Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Ati 02-11-2011 16:36

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279603)
Ez már sztm nem csak róla szól.

Ha Te vagy egy klán vezére, és egy másik klánra való ráállás érdekében kilépsz a klánból átmenetileg, majd utólag gratulálsz, akkor szerintem senki nem szólna semmit. Szemben a mostani helyzettel.

Princ 02-11-2011 16:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279605)
Ha Te vagy egy klán vezére, és egy másik klánra való ráállás érdekében kilépsz a klánból átmenetileg, majd utólag gratulálsz, akkor szerintem senki nem szólna semmit. Szemben a mostani helyzettel.

Itt nem ez történt, de nekem már 8, mert inkább ez érdekelne:

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279596)
Tegyük fel SzK-n vagyok. Nézem a klánpontlistát, kiszúrom hogy ráálltak a jövőbeni klánomra. Szólhatok nekik?

vityu 02-11-2011 17:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279605)

Nem ez történt. Megköszönte 2 klán nevében és E/1-ben beszélt a klánról, majd leírta, hogy minden klánt érintő infót megkapott. Mert ugye msn, skype...
Most ez mindaddig szabályos, ameddig szk-n van? Meg addig, ameddig oda nem lép vissza? Mert ha máshová, akkor már hirtelen szabálytalan lesz?

Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? Mert az enyémben az. Vagy csak akkor JKSZ, ha a kiadott infót fel lehet használni 1 körön belül? Ami így nem használható? Egyébként A-ban egy faji infó ÉVEKRE jelenthet támpontot klántámadáshoz...

vityu 02-11-2011 17:05

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279572)
Lásd vityu szk lévő ori jksz-t nyom... ilyen baromságot is csak te tudsz kitalálni .... Egy olyan ori ami nem játszik :D már bocsi de ez az idiótizmus felső foka .
Klán társaim csak olvasni szokták ezt a fórumot... nem részletezném miért :)

Totya

Kedves Totya, reagálnék rá szívből, de inkább nem teszem, nem szeretnék miattad tiltást a fórumról. Magadról beszélj úgy, ahogy akarsz, de ismeretlenül kérlek ne nézz agyilag egysejtűnek.

NewJackCity 02-11-2011 17:28

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279607)
Nem ez történt. Megköszönte 2 klán nevében és E/1-ben beszélt a klánról, majd leírta, hogy minden klánt érintő infót megkapott. Mert ugye msn, skype...

miert nem ez tortént ?
Az ország a következő szövetségek tagja volt eddig. Hátul a legrégebbi.

#4079 Kis malac
#3809 Kismalac és Társai ZRT

az anyaklán a zrt-s malac
ahol a public enemy No.1 a vezér
régen néha bénázunk néven futott a klán
majd kiment kisklánozni ahol eloszor egyedul utogetett majd athivott anyaklánbol orikat amihez max 1-2 idegen is csatlakozott akik nem a néha bénázos klánbol valók
mind2 klánnnak ő a vezére az utobbinak az alapitoja is
aki egy klánutéshez kilépett és 1-2 hete max szk-n van
az egyik klán a másik alklánja
miért ne koszonhetné meg a gratuláciokat akár mind2 klán nevében is ?
az ok hogy betegesen utáltok valakit
spec totya nekem se a kedvencem
de hogy az hogy mind2 klán nevében megkoszoni a gratuláciot az hogy a faxba lesz jksz ?
ráadásul gondolom nem harmadik klánba megy majd vissza hanem a 2 kozul valamelyikbe utni vagy tovább gyujtogetni ahogy épp kijon a lépés
ez mitol lenne szabálytalan ?

Ati 02-11-2011 17:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279607)
Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? Mert az enyémben az.

Ez JKSZ.

Tsobi 02-11-2011 17:37

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 279612)
ez mitol lenne szabálytalan ?

Nem a gratulációkat kifogásolta a többség, hanem az információk bevallottan szabad áramlását.

GenXter 02-11-2011 17:43

Érdekes Vityu,minél közelebb és Totya hozzátok,annál jobban óbégatsz itt.
Mondanám rá hogy "kicsúszott a sportszelet" de remélem azért tudtok harcolni. Sztem gyorsan fújjál riadót mert piromániás barátom be fog nézni hozzátok :D

csabi 02-11-2011 19:09

nem akartam én jkszre utalni, csak szerettem volna tudni, hogy Totya melyik klánhoz is tartozik igazából, hiszen a két klánban többen vannak, mint 10, így nem beszélhetünk egy nagy klánról és egy kisklánról, hiszen azt feltételezzük, hogy az ütögetők visszalépnek a nagy klánban, ez a létszám miatt nem lehetséges. de közben látom, hogy Totya hová került és már nem zavar ha gratulál, mint Remy, vagy az összes többi anyaklán tagja a kisklánozóknak, de ha megköszöni és elmeséli egyes számban, hogy hogyan volt, akkor valaki tudathasadásos és nem én vagyok az.

NewJackCity 02-11-2011 19:11

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 279615)
Érdekes Vityu,minél közelebb és Totya hozzátok,annál jobban óbégatsz itt.
Mondanám rá hogy "kicsúszott a sportszelet" de remélem azért tudtok harcolni. Sztem gyorsan fújjál riadót mert piromániás barátom be fog nézni hozzátok :D

nem hinném hogy becsokiztak volna tőluk
a dragonosok mindig becsulettel odaálltak idágig kuzdeni, olyan szitukba is mikor ránézésre vesztésre álltak
igazábol egyik részrol se értem minek a személyeskedés

All times are GMT +1. The time now is 06:00.