figyeli? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: |
Quote:
És miért tudom előre megmondani, hogy ki fog legközelebb pár percre visszajönni, és ki fogja 4-5 sereggel beverni? Hidd el, nekem nem adják le a drótot. |
Quote:
Jó nincs miről beszélni szerintem:D Visszább említve lett,hogy azt a 4orit lefordította valaki és aztán a földleadó törölt,hogy nehogy már más kapjona hekiből:) De azért még azon nem is csodálkoznék ennyire,hogy ha azt mondod nem lehet bizonyítani De ugy állítod őket be mintha mindne szabályos lenne Már teljesen csodálkozom Tuvalu átlökésén,hogy kerülhetet át ha ennyi esemény után se lehet semmit se bizonytani:D |
Quote:
|
Én küldtem privátba pár eseményt korántsem a teljes listát mert gondoltam hogy Ati utánna tud nézni ha akar.Azóta is voltak események és egyáltalán nem úgy ahogy Ati írja.A sorrend a következő:toppos ori belép szabiról, lebont nullára ráindul 5 sereg és visszaszabizik és ez a sorrend legalább 4 régi toppos ori esetében igaz
|
Quote:
és a 4közül mindig más:) egyszerre 2 sose mindig más Nagyon ügyesek hát komolyan ezt oktatni kellene:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:19. |