![]() |
Quote:
igazából a törpe meg a gnóm nem is kéne csak 3-an betudják osztani ki mikor távolozzon :D a hullák tartanak egy kis tanyát és már etetik is a 3 "felesleget" és ez a klán bárkin átgyalogol szó nélkül |
Quote:
Igaz, hogy 200 hekirol is lehet tavolozni... :) |
Quote:
|
Azt hiszem ki fogom probálni a hullát, ugyis lassan ujabb szint következik.
Ezzerrel filoztam mi legyek mi legyen a legjobb fajom, azt hiszem surranopályán befutott a hulla. Mikor is lesz bevezetve?? :D letesztelem akár az 1A-ba is:D |
Úgy látom most a több éves elnyomásért törleszthetnek végre a hullák. :D Az egészen biztos, h az A csoport nagyon hamar kihalt lesz. Ezt tessék szó szerint érteni. :D Értelmetlen mással jácccani, hisz a zombi verhetetlen mind támadásban, mind védésben, ráadásul enni sem kér. :cool: Sőt még csak játéktudást sem igényel, menni kell mint az úthenger és darálni mindenkit. Új értelmet nyer a vakon támadás fogalma. Ha beütnek, kit zavar, bárkit belehet vele ütni lendületből, minden számolás nélkül.
Ész nélküli ütőgép. :D - ezt is szó szerint értem - Sokan írták, h nem lesz erős, mert vissza lehet ütni... hát az tény, de azzal, h beverted még nem ért véget dolog, mert kaptál egy kis ajándékcsomagot is a föld mellé. :rolleyes: |
Quote:
|
Segítsetek kicsit hol van összefoglalva a tervezete az új hullának?
Kezd érdekelni ha tényleg beüti az elf klánokat klánban :D Végre rá lennének kényszerítve némi aktivitásra vagy baraképítésre a tornyok helyett |
Quote:
Első körben a hulla jelentős mennyiségű plusz férőhelyet fog kapni: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%. Ezzel egyidőben a hadi ereje is növekszik: a mostani bónusz duplájára, vagyis 5. szinten változatlan, 4. szinten +20%, 3. szinten +40%, 2. szinten +60%, 1. szinten +80%. Ezzel egyértelműen egy überfajjá alakult, viszont megmarad minden gyengesége, amik a férőhelybónusz miatt az eddigieknél erősebben fognak rá hatni. A számításaim szerint a gyengeségek ellensúlyozzák a kapott hatalmas erőt, és normál játékmenet mellett kiegyensúlyozottá teszik a fajt. Hogy ki milyen nem normál játékmenetet talál ki rá, az majd kiderül, és ennek fényében szinte biztos vagyok benne, hogy módosítani kell még. |
Engem az érdekelne hogy ez a fajmódosítás pontosan hogyan is fog lezajlani ?
Az új tulajdonságok érvényesek lesznek a jelenlegi hullákra is, vagy csak arra aki a módosítás után választja a hulla fajt, és ha ezutóbbi akkor hogy lehet majd megkülönböztetni a régi hullát az újtól ? A másik ha teszemazt következő szintlépésnél beválasztom az új hullát, pár hétre rá kiderül hogy túl erős, visszavesznek a bónuszaiból akkor elveszik tőlem is vagy csak azok nem kapják meg akik ezután választják a fajt? |
Sziasztok!
Ezúttal nem a sajátom, hanem egy korábbi Vezérem üzenetét tolmácsolnám a hullával kapcsolatban. A Topicot olvassa, szóval lehet regaálni rá rajtam keresztül :) Az illető országai : 462938 3/E LichKing, 562244 3/E GES Maradjunk a GES-megnevezésnél, mert ezt használja. Az üzi: Szerintem nagyon jó amit Ati kitalált de én még tovább mennék: Férőhelybónuszt 0/20/30/40/50-re raknám az Ati által javasolt 20/30/40/50/60 helyett Hadibónusz ahogy Ati javasolja 0/20/40/60/80 És hogy még érzékenyebb legyen elvenném a mágikus rezisztenciákat (a vihar kivételével, az továbbra se hasson rá mert az halál lenne hogy nem tudja leszedni). Evvel a módosítással 1A-ban pont egy ork erősségű faj lenne de iszonyat érzékenysége miatt úgysem tudná nagyon kiélezni senki. Szerintem evvel a módosítással szenzációsan a játékba illő faj lenne. Tehát ezt így módosítanám: Előnyök
|
All times are GMT +1. The time now is 21:08. |