![]() |
Csak egy szot irok
Skynet:D hogy erre nem jötettek rá!!! |
Hmm, olyan fincsi amikor építés helyett bontok, 6% házat. Ráadásul pont mikor fölgyújtottak. Nyersi is ment a kukába.. Már csak nevetni tudok, ez olyan rossz. :D
|
Quote:
Igaz, nekem is sikerült már ilyet csinálni, csak nem 6% épülettel! :D |
Quote:
akkor kéne még egy checkbox hogy 'Te marha, biztos hogy szöviháború közben 7% házat akarsz hagyni?!!' :D 'Igen! Azt akarom! lécci-lécci' :P |
Én pár napja dobtam ki 179k tolvajlási tekit. Nem vitték el 10x áron.
|
Quote:
Túlcsordultam picit :S Bár hasonló bakim több is volt sajna, lement a könytárkulcs, beloptak 300k tekit, meg nem keltem fel mikor megjött 134k fegyver a piacról :S:S Bár gondolom piaci bukókról sokan tudnának sokat mesélni... |
Ha már tekiről van szó:
Így kezdődött: xxxxxxx (#xxxxxx) Sikerült szerezni 0 ipari, 1.200 gazdasági, 1.200 mezőgazdasági, 9.964 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 1.205 hadügyi, 1.272 mágia és 1.227 tolvajlási tudománytekercset. Most itt járok: xxxxxxx (#xxxxxx) Sikerült szerezni 1.071 ipari, 3.765 gazdasági, 3.765 mezőgazdasági, 5.403 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 3.780 hadügyi, 3.991 mágia és 3.852 tolvajlási tudománytekercset. Ciki hagyni a pici gnómot, rábízva a helytartóra :D:D:D:D:D *gnómmal tekizni a legédesebb :D* |
Quote:
|
Quote:
Egyébként ott a pont :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:09. |