![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha poénnak is gondoltad, és nem kapsz érte semmit, akkor más is csinálhatja, aki komolyan gondolja, majd max azt mondja rá, hogy poénkodott. |
+ még poénnak is gyenge volt. :)
Anarch fórumon mi már megtanultuk, hogy a szabálytalanságokkal kapcsolatos poénoknak rossz vége lehet, ugyanis mint kiderült, az illetékeseknek nincs kapacitása arra, hogy mérlegeljék, hogy a beírások tulajdonosai milyen mögöttes tartalmat reméltek lecsapódni benne. |
Amennyiben nem poénnak szántam volna, akkor is biztosan a dipóban hirdettem volna ezt, sőt, akkor 26-os betűkkel kezdtem volna az egészet: JKSZ! Tuti így kezdtem volna, mert így még jobban felhívom a figyelmet magamra...
Ati, ha igazán úgy érzed, hogy ezért a hirdetésemért anarch jár, akkor rakj ki nyugodtan. De igazából Te sem érzed ezt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ez nem vígasztal, akkor nem tudom mi vígasztalna... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ennek mi köze ehhez? szerinted igaza van a srácnak? vagy csak kötekedni akarsz, hogy megmutasd te mennyivel jobb ember vagy? (mindegy végülis kb nem is érdekel:) vedd költői kérdésnek és ne válaszolj egyikre se) |
Quote:
|
Quote:
valamilyen szinten igazad van ebben :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
de ép elméjű ember nem ír jksz-re való felkérést oda,szerintem. Egyéni vélemény,túl lett reagálva. Viszont Atinak nem dolga h. mérlegeljen,mi komoly mi nem. Bár néha megtehetné:D |
Quote:
|
Quote:
A mennyivel jobb embert meg vegkepp nem ertem, hogy jon ide. A masik temaban nem foglalnek allast, mert nem feher es nem fekete egyik oldal sem. |
Azért szomorú, hogy van aki a kitiltott időben ütötte az orit, az pedig, hogy melyik klánból, még szomorúbb. Feltételeztem volna, hogy annyi tapasztalt játékosból álló klán többet tud ennél és megadja a lehetőséget a harcra.
Remélem lesz nagyobb ütés ennél még ma és reggel nem ezt fogja valaki az 1/A események topicba másolni egy nagy gartulával együtt...... |
Quote:
Én már egyszer megtanultam a saját káromon, hogy normálos oriból még csak poénkodni sem szabad ilyennel. :) Volt, hogy a szövimnek kellett helpet küldeni ilyen miatt, hogy le ne üssenek. Mihelyt kaptam a kitiltást, ők 5 körös helpet küldtek :) |
Quote:
Sajna ez nem enyhítő körülmény. Az viszont tényleg kabaré,h. az ugat akinek bőven van mit takargatnia. Legalább is az olvasottak alapján. |
igen,ezt már én is megtanultam.
én is kaptam már büntit,feleseltem olyannal akivel nem kellett volna.ő nyert:D vigyázni kell a normális orikra:) |
Quote:
|
Sami, tudod, hogyan viszonyulok hozzád, de most azt kell, hogy mondjam:Nincs igazad.
Vagy Te olyan jó játékos, hogy a 800 hekit hamar összeütöd, inkább, mint Y... Nem? |
Olyan súlyos szabály szegésremár nem is merek gondolni:P
|
Quote:
|
Quote:
és ez akkor még gondolom a figyelmeztetés kategória. |
Quote:
Sokkal inkább a hetek/hónapok alatt visszatérő esetekre gondolok. Például amikor valaki minden este részegen jön fórumozni, és minden este kitiltásra kerül 3-4 országa emiatt. Egy idő után ez unalmassá válik. |
Quote:
figyelmeztetés, 5 kör, 12 kör, stb. stb. egészen a nemkívánatos játékosig |
Quote:
Egyszer visszaütöm Pool ezt a 800 hekit :) Tutira :) |
Mi van, itt senki nem nézi Hause-t? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rossz emberrel kakaskodtam,pláne h. nőnemű volt.sokan szeretik:) na azóta nem látogatom azt a bizonyos fórumot.ott nem volt egyenlő a mérce,de ez rég volt.csak már úgy ki kivánkozott. elvégre ez a dühöngő:) és most kitomboltam magam. Sami.Te meg mindent bele,gyorsan vissza ütöd. Meg nézd meg mit írsz és hova én is azt teszem:) |
Azért örülök, hogy normális hangnemben vitatkoztunk és senki nem vetette el a sulykot. :)
Há nem? :D |
Egyébként meg köszi Pool a jó tanácsot! Asszem Tőled olvastam itt valahol, hogy, ha csúnyát akarsz írni, akkor inkább állj fel a gép elől, menj ki és fújd ki magad. :) Én is ezt tettem ma. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vagy 4 klánbol tuti tiltottak volna orikat a tobbinek meg kánaán lett volna :D mondjuk a dipó tényleg nem poénkodásra van az jogos |
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |