![]() |
Quote:
|
lelki szemeimmel el tudom képzelni hogy tsobi mikor kimész kisklánba utni letiltod az osszes volt es leendo klántársad skypeon msn-en
majd mikor rádkérdeznek telon mert már aggodnak hogy eltuntél és kiváncsiak akkor lerázod oket hogy haggyanak békén nincs infokiadás és azt mondod nekik hogy nézzenek teljest ha kiváncsiak klánutésnél pedig várják meg a 3 orát es nézzék meg ott mert te ugyan nem adsz ki infót :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De tessék bemásolom ide az üzenetet amit irtam csak hogy ne csak szarral dobálozzál. én irtam, úgyhogy asszem megtehetem. Elismerem az volt:) nem is szivvtam fel magam rajta... 3év után amig ott voltam azért elég jo baratokat szereztem ott.nincs osszejatszas veluk de ha harc lenne velem ok se hagynak szerintem. De ha hagynak is letojom amugy. Kb 2k kor mulva fordulok. Addig szeretnem ha beke lenne koztunk. Ha felhozom a masik orim akkor meg a lamakkal sem lesz semmi haversag mindenki egyforma elenfel lesz. Nem veletlenul jottem el. Jacknek is mondtam hogy a ketes dolgoktol elzarkozom es dobbantani keszulok (ha már ti nem, én itt megtettem hogy jelentem) Bár azt hiszem semmi ellenséges szándékkal nem nyilvánultam felétek, Se külsőn se sehol nem basztattalak, mégis egy üzenetem-re így reagáltok. Legközelebb ha kérhetem inkább jelentsd, mint hogy fórumon elkezded a sár dobálást... (Aki szerint az üzenetben bármit fenyegettem a volt klánnommal kapcsolatban kérem lefele ujjal jelezze) |
Quote:
|
Quote:
és főleg nem értem,hogy miért a csatához kavarod hozzá,mert a levél jóval utána volt felétek, egy lopkodás miatt... a folytatás ami még nektek szól, a nem offolos topicban... |
Eredeti téma :
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2011-02-11 04:01:10 Veronia (#39320) elfoglalt 546 hektárt Pacific Metropool (#396555) országától. grat :) |
Quote:
Nekem ebből az jön le , hogy : Ha ti engem megcsináltok akkor a volt klánom bizony megcsinál beneteket az irántam érzett lojalitásból... legalábbis remélem :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:09. |