![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valyon ki lesz a 103% ???:D :D |
Quote:
Te olyanról hallottál már,hogy így is érhető egy adott szövegben?:) Szerinted ha arról beszélünk akkor másról irok?:) Akkor idézem Dragot: "Semmi sem biztos csak a halál" Az az egy tuti meglesz:)kinek mikor de meglesz... |
BÚÉK HARCOSOK :)
xy (#) [5/W] , 2006-12-31 12:41:18 |
Átálltam a Sötét Oldalra (#412526) - 2006-12-31 13:31:02
Boldog Új esztendőt! By: Harcosok Klubb!!!!! Hogy engem mindenki megtalál :):):) |
Quote:
hisz te vagy a Harcosok kedvence:D :D :D |
Quote:
|
Quote:
BUÉK:D |
Quote:
|
Quote:
Boldog újévet kivánok mindenkinek:) Ja és én tudok mindent mindenkiröl ezt el ne felejtsétek:D:D:D: Drag Drag Drag Drag:D:D:D:D:DÉn tom ki írt neked:D:D: |
Ja és külön mégegyszer:
Boldog újévet Dragon!!!(Látod téged irlak legelőre...De csak azért mert te jutottál elöször eszembe) Boldog újévet Atiii! Boldog újévet Peti! Boldog újévet Ildi! Boldog újévet Agyag:D:D:D!Ne feledjétek és hirdessétek az igét:A kis sorszám mindentöl megvéd +a 2személyiség...Bár néha azzal kell szabira menni:D:D:D:D:D Boldog újévet Ádám! Boldog újévet Szecsa!Vigyázz mert a végén kihivlak egy párbajra.DCsak érjek rá:D Boldog újévet Boszi! +Boldog újévet mindenkinek!!!!!!!!!!!!!:) |
Quote:
|
Boldog uj evet Harcosok es Harcosok topic :)
|
úgy látom, hogy Máté úrnak a lassú csoportban is megvan a "tekintélye". :D
|
Quote:
en csak azt lattam hogy 13k ponton mar 4/J-be van:) ott nem szokas 600on lepni? :D :D |
de pletykások vagytok:D:D
|
Lényeg:Sír 1 szövi mert felléptünk pedig 3napja hozzánk se nyultak:)
de aki nem hiszi járjon utána:) amikor meg lent voltunk az volt a bajuk,hogy ott vagyunk... szabira fele rohangáltak és azt hazudták bulizni mentek (2hetes buli kemény:D) Meg verik itt a mellük,hogy megöltek 10k egységet a full szövinek(mi nekik vagy 7k-t)de mi minden megölt katonáért kb 1milla aranyat loptunk:D(tölük loptuk nem mástol) és hadisok voltunk:D:D (nem össz annyit öltünk meg egymásnak csak a végén annyival volt kevesebb...) |
na de 300 heki alatt szintet lepni? :D
|
Quote:
Én nem szeretek 600heki fele lépni ott már alig vannak 2 körre:)(bár itt ha felmegyünk 600hekire hát a top5 szerintem simán megvan:P) ja és vannak a szöviben olyan tagok akiknek sokat kell még potolni és azt a másik csopi alján könyebb:)Meg fajváltáson esett át pár tag...Ugy gondoltuk mostmár más fajjal akarunk játszani:)(3 normál csopit ki lehetett volna járni amiota ott voltunk:P) |
a Q-ban 600 hekin még simán vannak 2 körre orik. azt hiszem, 2-3 hónapja 760 heki körül kerültem 3 körre a többiektől.
|
Quote:
mert felfele 600hekin nemhiszem,hogy sokan vannak.... |
Quote:
|
Quote:
Ha megvan a topkör:) DE már megint ez jön,hogy az élő fába is belekötöttök:) |
Quote:
Na de 300 hektár alatt a 4. szintre lépni???:D |
Quote:
Kész meguntuk a fajt hallottál már olyanról?:) Nyugodj meg nem 300-on lépünk ha nem tartanak fel agyagék :) |
Quote:
|
Quote:
idöztünk velük régota... már a Q-ba voltunk 1k köre éasazért nem az örökkévaloságig akarunk 1 csopiban ülni ugyanolyan mind nem tudom miért nem mind1,hogy a Q-ba vagyunk 300-on vagy a J-be:) már leírtam ,hogy naon naon menekülni kellett mert hát a szövijük full serege sem ütött volna be gömböt se tudtak volna szerezni és talán lopásonként 20egység meghalt volna... ugyhogy ténleg naon menekülnöm kellett:D |
hát nem mind1, hogy 5. szint vagy a 4.
ha jól tudom, a 4. szinten a nyersi ára 100*-os az 5-höz viszonyítva. és az is véletlenül jött össze, hogy pont 1 sereg tartott feléd a szintlépés pillanatában? :D |
Quote:
|
Quote:
te még többet tudsz,mint én:) de amugy is látható volt szintlépésre készülödünk...nem irom,hogy miket tettünk de aki 1 picit is tud játszani észrevette:) |
idézet a Q-fórumról (censored):
"24 ora? Hat persze, hiszen amint megindult fele x k elit jobbnak latta szintet lepni... ;)" |
Quote:
Adok egy 5-öst ha rájösz ez kire vonatkozik és hozzám amugy se fért volna be az x k elit:)Mivel a full szövijük is pattant volna:) |
Quote:
|
Quote:
1 kérdést felteszek én is:Mi ebben a szenzáció?:) |
Quote:
|
Csak egy kerdes, 199 hekin is telik már a top kör? :D
|
Quote:
de tudok olyan helyet mondani ahol 220-on már igen:) |
Quote:
u.i.: na de 300 hektár alatt 4. szintre lépni? |