![]() |
Gratulálok a támadáshoz!
|
Quote:
|
Quote:
Lehet én is ezt tettem volna sőtt! De majd később esetleg meglátjuk mire megy kevésbé ratyi országok ellen |
Quote:
De ha te magadra vetted hát akkor erre én nem tudok mit mondani :) |
Quote:
bár nem szokásunk lebecsulni másokat de az fura volt hogy az egyik legfontossabb épuletet tolta le olyan épulet kárára ami érthetetlen picit gondolom erre célzott szovim a hsz-ével és gondolom azért reagált hevesen mert forrofejü es tudtuk hogy reklamálni fogtok miatta holott nincs miért a hiéna inkább azért volt mert medival lord szinte ugyanezt csinálta mikor a felfele utogeto alklánunk az olumposz alklánjával harcolt o belehiénázott a 8 fős klánbol a két alklán harcába emiatt nem tudták visszaszerezni a foldet és ráállni klánban maszatékra szoval inkább emiatt dontottunk ugy hogy felébresszuk katit alapbol genyoság meghiénázni egy klánutést de 8 fos klánnal behiénázni két kétfos klán harcába se nagyobb buszkeség és persze gratula nektek szép utés volt |
Quote:
és amúgy ritka rossz éplistája volt a célszemélynek. de grat a bontáshot 2k ponton múlott :) |
Quote:
De tényleg én nem értem amit írtak :D:D:D |
Quote:
Nem mondtam, hogy ő figyelt, ő korábban figyelt térkapukkal gondolom láttátok készül valami és még az is eszetekbe juthatott hátha rátokmegyünk! De tényleg semmi rossz érzésem nincs a hiénával (persze picit bosszant) de mint korábban írtam én is ezt tettem volna. Csak Katira picit ki vagyok hegyezve megmondom őszintén mert mikor felfelé ment 2* is bevert. Igaz akkor nem volt 30% barrakom sem de akkor is:) Azért írtam meglátjuk kevésbé ratyi orik ellene mire megy, de az is lehet, hogy ez sose fog összejönni meglátjuk |
Merengő és Jack, az, hogy milyen volt az éplistája, szerintem még mindig tabutéma, igazán be lehetne fejezni. Még messze sem telt el a 24óra sem.
Egyébként tudom, hogy milyen az éplistája a legnagyobb országotoknak, tudod, amelyik szabadságon van. Nem sokkal a szabi előttről van egy éplistám. Érdekel? Szerinted megosszam másokkal, akarom mondani olyanokkal, akik jelenleg képtelenek arra, hogy lássák? Hmmm? Úgyhogy nagyon örülnék neki, ha leszállnátok az éplistáról... És, hogy miért olyan volt az éplista, amilyen: 50k pontot kellett átfokozni a Hanyatláshoz. Csak a fokozásból történő esés 25k pont plusz képzés, plusz éhezés, és akkor eszembe jut, hogy amikor ideállt az olümposz 2x akkorát bontottunk, és az ellenfélnek is volt igencsak bontható épülete. Ami nem kell klántámadáshoz, az nem kell. |
De azért "szeretlek" Kati nem sértésből írtam:)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |