Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ati 10-27-2010 18:54

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268830)
de mivel tudjuk h csak viccnek szánta

Igazából nem tudjuk, csak én feltételezem azt nagy naívan... Még az is lehet, hogy nem poén volt...

vityu 10-27-2010 18:55

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268827)
Ez nekem is nagyon fájt.
El kell gondolkodnom a hogyan továbbon...

Ha egy picit belegondolsz, Atinak igaza van.
Ha poénnak is gondoltad, és nem kapsz érte semmit, akkor más is csinálhatja, aki komolyan gondolja, majd max azt mondja rá, hogy poénkodott.

Tsobi 10-27-2010 18:59

+ még poénnak is gyenge volt. :)

Anarch fórumon mi már megtanultuk, hogy a szabálytalanságokkal kapcsolatos poénoknak rossz vége lehet, ugyanis mint kiderült, az illetékeseknek nincs kapacitása arra, hogy mérlegeljék, hogy a beírások tulajdonosai milyen mögöttes tartalmat reméltek lecsapódni benne.

Sami 10-27-2010 19:01

Amennyiben nem poénnak szántam volna, akkor is biztosan a dipóban hirdettem volna ezt, sőt, akkor 26-os betűkkel kezdtem volna az egészet: JKSZ! Tuti így kezdtem volna, mert így még jobban felhívom a figyelmet magamra...
Ati, ha igazán úgy érzed, hogy ezért a hirdetésemért anarch jár, akkor rakj ki nyugodtan. De igazából Te sem érzed ezt...

Ati 10-27-2010 19:05

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268835)
Amennyiben nem poénnak szántam volna, akkor is biztosan a dipóban hirdettem volna ezt, sőt, akkor 26-os betűkkel kezdtem volna az egészet: JKSZ! Tuti így kezdtem volna, mert így még jobban felhívom a figyelmet magamra...

Fogalmam sincs, hogy ki vagy, hogyan gondolkodsz, és hogyan cselekszel. Hidd el, hogy van, aki simán így csinálja. Nem is egy ember. Persze én ennek örülök, mert ezekkel legalább nem nagyon kell mit foglalkozni, teljesen egyértelműek.

Sami 10-27-2010 19:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 268833)
Ha egy picit belegondolsz, Atinak igaza van.
Ha poénnak is gondoltad, és nem kapsz érte semmit, akkor más is csinálhatja, aki komolyan gondolja, majd max azt mondja rá, hogy poénkodott.

Nem kapsz érte semmit? Igaz, elvettetek 800 hekit...:(

Sami 10-27-2010 19:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268836)
Fogalmam sincs, hogy ki vagy, hogyan gondolkodsz, és hogyan cselekszel. Hidd el, hogy van, aki simán így csinálja. Nem is egy ember. Persze én ennek örülök, mert ezekkel legalább nem nagyon kell mit foglalkozni, teljesen egyértelműek.

Az A-ba? Max 5. szinten el tudom képzelni...

Ati 10-27-2010 19:10

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268838)
Az A-ba? Max 5. szinten el tudom képzelni...

Konkrét esetről B-ből van emlékem, többszemélyiségű országgal.

Sami 10-27-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268839)
Konkrét esetről B-ből van emlékem, többszemélyiségű országgal.

Mindegy, a lényeg, hogy ez engem nem vigasztal.

Ati 10-27-2010 19:41

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268843)
Mindegy, a lényeg, hogy ez engem nem vigasztal.

Hogy anarch helyett csak tiltás lett? És hogy a 72 kör tiltás helyett csak 12 kör lett?

Ha ez nem vígasztal, akkor nem tudom mi vígasztalna...

none 10-27-2010 20:10

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268810)
Kösz Ati, tök jó fej vagy. Egy ártatlan poénért 12 kör = -800 heki. Fasza gyerek vagy...

nevetséges, hogy szabálytalánságot követsz el és még neked áll feljebb..

Remedy 10-27-2010 20:11

Quote:

Originally Posted by none (Post 268845)
nevetséges, hogy szabálytalánságot követsz el és még neked áll feljebb..

Akkor amig tibuval voltal, moka es kacagas lehetett az egesz nap...

none 10-27-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 268846)
Akkor amig tibuval voltal, moka es kacagas lehetett az egesz nap...

én spec elég keveset voltam Tibuval egy szöviben az is kb tekiírásban merült ki..
de ennek mi köze ehhez? szerinted igaza van a srácnak? vagy csak kötekedni akarsz, hogy megmutasd te mennyivel jobb ember vagy? (mindegy végülis kb nem is érdekel:) vedd költői kérdésnek és ne válaszolj egyikre se)

Sami 10-27-2010 20:19

Quote:

Originally Posted by none (Post 268848)
én spec elég keveset voltam Tibuval egy szöviben az is kb tekiírásban merült ki..
de ennek mi köze ehhez? szerinted igaza van a srácnak? vagy csak kötekedni akarsz, hogy megmutasd te mennyivel jobb ember vagy? (mindegy végülis kb nem is érdekel:) vedd költői kérdésnek és ne válaszolj egyikre se)

Én igazából azt nem értem, hogy Neked mi közöd ehhez?

Hex 10-27-2010 20:20

Quote:

hát persze, hogy nem sokat voltál Tibuval egy szöviben, mivel a te országodat is ő vitte :D

valamilyen szinten igazad van ebben :D:D:D:D

none 10-27-2010 20:23

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268849)
Én igazából azt nem értem, hogy Neked mi közöd ehhez?

ne olyan helyen "dühöngj", ahol én is látom, ha nem akarod, hogy reagáljak rá.. reklamálni amúgy se itt kell..

halika 10-27-2010 20:24

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268837)
Nem kapsz érte semmit? Igaz, elvettetek 800 hekit...:(

nem tudom mennyire lehet komolyan venni egy ilyen üzit az A-s dipiben,
de ép elméjű ember nem ír jksz-re való felkérést oda,szerintem.
Egyéni vélemény,túl lett reagálva.
Viszont Atinak nem dolga h. mérlegeljen,mi komoly mi nem.
Bár néha megtehetné:D

Sami 10-27-2010 20:26

Quote:

Originally Posted by none (Post 268851)
ne olyan helyen "dühöngj", ahol én is látom, ha nem akarod, hogy reagáljak rá.. reklamálni amúgy se itt kell..

Ok, ezt észben tartom és majd megfogom előtte kérdezni Tőled, hogy hol dühöngjek...

Remedy 10-27-2010 20:30

Quote:

Szerintem egy adott temaban nem csak egy adott esemenyhez/gondolati szalhoz lehet hozzaszolni. Egyszeruen szamomra fura volt ezt epp a Te szadbol/kezedbol hallani/olvasni, erre vilagitottam ra, ennyi. Az elso mondatod meg mindenki tudja, hogy nem igaz, max technikailag. (Ha kerdezel, azert ne sertodj am meg, ha valaszolnak)

A mennyivel jobb embert meg vegkepp nem ertem, hogy jon ide.

A masik temaban nem foglalnek allast, mert nem feher es nem fekete egyik oldal sem.

Pumi 10-27-2010 20:33

Azért szomorú, hogy van aki a kitiltott időben ütötte az orit, az pedig, hogy melyik klánból, még szomorúbb. Feltételeztem volna, hogy annyi tapasztalt játékosból álló klán többet tud ennél és megadja a lehetőséget a harcra.
Remélem lesz nagyobb ütés ennél még ma és reggel nem ezt fogja valaki az 1/A események topicba másolni egy nagy gartulával együtt......

Hex 10-27-2010 20:37

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268852)
Viszont Atinak nem dolga h. mérlegeljen,mi komoly mi nem.
Bár néha megtehetné:D

megtette :) ezért nem ment anarchba :)

Én már egyszer megtanultam a saját káromon, hogy normálos oriból még csak poénkodni sem szabad ilyennel. :) Volt, hogy a szövimnek kellett helpet küldeni ilyen miatt, hogy le ne üssenek. Mihelyt kaptam a kitiltást, ők 5 körös helpet küldtek :)

halika 10-27-2010 20:39

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268853)
Ok, ezt észben tartom és majd megfogom előtte kérdezni Tőled, hogy hol dühöngjek...

Én is és aki ismer tudjuk,h. vicc volt.
Sajna ez nem enyhítő körülmény.

Az viszont tényleg kabaré,h. az ugat akinek bőven van mit takargatnia.
Legalább is az olvasottak alapján.

halika 10-27-2010 20:43

igen,ezt már én is megtanultam.
én is kaptam már büntit,feleseltem olyannal akivel nem kellett volna.ő nyert:D
vigyázni kell a normális orikra:)

Ati 10-27-2010 20:46

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268859)
vigyázni kell a normális orikra:)

Ha már ez így felvetődött... Nem minden esetben csak az ország van szankcionálva. Ha szemmel látható, hogy valaki csak azért csinál egy országot, hogy azzal kapja a büntetéseket, akkor az EMBER van szankcionálva, hiszen a többi országot is ő irányítja. De ha nem is ezért csinál országot, de hasonló a helyzet, akkor is előfordulhat. Szerencsére ritka.

Pool 10-27-2010 20:49

Sami, tudod, hogyan viszonyulok hozzád, de most azt kell, hogy mondjam:Nincs igazad.
Vagy Te olyan jó játékos, hogy a 800 hekit hamar összeütöd, inkább, mint Y...
Nem?

halika 10-27-2010 20:50

Olyan súlyos szabály szegésremár nem is merek gondolni:P

Ati 10-27-2010 20:53

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268862)
Olyan súlyos szabály szegésremár nem is merek gondolni:P

Valójában nem is kell, hogy súlyos legyen. Ami miatt eddig példa volt erre, az sose a súlyossága miatt volt. Sokkal inkább a rendszeressége miatt. Amikor valaki 20-30-40 figyelmeztetés+tiltás után sem képes felfogni valamit, akkor ott -- és ez tudom, hogy az én hiányosságom -- végetér az én tudásom, és nem tudom, hogy hogyan máshogy adjam az illető értésére, hogy ez nem az a hely, ahol ez a stílus elfogadható. Ilyenkor a többiek védelme érdekében, mivel megváltoztatni nem tudom az illetőt, marad az eltávolítás.

halika 10-27-2010 20:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268863)
Valójában nem is kell, hogy súlyos legyen. Ami miatt eddig példa volt erre, az sose a súlyossága miatt volt. Sokkal inkább a rendszeressége miatt. Amikor valaki 20-30-40 figyelmeztetés+tiltás után sem képes felfogni valamit, akkor ott -- és ez tudom, hogy az én hiányosságom -- végetér az én tudásom, és nem tudom, hogy hogyan máshogy adjam az illető értésére, hogy ez nem az a hely, ahol ez a stílus elfogadható. Ilyenkor a többiek védelme érdekében, mivel megváltoztatni nem tudom az illetőt, marad az eltávolítás.

pl. ha én össze veszek a fórumon valakivel és kitiltják az orim a fórumról,de mivel igazságtalannak érzem,ezért a másik orimbol vissza lépek és meg reklamálom.akkor te tiltani fogod az összes orim x órára.:D
és ez akkor még gondolom a figyelmeztetés kategória.

Ati 10-27-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268864)
pl. ha én össze veszek a fórumon valakivel és kitiltják az orim a fórumról,de mivel igazságtalannak érzem,ezért a másik orimbol vissza lépek és meg reklamálom.akkor te tiltani fogod az összes orim x órára.:D

Nem emlékszem, hogy ilyen történt volna. Persze a másik országodra is megy a figyi, vagy más, attól függően, hogy a "megreklamálás" milyen stílusban történt, de ilyen helyzetben nagyon durván kell "megreklamálnod" a dolgot ahhoz, hogy minden országodat érintő tiltás legyen a vége.

Sokkal inkább a hetek/hónapok alatt visszatérő esetekre gondolok. Például amikor valaki minden este részegen jön fórumozni, és minden este kitiltásra kerül 3-4 országa emiatt. Egy idő után ez unalmassá válik.

Hex 10-27-2010 21:03

Quote:

Originally Posted by halika (Post 268864)

a figyelmeztetésnek is több kategóriája van:
figyelmeztetés, 5 kör, 12 kör, stb. stb. egészen a nemkívánatos játékosig

Sami 10-27-2010 21:05

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 268861)
Sami, tudod, hogyan viszonyulok hozzád, de most azt kell, hogy mondjam:Nincs igazad.
Nem?

Egyszer visszaütöm Pool ezt a 800 hekit :)
Tutira :)

Sami 10-27-2010 21:06

Mi van, itt senki nem nézi Hause-t? :)

Pool 10-27-2010 21:08

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268868)

Mikor Te itt dühöngsz? :D

Ati 10-27-2010 21:08

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268868)

Egy kicsit elkanyarodott a téma, de szerintem nem is baj, ha néha egy kis háttérinfó is felszínre kerül a kitiltások hogyanjáról.

halika 10-27-2010 21:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268865)
Nem emlékszem, hogy ilyen történt volna. Persze a másik országodra is megy a figyi, vagy más, attól függően, hogy a "megreklamálás" milyen stílusban történt, de ilyen helyzetben nagyon durván kell "megreklamálnod" a dolgot ahhoz, hogy minden országodat érintő tiltás legyen a vége.

Sokkal inkább a hetek/hónapok alatt visszatérő esetekre gondolok. Például amikor valaki minden este részegen jön fórumozni, és minden este kitiltásra kerül 3-4 országa emiatt. Egy idő után ez unalmassá válik.

igen én is úgy éreztem h. túlzott szigorvolt,pedig nem egy káromkodós fajta vagyok:)
rossz emberrel kakaskodtam,pláne h. nőnemű volt.sokan szeretik:)
na azóta nem látogatom azt a bizonyos fórumot.ott nem volt egyenlő a mérce,de ez rég volt.csak már úgy ki kivánkozott.
elvégre ez a dühöngő:) és most kitomboltam magam.

Sami.Te meg mindent bele,gyorsan vissza ütöd.
Meg nézd meg mit írsz és hova én is azt teszem:)

Sami 10-27-2010 21:41

Azért örülök, hogy normális hangnemben vitatkoztunk és senki nem vetette el a sulykot. :)
Há nem? :D

Sami 10-27-2010 21:47

Egyébként meg köszi Pool a jó tanácsot! Asszem Tőled olvastam itt valahol, hogy, ha csúnyát akarsz írni, akkor inkább állj fel a gép elől, menj ki és fújd ki magad. :) Én is ezt tettem ma. :)

Redback 10-27-2010 21:48

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268873)
Azért örülök, hogy normális hangnemben vitatkoztunk és senki nem vetette el a sulykot. :)
Há nem? :D

Nekem az elején egy picit sok volt, amivel Atit illetted, de az legyen a maximum mindenkinél, és akkor már nem is lesz gond :)

Sami 10-27-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 268876)
Nekem az elején egy picit sok volt, amivel Atit illetted, de az legyen a maximum mindenkinél, és akkor már nem is lesz gond :)

Igazad van, azért bocsánatot kérek és módosítom azonnal.

NewJackCity 10-27-2010 22:04

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 268861)
Nem?

azért megnézném az arcod ha tegyukfol a páréttel ezelotti A-topikos melyik klán kinek utal témáju poenkodásért repult volna az egész brigád 12 korre :D
vagy 4 klánbol tuti tiltottak volna orikat a tobbinek meg kánaán lett volna :D
mondjuk a dipó tényleg nem poénkodásra van az jogos

All times are GMT +1. The time now is 13:28.