![]() |
Quote:
|
Quote:
Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ. Ezt mondod, Ati? |
Quote:
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :) Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán . Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön .... Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után .... Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad : vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :) Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :) Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :) Neked ez szerintem nem menne ... Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg :) mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is :D Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért :DDD De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta :) Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok |
Quote:
Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz.. |
[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :) Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D Totya nekem semmi bajom Veled de a vezéremet ne sértegesd ad1. Ad 2. A Tőletek való félelem vicckategória, mert ha még ide is értek leírtam a véleményemet KISÜTJÜK A ZSÍROTOKAT ÉS MEGÍSSZUK A DISZNÓVÉRT IS:) Aztén majd beletelik kevés időtökbe mire újra felhízlaljátok magatokat |
[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :) Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D Kaptal egy patkot es mar is vezeted a lovat hol ott lovad sincs :) ez jo |
Quote:
|
Esetleg---->Ne OFF-oljunk máshol II.?
|
Quote:
csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos :) Én anarchos Totya nem = normálos Totya .... kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban :) |
Quote:
---- Ha már hsz, akkor egy grat is. :) 2011-02-12 03:01:09 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 345 hektárt Maracatiara (#442849) országától. |
All times are GMT +1. The time now is 17:58. |