![]() |
Mi a különbség a terrorista és az anyós között? – Az előbbivel lehet alkudozni.
|
Szőke nő telepíti a Windows-t. A gép kiírja:
“Kérem, tegye be a harmadik lemezt!” Mire a szőke: -Anyádat, már a második is alig fért be! |
Móricka ül az ének órán és kikéretszkedik wc-re.
-Tanárnő kimehetek a wcre? -Persze Móricka …Móricka visszajön. -Tanárnő tanárnő! -Ég a wc!!! -Móricka ének óra van csak énekelve! -Súbidubi ég a budi. |
A bokszolónak mondja az edzője a meccs kezdése előtt:
- Figyelj! Megtaláltam az ellenfeled gyenge pontját. Valahányszor a földre kerülsz, nem védi magát! |
A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt? - Parketta, kisfiam, parketta. |
Ifjú egyetemista először megy haza a kollégiumból.
Anyja így fogadja: - Levágtam egy csirkét, mit főzzek belőle? Mire az egyetemista: - Pálinkát. |
Bemegy a púpos gyerek a pékségbe. Azt mondja a péknek:
-Kérek egykiló kenyeret. Mire a pék: -Majd ha az előzőt lenyelted. |
A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá: - FIFI! A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta! Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa: - FIFI! A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa: - FIFI! Mennyé má arrébb mert minnyá rád szarik! |
A cigány elsétál az építkezés mellett. Véletlenül megbotlik, és beleesik a meszes gödörbe! Hangosan kiabálni kezd:
- Segítség! Valaki gyorsan nyújtson le egy lapátot! Arra jár egy cigány komája, aki a kiabálás hallatán teljesen megbotránkozik: - Normális vagy Gazsi? Pár perce vagy csak fehér, de már dolgozni akarsz?! |
Két alkoholista elmegy kempingezni. Mondja az egyik:
- Én hoztam magammal egy üveg pálinkát, hogy ha véletlenül megszúrna minket egy rozsdás szög, legyen mivel fertőtleníteni. Te mit hoztál? - Két rozsdás szöget. |
A 100 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. A doki megvizsgálja, és így szól:
- Józsi bácsi, úgy látom, nagyszerű egészségnek örvend. Lelkileg is minden rendben? Jár-e még templomba? És milyen a viszonya Istennel? - Jól vagyok, köszönöm. Istennel pedig nagyszerű kapcsolatom van. Képzelje, doktor úr, minden éjjel, amikor kimegyek a fürdőszobába, az Úr még fel is kapcsolja nekem a lámpát, és amikor visszamegyek az ágyamba, akkor meg leoltja. Meghökken ezen az orvos, és délután felkeresi az öreg feleségét: - Azért jöttem, hogy elmondjam, Józsi bácsi fizikailag teljesen egészséges, de amikor beszélgettünk, valami furcsát mondott Istenről. Igaz az, hogy éjjel, amikor kimegy a WC-re, felgyullad a fény, aztán meg kialszik? A néni felsóhajt: - Jaj, Istenem, már megint a hűtőszekrénybe pisilt! |
Az amerikai, a japán és az orosz motorbalesetet szenvednek. Bekerülnek a korházba. Az orvos bemegy a japánhoz és kérdezi:
- Magával mi történt? - Menni Yamaha. Menni kétszáz. Jönni fa. Bumm. Bemegy az amerikaihoz és kérdezi: - Magával mi történt? - Menni Honda. Menni kétszáz. Jönni szalagkorlát. Bumm. Bemegy az oroszhoz és kérdezi: - Magával mi történt? - Menni Simson. Menni negyven. Többiek elhúzni kétszáz. Azt hinni állni. Leszálni. Bumm. |
Két szőke nő utazik a buszon, ahol párás az ablak. Az egyik nő két pontot rajzol az ablakra és azt mondja:
- Itt fogok kinézni. Mire a másik letörli a két pontot: - Te itt nem nézel ki! |
A rövidlátó, szemüveges tanárnő kezdi elveszíteni a türelmét.
- Te, ott hátul. Mikor volt az Aranybulla? - Tudom is én... - Mikor volt a tatárjárás? - Tudja a fene. - De hiszen ezt a múlt órán tanultuk. Mit csináltál tegnap este? - A kocsmában voltam. Megittunk pár üveg sört a haverokkal. - És... és ezt csak így kijelented? Hogyan akarsz átmenni a vizsgán? - Sehogy. Én a vízvezetékszerelő vagyok, és a fűtőtestet jöttem megjavítani. |
Megy két részeg ki a kocsmából, majd mikor már elhagyták úgy 300 méterre, megszólal az egyik:
- Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni! Mire a másik: - Semmi baj, majd megtanítalak... |
Tanítónő az alsósok osztályfőnöki óráján:
- Gyerekek, ma a telefonálásról lesz szó. Bekapcsolom a hangszórót és felhívok egy tetszőleges számot. - Itt Horváth-lakás. - Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni. - Bocsánat asszonyom, de nekünk nincs Zolikánk. Valószínűleg egy hibás számot tetsz...ett felhívni. Kezét csókolom! - Látjátok gyerekek, így viselkedik egy jól nevelt, udvarias ember az alapfokon. A tanítónő felhívja ugyanazt a számot: - Itt Horváth-lakás. - Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni. - .. Hát kérem, maga engem az előbb hívott fel. Még egyszer: Itt nincs egyetlen egy Zolika sem! Megértette? - Hallottátok, hogy reagál egy ember a második fokon. Most jön a legmagasabb fok. A tanító néni felhívja megint ugyanazt a számot: - Itt Horváth-lakás. - Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni. - Már megint te vagy, te hülye ku.... Menjél vissza a jó ku.. anyádba, ahonnan jöttél. Vagy hülye vagy, vagy te engem akarsz.... - Gyerekek, ez a felizgatottság legmagasabb foka. Egy vöröshajú gyerek jelentkezik az utolsó sorból: - Tanító néni, szerintem még ennél is van egy magasabb fokozat! - Mutasd meg, Jenőke. A gyerek felhívja ugyanazt a számot: - Itt Horváth-lakás. - Itt Zolika, volt valami hívás a számomra? |
- Hogy hívják a cigányok fogorvosát?
- Dr. Martens http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/martd.jpg Azt tudjátok, miért van három helyen a talpa meghajlítva? Hogy a hátsó fogakat is rendesen elérje! |
Két rendőr sétál ki a vasúti alagútból.
Ruhájuk tépett, arcuk, kezük véres, alig élnek. Nagy kínok között megszólal az egyik - Ugye megmondtam őrmester úr, hogy nem a bagoly huhogott. |
A vonat befut az egyik vasútállomásra. A kalauz kiáltja: he-ha! Az ablakban könyöklő utas megkérdi tőle: -mi az, hogy he-ha? -Hegyeshalom, csak nincs kedvem kimondani. Az utas felkacag, mire a kalauz visszakérdez: -most mit nevet? - Alig várom, hogy pilis-csabára érjünk. Kiváncsi vagyok, hogy akkor mit fog kiáltani.
|
Vidám társaság érkezik a Keleti Pályaudvar indulási oldalához, akik a Nyíregyházára induló vonatot keresik.
- Még nem tolták be! Csak háromnegyed óra múlva! - válaszolja az egyik vasutas. A legények beülnek a restibe, és egyik sört rendelik a másik után. Letelik a háromnegyed óra, és akkor rohannak ki a restiből. Épp hogy sikerül felkapaszkodniuk az utolsó kocsira. A harmadik lemarad, ott áll a peronon, néz a vonat után, és harsogó nevetésben tör ki. - Mit tud maga ezen nevetni? - kérdezi az egyik vasutas. - Hát csak azt, hogy a haverjaim azért jöttek ki a pályaudvarra hogy engem kikísérjenek! |
uhh basszus mellényomtam... :( felfele akart lenni. Ati légy oly kedves korrigálj! :)
|
404-es hiba a mindentudas.hu-n :)
Quote:
|
Gyorshajtót megállít a rendőr, előveszii a jegyzetfüzetet és megszólítja a sofőrt.
- Neve? - Musztafa Toktolovodsz Szlejzes Hale Ezután mondja a rendőr, miközben elteszi a tollat. - Legközelebb nehogy megint gyorshajtáson kapjam! |
Móricka odarohan a benzinkúthoz:
– Kérek 10 liter benzint. – Milyet? – Mindegy, csak gyorsan tessék adni! Öt perc múlva ismét rohan a benzinkúthoz Móricka: – Kérek még 10 litert! – Minek az neked? – Ne tessék feltartani! Ég az iskola! |
Peti, amikor hazaért az iskolából:
– Apa kaptam egy 3-ast matekból. Peti kap egy pofont. – Ja és kaptam egy 5-öst énekből. Peti kap megint egy pofont. – De apa ezt miért kaptam? – A matek hármasod után még volt kedved énekelni? |
Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad.
Meg is kérdezi Pistikét: - Mi történik ott hátul Pistike? - A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót. |
A szőke titkárnőt első munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosem főzött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal.
– Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé? A pincér méregeti a termoszt egy kicsit, aztán felel: – Igen, azt hiszem hat csészényi pont elfér benne. – Ó, ez nagyszerű! Akkor kérek kettőt cukorral, egyet cukor nélkül, egyet tejszínnel és két capuccino-t. |
A szőke, a barna, meg a fekete nő ül a presszóban és beszélgetnek.
- Képzeljétek - mondja a fekete -, tegnap este ahogy keféltünk a Bélával, véletlenül megfogtam a golyóit, hát tisztára hideg volt. Másnap a barna is mesél: - Képzeljétek, tegnap este mi is keféltünk a Zolival és kíváncsiságból én is megfogtam a golyóit, hát neki is totál hideg volt. Harmadnap megint összejönnek, hát a szőke feje bucira van verve, kék-zöld meg lila. - Hát veled mi történt? - kérdezik. - Az úgy volt, hogy mi is keféltünk tegnap este a Jocival és én is megfogtam neki és neki is hideg volt. - És?! - És mondtam neki, hogy: "Jé, a te golyóid is hidegek kefélés közben, mint a Béláé meg a Zolié.". |
Az öreg székelynek megbetegszik a tehene, és kihívja az állatorvost. Az orvos fölírja a receptet, amivel az öreg bemegy a városba, majd amikor visszaér, azt mondja a feleségének:
– Te, asszony! Kóstold meg már ezt a gyógyszert, nehogy valami baja legyen a tehénnek! |
– Hát az úgy történt, tisztelt bíróság – kezdi a székely bácsi –, hogy én ettem a banánomat a kis bicskámmal, oszt eldobtam a héját. Pont arra jött a Józsi, és elcsúszott a banánhéjon, és pont beleesett a bicskámba, meg még hatszor.
|
A székelyeknél az a szokás, hogy az esküvő után rögtön jön a nászéjszaka. Aznap este eldől, szűz volt-e a feleség.
Nem lett véres a lepedő így a székely be akarta festeni a lepedőt, de nem volt csak zöld festék. Így azt gondolta lesz ami lesz. Másnap kiterítik a lepedőt és mindenki elcsodálkozik. Csak a székely apja szólal meg: - Ez az fiam, fel az epéig! |
Székely és a felesége utaznak a szekéren. Egyszer csak nagy vihar támad. Tőlük száz méterre lecsap a villám. Azt mondja a székely:
– No, no. Megint lecsap a villám tőlük 50 méterre. Újra megszólal a székely: – No, no! Lecsap a villám ismét, agyoncsapja az asszonyt. Mondja a székely: – No, azért! |
A székelyek és a kínaiak háborúzni akarnak egymással.
– Aztán hányan vagytok? – kérdezik a kínaiak. – Nyolcvanezren – felelik a székelyek. – És ti? – Egymilliárdan. – Baj van, János bácsi – szól hátra a székely vezér –, hova temetjük ezt a sok kínait? |
APEH levél: Tisztelt Címzett! Mellékelten visszaküldjük a 2010. évi adóbevallását kijavításra. Ugyanis az "Eltartottak" oszlopba nem írhatja, hogy "kormány, parlament, állami és helyi hivatalnokok és több százezer cigány"."
|
A nők feminista kongresszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztják élményeiket. Először az amerikai nő megy fel, és elkezdi:
- Hát az úgy volt, hogy jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingjeit! Én pedig... mondtam neki, kedvesem van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz! Hát első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de a harmadik nap Charles vasalt, mint a kisangyal. Nagy taps, nők ujjonganak a teremben. Másodjára a francia nő megy fel, és kezdi: - Velem ugyanez történt meg, a férjem, Jean követelte, hogy mossak ki azonnal, én pedig mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!! Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott! Újra nagy taps... Utoljára a Manci néni lép fel az emelvényre, és elkezdi: - Hát az én Pistám egyik nap hazajött, az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de izibe! Én meg mondtam, Fiam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl! Hát első nap nem láttam, semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre már láttam... |
Egy férfit felhív a felesége:
- Gyere azonnal a kórházba! Anyám haldoklik, valószínűleg már nem éli meg a holnap reggelt! - De drágám! Este focidöntő lesz a tévében! - Nem baj, akkor felveszed és megnézed máskor! ... A dologból végül válás lett, amikor a férj feltűnt a kórházban egy kamerával és egy kameraállvánnyal. |
A feleség hazafelé menet a boltban férjébe botlik:
- Hát a karikagyűrűd meg miért nincs rajtad? - Ugyan, szívem, ebben a hőségben? |
Egy bomba csaj, szinte minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz
és int a csaposnak, mire az odamegy. A nő erotikusan az ujjával még közelebb inti addig, míg a füle majdnem a nő szájához nem ér. Akkor a nő megcirógatja a csapos szakállát és azt mondja: - Te vagy itt a főnök? A csapos nagyot nyelve válaszolja: - Sajnos, nem! De segíthetek valamiben? A nő tovább cirókázza a csapos arcát, majd így szól: - Akkor kérlek, hívd ide a főnöködet, édes! A csaposunk már izzad, mire kinyögi: - Sajna nem tudom, mert nincs bent, de hagyhatsz nálam üzenetet neki, bébi. És közben a szája is tátva marad, amibe a nő szép lassan bedugja minden ujját, és erotikusan végig szopogattatja a csapossal. A csapos, miután végig szopogatta a nő ujjait, megkérdi a nőt, miközben nagyokat nyel: - És mond csak édes, mit mondjak a főnöknek???? - Hát csak azt, hogy a wc-ben se papír, se szappan, se víz, se kéztörlő. |
Ábelnek beszédhibája volt. Nem tudta kimondani a "k" betűt. Még a logopédus bátyja se tudott segíteni a káin..
|
English lesson!
-Do you speak English? -Yes -Name? -Adolf Bumin. -Sex? ...............-3 to 5 times a week. -No, I mean..male/female? -Yes, male,female and sometimes camels. -Holy cow! -Yes, cows, sheep...Animals in general. -Oh dear, -No, deer runs too fast. |
All times are GMT +1. The time now is 02:39. |