![]() |
Quote:
Ez is rendes munka :) És egy kertes háznál, mindig van |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ezt most nem viccből írom. Ha rendesen dolgozol, akkor kapsz 4.000Ft-ot és nem szólnak, ha megeszel pár almát... Nemrég még azt olvashattuk, hogy hová eljutottál a gyivitől. Nekem sajnos nincs ilyen sikertörténetem, de gondjaim azok igen, mégsem sírom tele a játékot vele. Sztem sokan itt kikapcsolódni szeretnének, nem ilyeneket olvasni. Én is ezek közé tartozom. Ugye, érted? |
Újsághordásért fizetek 30 griveny/nap. Autóval gyere!
|
Quote:
|
Nem, hanem az egyházi havilapnak a könyvesboltunk a terjesztője Kárpátalján. 3-4 nap kemény munka, mire végighordom az összes magyarlakta településre.
|
Édes Istenem, odafentről légyszíves Kovács Ákosnak adj már vagy két rohadt nagy pofont, hogy észhez térjen és újra normális zenét csináljon.
köszönöm |
Quote:
|
Quote:
tömören :) a fél album meghallgatás után (nem tudnám sírás nélkül végig hallgatni, így nem is teszem) egy szám ami talán értékelhető számomra |
Én tanulok, Te tanulsz, ő lóg,
Én vizsgázom, Te vizsgázol, ő nem buktatható, Én dolgozom, Te dolgozol, ő hátrányos, Én spórolok, Te spórolsz, ő segélyt kér, Én építek, Te építesz, ő igényel (és kap is), Én gyereket szülök, Te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani), ő Világra potyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk, Én nevelem a gyerekemet, Te neveled a gyerekedet, ő megveri a gyerekeinket, Én megvásárolom, Te megvásárolod, ő kirabol, Én kertészkedem, Te kertészkedsz, ő ellopja, Én állatot tenyésztek, Te állatot tenyésztesz, ő elhajtja, Én továbbképzem magam, Te továbbképzed magad, ő segélyt kap, Én adót fizetek, Te adót fizetsz, ő visszaigényel, Én nyugdíjjárulékot fizetek, Te nyugdíjjárulékot fizetsz, ő méltányossági nyugdíjat kap Én korán meghalok, Te korán meghalsz, ő a társadalom áldozata. Oszd meg ha érted a lényeget, aki nem képes felfogni, az lépjen tovább rajta, nem érthet mindenki mindent. |
Ts nem kezdesz egy kissé rasszista lenni?DD
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azonnal kiadni a vadászengedélyt rájuk!:) |
Quote:
|
Következő téma? :)
|
tudom, hogy nem a viccek téma, de annyira idevág
az iskolabuszra szállnak felfelé az amcsi gyerekek. soför bácsi kiadja az ukászt: - fehérek előre, feketék hátra tanárnéni felháborodik - dehát uram ez rasszizmus, ilyet nem lehet! erre a soför: - renben, akkor mostantól mindenki legyen kék! - ok. rendben - gyerekek akkor a világoskékek előre, a sötétkékek hátra...... |
ja más téma.....
tegnap frissítették a rendszert a cégnél és bedőlt minden, éjfélkor értem haza:mad::mad: |
Ati értjük mi hogy politika, de már Hofi sem teccik???:eek::eek::eek:
|
Quote:
Amikor ballal, akkor meg nem is érti:P |
Kösz Ati, tök jó fej vagy. Egy ártatlan poénért 12 kör = -800 heki.
|
Quote:
Semmi gond különben, megszoktam már, hogy azok kelnek ki a legjobban magukból, akikkel próbálok jófej lenni. Mert valljuk be, általában egy darab figyelmeztetés szokott járni. Te eddig 3-at kaptál... Plusz egy 5 kört. Plusz most sem anarch lett a vége, aminek ugye egy ilyen durva szabályszegésért járnia kellett volna. Semmi gond, ezek után legközelebb nem gondolkozom azon, hogy enyhébbet kapj-e, megy ami jön. No sebaj, "fasza gyerek" vagyok, és még véletlenül sem az a gond, hogy szabályt szegsz, ááá, nem.......... |
Quote:
Már hogy lehetnének 19-en, azt hittem ha megvan 10fő egy klánban, többet nem enged bevenni a rendszer;) |
Quote:
|
Amennyiben a poén számodra egyenlő a szabályszegéssel, akkor ez esetben én magam kérlek, hogy rakj át anarchba...
Mindig igyekeztem szabályosan játszani, soha nem törekedtem a csalásra. Egy csomó befektetett időmet és energiámat tetted tönkre ezzel a 12 körrel. |
szerintem inkább örülj, hogy megúsztad 800 hekivel :)
|
Quote:
Na ne szórakozzunk már. Az ilyen "vicceknek" nincs helye a Hódítóban. Repülőtéren sem komálják az olyan vicceket, hogy elkiáltod magad, hogy bomba van nálad. Ez egyértelmű szabályszegés volt, amiért a lehető legenyhébb büntetést kaptad. Normál esetben ilyenért anarch jár, most sokmindent mérlegeltem pozitív irányba. Belátom, hogy ez hiba volt. |
Ati, ne hasonlítsd már össze lécci a repteret a hódítóval, köszi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Utólag is : BOLDOG SZÜLINAPOT Ati:D (remélem külsőn nem tilos, a hódos témát kerülve poénkodni):rolleyes: |
Egyébként pontosan mitörtént?
|
Quote:
|
Quote:
Aztán problémázik azon, hogy ezért nem az érte járó anarchba helyezést kapta, csak egy szimbolikus idejű kitiltást, mert a 12 kör helyett is normál esetben már 72 kör jött volna, ha a két figyelmeztetést rendesen 5 és 12 körnek kapja. De tényleg semmi gond, tudom, hogy én vagyok a szemét azért is, mert nem lett anarch, és azért is, mert 72 kör helyett csak 12 kör lett... Nem érdekes... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
El kell gondolkodnom a hogyan továbbon... |
Quote:
|
hát nem tudom, ez még viccnek is rossz, de mivel tudjuk h csak viccnek szánta szerintem elég ennyi büntetés is, most legalább megtanulta a leckét
|
És akkor dühöngök egyet én is: hihetetlen, hogy azok problémáznak a legjobban, akiknél még egy ilyen durva esetben is igyekszem a szankciókat minimalizálni... Ahelyett, hogy örülnének, hogy nem lett anarch és nem lett 72 kör tiltás... Néha nagyon nem értem az embereket... Biztos én vagyok megint a hülye, hogy jóindulatúan kezelem ezeket az eseteket... :-/
|
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |