Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Hex 10-25-2010 18:21

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268518)
Kikérem magamnak, rendesen dolgozom, amikor van mit.

Véleményem szerint, egy háznál mindig van mit dolgozni :D én pl. bankos létemre tetőt csináltam, mivel a gázkéményt elbaszták annó. Fél napos tető bontás, kúpcserepestől, mindenestől + fenn malterozni a végén. Régen apámmal sokat csináltuk együtt

Ez is rendes munka :) És egy kertes háznál, mindig van

Dragi 10-25-2010 18:32

Quote:

Kérjed, gondolhatod mennyire érdekel :D Valószínűleg nem csak Neked vannak problémáid csak tudod mindent a maga helyén kell kezelni! De hát ezt Neked mint tanult(?) embernek valószínűleg tudnod kéne... Nem ?

Pool 10-25-2010 18:38

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268467)
Éhenhalok, és senki nem akar kölcsönadni. :(:(:(:mad:

Quote:

Ha gondolod, tudok neked itt almaszedést ajánlani pénzkereset gyanánt.
Ezt most nem viccből írom. Ha rendesen dolgozol, akkor kapsz 4.000Ft-ot és nem szólnak, ha megeszel pár almát...

Nemrég még azt olvashattuk, hogy hová eljutottál a gyivitől. Nekem sajnos nincs ilyen sikertörténetem, de gondjaim azok igen, mégsem sírom tele a játékot vele. Sztem sokan itt kikapcsolódni szeretnének, nem ilyeneket olvasni. Én is ezek közé tartozom.
Ugye, érted?

Sami 10-25-2010 21:48

Újsághordásért fizetek 30 griveny/nap. Autóval gyere!

Pool 10-25-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268553)
Újsághordásért fizetek 30 griveny/nap. Autóval gyere!

Lapkiadód van? :)

Sami 10-25-2010 21:52

Nem, hanem az egyházi havilapnak a könyvesboltunk a terjesztője Kárpátalján. 3-4 nap kemény munka, mire végighordom az összes magyarlakta településre.

Hex 10-25-2010 22:54

Édes Istenem, odafentről légyszíves Kovács Ákosnak adj már vagy két rohadt nagy pofont, hogy észhez térjen és újra normális zenét csináljon.

köszönöm

J.Ati 10-25-2010 22:57

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 268575)
Édes Istenem, odafentről légyszíves Kovács Ákosnak adj már vagy két rohadt nagy pofont, hogy észhez térjen és újra normális zenét csináljon.

köszönöm

Milyen zenét csinált?

Hex 10-25-2010 22:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 268578)
Milyen zenét csinált?

szart

tömören :)

a fél album meghallgatás után (nem tudnám sírás nélkül végig hallgatni, így nem is teszem) egy szám ami talán értékelhető számomra

Tsobi 10-26-2010 04:11

Én tanulok, Te tanulsz, ő lóg,
Én vizsgázom, Te vizsgázol, ő nem buktatható,
Én dolgozom, Te dolgozol, ő hátrányos,
Én spórolok, Te spórolsz, ő segélyt kér,
Én építek, Te építesz, ő igényel (és kap is),
Én gyereket szülök, Te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani), ő Világra potyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk,
Én nevelem a gyerekemet, Te neveled a gyerekedet, ő megveri a gyerekeinket, Én megvásárolom, Te megvásárolod, ő kirabol,
Én kertészkedem, Te kertészkedsz, ő ellopja,
Én állatot tenyésztek, Te állatot tenyésztesz, ő elhajtja,
Én továbbképzem magam, Te továbbképzed magad, ő segélyt kap,
Én adót fizetek, Te adót fizetsz, ő visszaigényel,
Én nyugdíjjárulékot fizetek, Te nyugdíjjárulékot fizetsz, ő méltányossági
nyugdíjat kap Én korán meghalok, Te korán meghalsz, ő a társadalom áldozata. Oszd meg ha érted a lényeget, aki nem képes felfogni, az lépjen tovább rajta, nem érthet mindenki mindent.

Sucó 10-26-2010 06:41

Ts nem kezdesz egy kissé rasszista lenni?DD

Tsobi 10-26-2010 06:45

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 268590)
Oszd meg ha érted a lényeget, aki nem képes felfogni, az lépjen tovább rajta, nem érthet mindenki mindent.

Tedd, amit tenned kell.

Rob 10-26-2010 06:49

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 268593)
Ts nem kezdesz egy kissé rasszista lenni?DD

nem most kezd rasszista lenni. mondjuk tökre igazak a leírtak, de mit lehet csinálni, azon kívül hogy az ember felkúrja magár idegileg amikor ilyeneket olvas?:mad:

Sucó 10-26-2010 06:55

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 268596)
nem most kezd rasszista lenni. mondjuk tökre igazak a leírtak, de mit lehet csinálni, azon kívül hogy az ember felkúrja magár idegileg amikor ilyeneket olvas?:mad:

igen ebben teljesen igazad van!
Azonnal kiadni a vadászengedélyt rájuk!:)

Tsobi 10-26-2010 15:16

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 268597)
igen ebben teljesen igazad van!
Azonnal kiadni a vadászengedélyt rájuk!:)

Feri, nem kezdesz Te egy kicsit rasszista lenni? :)

Ati 10-26-2010 15:21

Következő téma? :)

Rob 10-26-2010 16:25

tudom, hogy nem a viccek téma, de annyira idevág

az iskolabuszra szállnak felfelé az amcsi gyerekek. soför bácsi kiadja az ukászt:
- fehérek előre, feketék hátra
tanárnéni felháborodik
- dehát uram ez rasszizmus, ilyet nem lehet!
erre a soför:
- renben, akkor mostantól mindenki legyen kék!
- ok. rendben
- gyerekek akkor a világoskékek előre, a sötétkékek hátra......

Rob 10-26-2010 16:26

ja más téma.....

tegnap frissítették a rendszert a cégnél és bedőlt minden, éjfélkor értem haza:mad::mad:

Kutyuleee 10-27-2010 01:19

Ati értjük mi hogy politika, de már Hofi sem teccik???:eek::eek::eek:

RRRrrr 10-27-2010 10:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 268697)
Ati értjük mi hogy politika, de már Hofi sem teccik???:eek::eek::eek:

Csak olyankor nem szereti a viccet, amikor jobb lábbal kel reggel:)
Amikor ballal, akkor meg nem is érti:P

Sami 10-27-2010 18:03

Kösz Ati, tök jó fej vagy. Egy ártatlan poénért 12 kör = -800 heki.

Ati 10-27-2010 18:09

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268810)
Kösz Ati, tök jó fej vagy. Egy ártatlan poénért 12 kör = -800 heki. Fasza gyerek vagy...

Ártatlan poén alatt gondolom a szabályok durva megszegését érted, amiben bevallottad, hogy 19-en vagytok szövetségben, holott a játék 10 főben maximálja a létszámot. Ezen kívül még másokat is a szabályok durva megszegésére bíztatsz, hogy huszan legyetek.

Semmi gond különben, megszoktam már, hogy azok kelnek ki a legjobban magukból, akikkel próbálok jófej lenni. Mert valljuk be, általában egy darab figyelmeztetés szokott járni. Te eddig 3-at kaptál... Plusz egy 5 kört. Plusz most sem anarch lett a vége, aminek ugye egy ilyen durva szabályszegésért járnia kellett volna. Semmi gond, ezek után legközelebb nem gondolkozom azon, hogy enyhébbet kapj-e, megy ami jön.

No sebaj, "fasza gyerek" vagyok, és még véletlenül sem az a gond, hogy szabályt szegsz, ááá, nem..........

RRRrrr 10-27-2010 18:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268811)
Ártatlan poén alatt gondolom a szabályok durva megszegését érted, amiben bevallottad, hogy 19-en vagytok szövetségben, holott a játék 10 főben maximálja a létszámot. Ezen kívül még másokat is a szabályok durva megszegésére bíztatsz, hogy huszan legyetek.

Már hogy lehetnének 19-en, azt hittem ha megvan 10fő egy klánban, többet nem enged bevenni a rendszer;)

Ati 10-27-2010 18:13

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 268812)
Már hogy lehetnének 19-en, azt hittem ha megvan 10fő egy klánban, többet nem enged bevenni a rendszer;)

Pontosan. Innentől kezdve teljesen egyértelmű a játék kereteit túllépő összejátszás, ami a szabályok durva megszegése. Végülis igazad van, még nem késő módosítani...

Sami 10-27-2010 18:15

Amennyiben a poén számodra egyenlő a szabályszegéssel, akkor ez esetben én magam kérlek, hogy rakj át anarchba...
Mindig igyekeztem szabályosan játszani, soha nem törekedtem a csalásra. Egy csomó befektetett időmet és energiámat tetted tönkre ezzel a 12 körrel.

Merengő 10-27-2010 18:17

szerintem inkább örülj, hogy megúsztad 800 hekivel :)

Ati 10-27-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268814)
Amennyiben a poén számodra egyenlő a szabályszegéssel, akkor ez esetben én magam kérlek, hogy rakj át anarchba...
Mindig igyekeztem szabályosan játszani, soha nem törekedtem a csalásra. Egy csomó befektetett időmet és energiámat tetted tönkre ezzel a 12 körrel.

A szabályok durva megszegésével poénkodni hatalmas butaság. Ezentúl mindenki aki anarchba kerül, majd azt mondja, hogy csak viccelt, és ezzel visszavonom a büntetést, mert csupa vicces gyerekek játszanak itt, ugye?

Na ne szórakozzunk már.

Az ilyen "vicceknek" nincs helye a Hódítóban. Repülőtéren sem komálják az olyan vicceket, hogy elkiáltod magad, hogy bomba van nálad.

Ez egyértelmű szabályszegés volt, amiért a lehető legenyhébb büntetést kaptad. Normál esetben ilyenért anarch jár, most sokmindent mérlegeltem pozitív irányba. Belátom, hogy ez hiba volt.

Sami 10-27-2010 18:22

Ati, ne hasonlítsd már össze lécci a repteret a hódítóval, köszi.

Ati 10-27-2010 18:24

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268818)

Szerintem nyugodtan hasonlítható. Ott egy ilyen "viccért" lecsuknak pár évre, itt csak 12 kör kitiltást kaptál. Az arányok azt hiszem teljesen rendben vannak. Igaz anarch járt volna. És minél többet gondolkozom rajta, annál inkább érik benne, hogy menjen tényleg az.

Sami 10-27-2010 18:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268819)
Szerintem nyugodtan hasonlítható. Ott egy ilyen "viccért" lecsuknak pár évre, itt csak 12 kör kitiltást kaptál. Az arányok azt hiszem teljesen rendben vannak. Igaz anarch járt volna. És minél többet gondolkozom rajta, annál inkább érik benne, hogy menjen tényleg az.

Tedd azt...

RRRrrr 10-27-2010 18:27

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268818)

Volt már sakkos példa is, szerintem szülinapja volt, és valami Hasonlatok/Szólásmondások könyvet kapott ajándékba:)

Utólag is : BOLDOG SZÜLINAPOT Ati:D

(remélem külsőn nem tilos, a hódos témát kerülve poénkodni):rolleyes:

Ildee 10-27-2010 18:28

Egyébként pontosan mitörtént?

Sami 10-27-2010 18:31

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268822)

Semmi, csak elsütöttem egy 800 hekis poént...

Ati 10-27-2010 18:31

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268822)

Közölte, hogy 19-en vannak szövetségben, de még ez sem elég, úgyhogy még keresnek embert, aki belép huszadiknak...

Aztán problémázik azon, hogy ezért nem az érte járó anarchba helyezést kapta, csak egy szimbolikus idejű kitiltást, mert a 12 kör helyett is normál esetben már 72 kör jött volna, ha a két figyelmeztetést rendesen 5 és 12 körnek kapja.

De tényleg semmi gond, tudom, hogy én vagyok a szemét azért is, mert nem lett anarch, és azért is, mert 72 kör helyett csak 12 kör lett... Nem érdekes...

Ati 10-27-2010 18:34

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 268821)
Utólag is : BOLDOG SZÜLINAPOT Ati:D

Oh, köszönöm! :D Az egész év olyan, mintha szülinapom lenne! :D

Hex 10-27-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268814)

Egyszer normálban 2008 v. 2009 szilveszterén kaptam pár mészárt, utáan írtam egy vicces zöldet, hogy hogy mészárold le magad párszor, a magad helyett az orinak a nevét írtam be és repültem anarchba. Az akkor nem esett jól :(

Sami 10-27-2010 18:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 268826)
Egyszer normálban 2008 v. 2009 szilveszterén kaptam pár mészárt, utáan írtam egy vicces zöldet, hogy hogy mészárold le magad párszor, a magad helyett az orinak a nevét írtam be és repültem anarchba. Az akkor nem esett jól :(

Ez nekem is nagyon fájt.
El kell gondolkodnom a hogyan továbbon...

Ati 10-27-2010 18:51

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 268827)
Ez nekem is nagyon fájt.
El kell gondolkodnom a hogyan továbbon...

Ami biztos: a következő szabályszegéssel való "viccelődésnél" nincs enyhítő körülmény, mint most volt. Akkor megy érte az, ami most is járt volna.

Ildee 10-27-2010 18:51

hát nem tudom, ez még viccnek is rossz, de mivel tudjuk h csak viccnek szánta szerintem elég ennyi büntetés is, most legalább megtanulta a leckét

Ati 10-27-2010 18:53

És akkor dühöngök egyet én is: hihetetlen, hogy azok problémáznak a legjobban, akiknél még egy ilyen durva esetben is igyekszem a szankciókat minimalizálni... Ahelyett, hogy örülnének, hogy nem lett anarch és nem lett 72 kör tiltás... Néha nagyon nem értem az embereket... Biztos én vagyok megint a hülye, hogy jóindulatúan kezelem ezeket az eseteket... :-/

All times are GMT +1. The time now is 13:27.