![]() |
Vannak jó számok pedig az új albumokon is, elég nagy sikk lett szidni az ossian új albumait de sztem ez inkább divat mint érzés. Na mind1:)
Pokolgép - A háború gyermeke "A háború gyermeke parancsra született. Mindig agresszív volt, sosem nevetett. Páncélöklöcskéje labdát sosem fogott. Nem, nem épített, csak lerombolt! A háború gyermeke mesét nem hallgatott. Azt szerette, ahol bárki meghalhatott. Harckocsikkal játszott, örült, ha temetett. Annak vérén hízott, ki éhezett! Nem! Ne ássunk sírokat, Milliókat egy miatt! Soha ne kísértsen már! Nem! Ne ássunk sírokat, Milliókat egy miatt! Ne szülessen több halál!" |
Quote:
De most kicsit megjött, és ha megtalálom, h hol vannak az albumok, akkor meghallgatom a Fémvirágokat, meg néhány ilyen vén számot! :) |
Ossian - Hé Te!
Hú, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz Ossiant hallgatni! :) |
Helloween - Walls of Jericho + Ride the Sky :cool:
|
Quote:
Ossian - Vad bolygó |
Quote:
Omen - Fagyott világ |
Quote:
Ossian - Emberi dolgok |
Monnyuk az bittos, hogy régebben jobb zenéi voltak az Ossiannak, de a mostaniakat is meg lehet hallgatni és nem egyszer-kétszer ;)
Transformers Soundtrack: 03. Disturbed - This Moment :cool: |
Quote:
Én nemrég kapcsoltam ki, m megyek tanulni :( |
Alvin és a mókusok - Alkoholista
utána Alvin és a mókusok - Csapás a világra |
P. Mobil - A Főnix Éjszakája
|
Quote:
Tolvajtempó OST: Caviar - Sugarless |
Quote:
Alvin és a mókusok - Vissza a kőkorszakba |
Quote:
Pearl Harbor OST: Hans Zimmer - I will come back |
Alvin és a mókusok - Ki menti meg
Nézd ezt a képet mivé lett Valaki begyújtotta és elégett Ózonlyukból mosolyogva süt a Nap le ránk Eltűnik lassan minden zöldövezet A rák meg megeszi a testedet Mert az egyik a másik nélkül nem megy, visszavág Ilyenkor bezzeg gondba' vagy a szavakkal Inkább csendben úszol a halakkal Víz tetjén széttárt kezekkel Nehézfémtol felakadt szemekkel Egy nemzedék, ami nyomot hagy Fuldokolnál, de már halott vagy Nincs harag Csak lebegünk itt, mint egy óriási szardarab! Ki menti meg majd ezt a földet, mielott sivatag lesz a táj Attól, ki büntetlenül ölhet, ki miatt lángol az óceán Gyermeked, férjed, feleséged, ezt a velejéig rohadt emberiséget Gondolkozz hanyatt dőlve s lélegezd be a döghús illatát. Azt hiszed, az ember lesz az utolsó faj Fogja és csak egyszerűen kihal Kinek pénze van úgyis utoljára marad. Tégy úgy, mitha nem lenne semmi baj Mint aki nem lát semmit, nem is hall Nincs harag Csak lebegünk itt, mint egy óriási szardarab! Ki menti meg majd ezt a földet, mielott sivatag lesz a táj Attól, ki büntetlenül ölhet, ki miatt lángol az óceán Gyermeked, férjed, feleséged, ezt a velejéig rohadt emberiséget Gondolkozz hanyatt dőlve s lélegezd be a döghús illatát. Nemsoká eljön a perc mikor bolygónk légzése leáll És az ember emigrál, feltéve ha addig feltalál Valamit, bármit, amivel elkerüljük a halált Álljunk meg, lassítsunk a harmadik évezred hajnalán! |
Azriel - Hollow man
|
HappyHardCore délutánt tartok. A mai menü:
Dune: Hardcore Vibes Can't Stop Raving Future is Now Positiv Energy Generation Love Rising Million mikles away from Home Expedicion |
Én meg még mindig Alvint hallgatok:
Alvin és a mókusok - Tolerancia földje |
Darktempered: TTD
utána Mytra: Sol Invictus |
Chicane - Saltwater
Nem annyira kedvelem a stílust, de ez most adja. |
" ez msot adja " :DDDDDDDDDDDD Micsoda dota szleng :D
Egyébként, ha már itt tartunk. Amióta hazaértem, 1 mix megy: Dj Ataraxia (ez én volnék:D) - Vampire Empire |
Fatboy Slim - Right here, right now(Achtung, achtung! A világ legjobb klippje.)
|
Smash Fm powaaaa :)
|
Katatonia - The future of speech
|
Infected Mushroom - Gamma Goblins
|
Sing-Sing - Életfogytig Rock&Roll :cool:
|
Ac/dc - Tnt
|
|
Edda:Nekem nem kell más
|
http://www.youtube.com/watch?v=A7hRn...eature=related
Ennek az eredetije se rossz, ez pedig egy érdekes Gregoriánus feldolgozás. :) |
|
prodigy - girls
|
Pokolgép : Mindörökké
"Nézem a tükörképemet, Eltűnő halvány fényeket, S a változás, Mint tovatűnő látomás, Ennyi volt és semmi más, Ez volt az élet, mennem kell tovább... Sok pofont kaptam, mit itthagyok, Sok éjjel sírtam, mit vállalok, De azt hiszem, Hogy ez az egyszervolt életem, Több volt, mint képzelem, Ez volt az első, a végső állomás..." |
Rollergirl - Luv u More
|
Deathstars - The last ammunition
|
|
HOPPÁ! Ennek van videoklipje? :D
MISS KITTIN - KITTIN IS HIGH http://www.youtube.com/watch?v=9cRDE...eature=related |
Elton John: Can you feel the love tonight
|
belga - az a baj
|
Ossian - Metálvihar
|
All times are GMT +1. The time now is 12:04. |