Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Wolfi 02-22-2011 20:15

[quote=Merengő;281259]nem hinném, hogy 3 pannonos országnak meg kéne ijednie tőled (nem tudom te vagy e az illetékes).

Ja most így olvasva a tegnapi betámadott személy nem én vagyok gondolom erre értetted az illetékességet:)

richardka 02-22-2011 20:19

Soha nem gondoltam hogy egy szép sikeres klánütést még magyarázni kelljen:D illetve átmegy másba

pár hozzászolást elolvasva. Tessék gratulálni oszt csokolom

Ma nagyon ráérek:D

Tsobi 02-22-2011 20:20

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 281268)
Ma nagyon ráérek:D

Szerencsénkre. :)

richardka 02-22-2011 20:27

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 281269)
Szerencsénkre. :)

Biztos vagy benne??:D elgurul a gyogyszerem (bár elfogyott a mézes), és én is felveszem a diktált tempot:D

Ma ugy érzem semmi se hoz ki a nyugalmambol:D amin ma keresztü mentem ugyhogy engem üssetek.

vityu 02-22-2011 20:28

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281260)
ha elolvastad volna amit Vityu és Bence írtak akkor értenéd hogy rólatok nem voltak meg az éplisták így a 80% barakk úgymond "vakon" ment volna lutrira de mivel a Hanyatlásról megvolt az épek így biztos sereget küldtek ki és így a 80% barakk nem lutrira ment hanem biztosra.

De tényleg én nem értem amit írtak :D:D:D

Én azt írtam, hogy a Totya féle klántámadás-elméletet hanyagolni akartuk:

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279695)
A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :)
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :)

Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :)
Neked ez szerintem nem menne ...

És igaz, nekünk nem menne az, hogy infó nélkül menjünk ki. :) Akiről meg kell infó, arról szerzünk, ha olyan kicsi, hogy nem tudunk, akkor meg nem is olyan érdekes. :)

Kalapácska 02-22-2011 20:49

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281260)
ha elolvastad volna amit Vityu és Bence írtak akkor értenéd hogy rólatok nem voltak meg az éplisták így a 80% barakk úgymond "vakon" ment volna lutrira de mivel a Hanyatlásról megvolt az épek így biztos sereget küldtek ki és így a 80% barakk nem lutrira ment hanem biztosra.

De tényleg én nem értem amit írtak :D:D:D

Ha egy kicsit is tudnád miről beszélsz klánozás szempontjából akkor lehet, hogy tudnád mi a mondanivalója az írásoknak :)
Vityuék nagyon sokat dolgoztak ezen az ütésen ami mindenképpen becsülendő , mértek , számoltak,stb.....(hetekig)
És igen én korábban leírtam mi kell hozzá 80% barak meg a lutri :D
Aki egy kicsit komolyabban klánozott valaha az úgy is tudja miről beszélek mert anyi a lehetséges variáns amit ide nem akarok leírni :)
Tehát ,hogy megértsed kicsit több a variáns mint egyéniben ahol egyébként is általában közel vagy a célponthoz és csak kör után van távol :)

Totya

Dragi 02-22-2011 20:50

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281278)
Ha egy kicsit is tudnád miről beszélsz klánozás szempontjából akkor lehet, hogy tudnád mi a mondanivalója az írásoknak :)
Vityuék nagyon sokat dolgoztak ezen az ütésen ami mindenképpen becsülendő , mértek , számoltak,stb.....(hetekig)
Aki egy kicsit komolyabban klánozott valaha az úgy is tudja miről beszélek mert anyi a lehetséges variáns amit ide nem akarok leírni :)
Tehát ,hogy megértsed kicsit több a variáns mint egyéniben ahol egyébként is általában közel vagy a célponthoz és csak kör után van távol :)

Totya

Te valóban nekem akarod megmagyarázni hogy a klánozás miről szól meg miből áll ?:D
Egyébként ha meg éplista alapján épül rád egy klán az annyira nem lutri :)

richardka 02-22-2011 20:51

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 281278)
Totya

Meg egy ori Szk-n:DD
bocs nem tudtam kihagyni
a francnak kell már tulkombinálni.

NewJackCity 02-22-2011 20:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281263)
Jack, az, hogy milyen volt az éplistája, szerintem még mindig tabutéma, igazán be lehetne fejezni. Még messze sem telt el a 24óra sem.

.

nem hinném hogy bármit is meg lehetett volna tudni abbol amit irtam
ha be akarod másolni valaki éplistáját akkor rajta
max rohogok rajta egy jót
nem értem mi a sztrájk oka
de ha jol rémlik pár napja bénáztad le a hanyatlást 5 terkapubol nyert infoval 24 orán belul fél nappal utés után
én csak probáltam a szoviddel normálisan beszélgetni
infokiadás nélkul

Kalapácska 02-22-2011 21:09

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 281279)
Te valóban nekem akarod megmagyarázni hogy a klánozás miről szól meg miből áll ?:D
Egyébként ha meg éplista alapján épül rád egy klán az annyira nem lutri :)

Igazad van , nem fogom neked elmagyarázni ...
Majd a vezéred megtanít rá ha érdemesnek lát rá téged és esetleg megkéred rá őt ...
Még úgy is egy baromi nagy lutri :D
Menj ki kisklánba és tanulj próbálkoz aztán majd megtudod mekora lutri :)
Számolhatsz hetekig mérhetsz ez mind akkor él ha a célpont átalusza a bulit :)
Egyébként csak foglalkoztatási terápia :)

Totya

All times are GMT +1. The time now is 00:35.