Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Legendär (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1871)

Tsobi 03-19-2008 18:45

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 165920)
Nem mintha megérdemelnéd...
;)
:D:D:D

:o :o

Köszi

Deni 03-25-2008 20:38

ööööm, ezeket nem lehetne egyésgesíteni ? :rolleyes:

tanácsadó oldalon:
Gewitter (x Runden)
Trockenheit (y Runden)

varázslatoknál:
Sturm (x Runden)
Dürre (y Runden)

Vasgumimaci 04-05-2008 14:21

Sziasztok !
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha van a magyar verzióban az ötös szinten egy országom, akkor indíthatok-e a Legendärben ötödik szinten új országot ?
Előre is köszi !

Sutir 04-06-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Vasgumimaci (Post 168535)
Sziasztok !
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha van a magyar verzióban az ötös szinten egy országom, akkor indíthatok-e a Legendärben ötödik szinten új országot ?
Előre is köszi !

Igen, indíthatsz. :)

Cologne 04-10-2008 11:21

Sziasztok

Elösször is örülök hogy Legendär lassan 1 eve müködik.

De...:

Elszomorit hogy ez alatt az idö alatt a nyelvtani es fogalmazasi hibak meg mindig nem lettek javitva,mondjuk ezek csak szepseghibak de forditasi "elirasok"is ugyan ugy megvannak
pl:44 ora jatekidöd van meg /holott az 44 nap ../

Lassan elmegy a kedvem attol hogy egyaltalan irjak a supportra,mert eddig szinte semmi nem került javitasra es az automata valaszon kivül mas valaszt sem kaptam...

Sajna ez nem csak az ugymond "szepseghibak"-ra terjed ki hanem a jatek müködesevel kapcsolatos problemakra is..
pl:null-start
Ez nagyon elszomorit...

Tudom ez csak egy jatek

De...:ha en egy jatekot üzletben "veszek" akkor elvarom hogy jol müködjön...

Igaz a legendär-t nem vettem meg de a vip amit eddig az orszagokra tettem nem volt ingyen...

Ati 04-10-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Cologne (Post 169082)
a jatek müködesevel kapcsolatos problemakra is..
pl:null-start
Ez nagyon elszomorit...

Nincs tudomásom funkcionális problémáról. Ha Neked van, akkor azt kérlek jelezd, akár itt is kivételesen.

Cologne 04-10-2008 13:31

Köszönöm :)

Nos a következö a gondom /remelem nem en ertelmeztem valamit rosszul/:

Egy 5.szinten levö anarch orszagot szerettem volna null-startal a normal csoportba vinni.
Elegendö vippel rendelkezik
Nem volt masik orszag a csoportban
Lekertem az aktivalasi kodot,ami meg is erkezett e-mailben
Ahol kerte meg is adtam viszont tovabb nem sikerült eljutni mert semmi nem törtent...

Kerdesem lenne hogy egyaltalan lehetseges egy anarch orszagot a normal csoportba atvinni vagy mostmar örökke ott kell maradjon?

Ati 04-10-2008 13:34

Quote:

Originally Posted by Cologne (Post 169106)
Köszönöm :)

Nos a következö a gondom /remelem nem en ertelmeztem valamit rosszul/:

Egy 5.szinten levö anarch orszagot szerettem volna null-startal a normal csoportba vinni.
Elegendö vippel rendelkezik
Nem volt masik orszag a csoportban
Lekertem az aktivalasi kodot,ami meg is erkezett e-mailben
Ahol kerte meg is adtam viszont tovabb nem sikerült eljutni mert semmi nem törtent...

Kerdesem lenne hogy egyaltalan lehetseges egy anarch orszagot a normal csoportba atvinni vagy mostmar örökke ott kell maradjon?

Elméletileg lehetséges, hogy átvidd normál csoportba. Hódítóban ezt rendszeresen csinálják, más nyelvekről nincs visszajelzésem, hogy mennyire gyakori, illetve most először hallom, hogy valami gond lehet vele. Az általad leírt jelenség teljesen új számomra, mindjárt kipróbálom, pár perc...

Cologne 04-10-2008 13:41

Köszönöm a gyors reagalast :)

Ati 04-10-2008 13:52

No most próbáld meg. (Hmm, elég furán néz ki a pinkód lekérésekor kapott e-mail...)

All times are GMT +1. The time now is 15:39.