Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Ati 02-11-2011 15:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279586)
Akkor magasfok és már csak az államvizsga van hátra: Ha egy ország nincs játékban (értsd: szabin van, fagyasztva van, SZK-n van, etc.. ), akkor nyugodt szívvel irányíthat más országokat, nyugodt szívvel kaphat meg játékban levő, vele egy szövetségben nem tartózkodó játékosoktól információt szintén vele egy szövetségben nem játszó, épp játékban levő országokról (akikkel épp a klán harcol pl. éplista, klánmérés, gömb és egyebek)?

Attól, hogy eltettem az országomat szabadságra, mert nem érek rá 3 napig, még szóbaállhatok a szövetségeseimmel.

Hex 02-11-2011 15:49

ennél már csak az durvább, hogy ha azt írod privát üzenetben, hogy földeld le magad és a magad helyett az ország nevét írod, akinek az üzenetet is, akkor jksz miatt repülsz át anarchba. xd

Ati 02-11-2011 15:50

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 279588)
ennél már csak az durvább, hogy ha azt írod privát üzenetben, hogy földeld le magad és a magad helyett az ország nevét írod, akinek az üzenetet is, akkor jksz miatt repülsz át anarchba. xd

Ez viszont egyértelmű játékon kívüli összejátszás, ezt kár huszadszorra is felhozni, akárhányszor írod le, ez egy teljesen jogos áthelyezés, ami következetesen a jövőben is így fog történni.

Tsobi 02-11-2011 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279587)
Attól, hogy eltettem az országomat szabadságra, mert nem érek rá 3 napig, még szóbaállhatok a szövetségeseimmel.

Természetesen. De ha nem vagyok szövetségben (Szövetségen Kívüli), akkor hogy vannak szövetségeseim? Hogy adhatnak info-t magukról és a csoportban játszó többi országról?

Hex 02-11-2011 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279590)
Ez viszont egyértelmű játékon kívüli összejátszás, ezt kár huszadszorra is felhozni, akárhányszor írod le, ez egy teljesen jogos áthelyezés, ami következetesen a jövőben is így fog történni.

de az nem jksz, hogy kimegyek szk-ra, elkérem a környékről a gömböt, visszajövök kisklánba és benyomom 1000 hekire :D

Ati 02-11-2011 15:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279591)
Természetesen. De ha nem vagyok szövetségben (Szövetségen Kívüli), akkor hogy vannak szövetségeseim? Hogy adhatnak info-t magukról és a csoportban játszó többi országról?

Volt és/vagy leendő szövetségeseid vannak ilyen esetben. Az általuk adott információt nem használhatod fel a saját országod érdekében; sőt ők sem adhatnak ki olyan információt, amit felhasználhatsz.

Princ 02-11-2011 16:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279593)
Volt és/vagy leendő szövetségeseid vannak ilyen esetben. Az általuk adott információt nem használhatod fel a saját országod érdekében; sőt ők sem adhatnak ki olyan információt, amit felhasználhatsz.

Végülis kapóra jön ez a vita.

Tegyük fel SzK-n vagyok. Nézem a klánpontlistát, kiszúrom hogy ráálltak a jövőbeni klánomra (ez nem tiszta egyébként, miből derül ki). Szólhatok nekik?

Killer 02-11-2011 16:11

valahogy olyan érzésem van,hogy kissé túllihegitek a dolgot az elkövetővel szembeni ellenérzéseitek miatt;)
egyébként nem hiszem hogy ilyet láthattál bárkitől is a Bigből Ati,szóval elég rossz példa volt:P

vityu 02-11-2011 16:11

Ati, jelenleg több, mint 10 országhoz és 2 klánhoz van klánszintű belátása? Én úgy értelmeztem a szabályokat, hogy amíg nem vagyok szövetségben, nem lehet semmi...

Princ 02-11-2011 16:31

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 279598)
valahogy olyan érzésem van,hogy kissé túllihegitek a dolgot az elkövetővel szembeni ellenérzéseitek miatt;)

Ez már sztm nem csak róla szól. Egyébként jó fej, az összes hiénázásán túl. :)

All times are GMT +1. The time now is 19:50.