![]() |
Quote:
:o :o Köszi |
ööööm, ezeket nem lehetne egyésgesíteni ? :rolleyes:
tanácsadó oldalon: Gewitter (x Runden) Trockenheit (y Runden) varázslatoknál: Sturm (x Runden) Dürre (y Runden) |
Sziasztok !
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha van a magyar verzióban az ötös szinten egy országom, akkor indíthatok-e a Legendärben ötödik szinten új országot ? Előre is köszi ! |
Quote:
|
Sziasztok
Elösször is örülök hogy Legendär lassan 1 eve müködik. De...: Elszomorit hogy ez alatt az idö alatt a nyelvtani es fogalmazasi hibak meg mindig nem lettek javitva,mondjuk ezek csak szepseghibak de forditasi "elirasok"is ugyan ugy megvannak pl:44 ora jatekidöd van meg /holott az 44 nap ../ Lassan elmegy a kedvem attol hogy egyaltalan irjak a supportra,mert eddig szinte semmi nem került javitasra es az automata valaszon kivül mas valaszt sem kaptam... Sajna ez nem csak az ugymond "szepseghibak"-ra terjed ki hanem a jatek müködesevel kapcsolatos problemakra is.. pl:null-start Ez nagyon elszomorit... Tudom ez csak egy jatek De...:ha en egy jatekot üzletben "veszek" akkor elvarom hogy jol müködjön... Igaz a legendär-t nem vettem meg de a vip amit eddig az orszagokra tettem nem volt ingyen... |
Quote:
|
Köszönöm :)
Nos a következö a gondom /remelem nem en ertelmeztem valamit rosszul/: Egy 5.szinten levö anarch orszagot szerettem volna null-startal a normal csoportba vinni. Elegendö vippel rendelkezik Nem volt masik orszag a csoportban Lekertem az aktivalasi kodot,ami meg is erkezett e-mailben Ahol kerte meg is adtam viszont tovabb nem sikerült eljutni mert semmi nem törtent... Kerdesem lenne hogy egyaltalan lehetseges egy anarch orszagot a normal csoportba atvinni vagy mostmar örökke ott kell maradjon? |
Quote:
|
Köszönöm a gyors reagalast :)
|
No most próbáld meg. (Hmm, elég furán néz ki a pinkód lekérésekor kapott e-mail...)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:39. |