![]() |
[quote=Merengő;281259]nem hinném, hogy 3 pannonos országnak meg kéne ijednie tőled (nem tudom te vagy e az illetékes).
Ja most így olvasva a tegnapi betámadott személy nem én vagyok gondolom erre értetted az illetékességet:) |
Soha nem gondoltam hogy egy szép sikeres klánütést még magyarázni kelljen:D illetve átmegy másba
pár hozzászolást elolvasva. Tessék gratulálni oszt csokolom Ma nagyon ráérek:D |
Quote:
|
Quote:
Ma ugy érzem semmi se hoz ki a nyugalmambol:D amin ma keresztü mentem ugyhogy engem üssetek. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Vityuék nagyon sokat dolgoztak ezen az ütésen ami mindenképpen becsülendő , mértek , számoltak,stb.....(hetekig) És igen én korábban leírtam mi kell hozzá 80% barak meg a lutri :D Aki egy kicsit komolyabban klánozott valaha az úgy is tudja miről beszélek mert anyi a lehetséges variáns amit ide nem akarok leírni :) Tehát ,hogy megértsed kicsit több a variáns mint egyéniben ahol egyébként is általában közel vagy a célponthoz és csak kör után van távol :) Totya |
Quote:
Egyébként ha meg éplista alapján épül rád egy klán az annyira nem lutri :) |
Quote:
bocs nem tudtam kihagyni a francnak kell már tulkombinálni. |
Quote:
ha be akarod másolni valaki éplistáját akkor rajta max rohogok rajta egy jót nem értem mi a sztrájk oka de ha jol rémlik pár napja bénáztad le a hanyatlást 5 terkapubol nyert infoval 24 orán belul fél nappal utés után én csak probáltam a szoviddel normálisan beszélgetni infokiadás nélkul |
Quote:
Majd a vezéred megtanít rá ha érdemesnek lát rá téged és esetleg megkéred rá őt ... Még úgy is egy baromi nagy lutri :D Menj ki kisklánba és tanulj próbálkoz aztán majd megtudod mekora lutri :) Számolhatsz hetekig mérhetsz ez mind akkor él ha a célpont átalusza a bulit :) Egyébként csak foglalkoztatási terápia :) Totya |
All times are GMT +1. The time now is 00:35. |