Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Merengő 02-12-2011 09:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 279657)
Ha felhozom a
masik orim akkor meg a lamakkal sem lesz semmi
haversag mindenki egyforma elenfel lesz.

ez eddig fel sem tűnt, de azért ez is sokat elárul rólatok :) és tudd, ha nekem írod azt a levelet, jelentve nem lettél volna, de már minimum 500 hektárral könnyebb lennél.

vityu 02-12-2011 13:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279607)
Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? ...
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279613)
Ez JKSZ.

Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ.

Ezt mondod, Ati?

Kalapácska 02-12-2011 16:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279689)
Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ.

Ezt mondod, Ati?

Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :)
Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D

A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :)
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :)

Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :)
Neked ez szerintem nem menne ...

Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg :) mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is :D
Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért :DDD
De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta :)
Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok

vityu 02-12-2011 16:36

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279695)
Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :)

A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :)
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :)

Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :)
Neked ez szerintem nem menne ...

Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg :) mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is :D
Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért :DDD
De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta :)
Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok

Nem tudom, hogy meddig fogsz még idiótának beállítani a fórumon, de igazán leállhatnál.

Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz..

Wolfi 02-12-2011 17:00

[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....

Totya nekem semmi bajom Veled de a vezéremet ne sértegesd ad1.
Ad 2. A Tőletek való félelem vicckategória, mert ha még ide is értek leírtam a véleményemet
KISÜTJÜK A ZSÍROTOKAT ÉS MEGÍSSZUK A DISZNÓVÉRT IS:) Aztén majd beletelik kevés időtökbe mire újra felhízlaljátok magatokat

papp2 02-12-2011 17:00

[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....

Kaptal egy patkot es mar is vezeted a lovat hol ott lovad sincs :) ez jo

csabi 02-12-2011 17:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279698)
Nem tudom, hogy meddig fogsz még idiótának beállítani a fórumon, de igazán leállhatnál.

Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz..

Vityu, ne vedd fel. Totya ismét bizonyította, hogy a játékhoz nem ért. :)

Pool 02-12-2011 17:13

Esetleg---->Ne OFF-oljunk máshol II.?

Totya&Törpe 02-13-2011 12:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279656)
Tiszteletben tartjuk egymás egyéni játékát, és hagyjuk hogy önerőből szülessen meg a csaták eredménye. Az ENAH-nál úgy láttam, erre még anarchban is megvan a nyilvánvaló igény. Szabály nem volt rá, de alkottatok magatoknak. Totya is talán jobb belátásra tér, pedig ugye az értelmezgetés illetve a válaszképtelenség miatt nyugodtan folytathatná amit eddig. Én ezeket látom.

szevasztok:)

csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos :)
Én anarchos Totya nem = normálos Totya ....
kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban :)

Princ 02-13-2011 12:32

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 279779)
szevasztok:)

csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos :)
Én anarchos Totya nem = normálos Totya ....
kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban :)

Szia, a fentinél Jack anarchos hátterére apelláltam, mivel neki szólt a válasz, de biztos ami biztos, jó hogy szóltál. :)
----

Ha már hsz, akkor egy grat is. :)
2011-02-12 03:01:09 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 345 hektárt Maracatiara (#442849) országától.

All times are GMT +1. The time now is 17:58.