Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Kalapácska 08-22-2010 16:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261111)
A Hódító fejlesztései nem szavazásos úton dőlnek el. Ha valaki hozzá akart szólni a témához, akkor bőven rengeteg ideje volt ezt megtenni, a címlapon több mint egy hónapja szerepel, hogy ez az aktáulis megbeszélés témája.

Ezesetben ne haragudj Ati , én se nézem a címlapot csak belépek .....
Csupán arra gondoltam , hogy segítenének az emberek a fejlesztésben , hogy mit látnának szivesen ....
Én úgy gondolom a beszélgetés is azért lett itt elindítva , hogy megtudjátok ...
Ez nem személyes ( az értékesítés első lépcsője: kérdezek , hogy meg tudjam mire van szüksége a másiknak ha már el akarok neki adni )
( Második lépcsőben : ha el is mondja akkor már szinte csak oda kell neki adni )
(Eredmény : mindenki boldog és van profit )

Ha bengeded a fórumra ok , ha nem nekem úgy is jó ...
Ha még is beengeded ezt az ucsó kétt sort vedd ki belőle légyszives , köszi

Totya

Ati 08-22-2010 16:19

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261114)
Ati, Te egyébként a Maradjon így, ahogy van-ra szavaztál...
Változott vmit a véleményed azóta vagy csak a játékosok megtartása miatt változtatnál?

Nem tartom jó ötletnek, hogy egyszerűbb legyen plusz személyiséget szerezni, mint eddig. Ez volt a véleményem a téma legelején is, és ez a véleményem most is. Ennek leginkább a minden maradjon, ahogy van opció felel meg a "felajánlottak" közül.

Időközben viszont felmerült egy olyan javaslat, ami nem teszi könnyebbé a plusz személyiség megszerzését, de közben mégis sokkal élvezetesebb játékot nyújt.

Úgy érzem, hogy ez egy olyan javaslat volt, amivel mindenki vágya teljesül.

Ati 08-22-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 261117)
Csupán arra gondoltam , hogy segítenének az emberek a fejlesztésben , hogy mit látnának szivesen ....

Ilyen javaslattételre folyamatosan lehetőség van, ezzel a lehetőséggel szerencsére sokan élnek is.

Remedy 08-22-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261118)
Nem tartom jó ötletnek, hogy egyszerűbb legyen plusz személyiséget szerezni, mint eddig. Ez volt a véleményem a téma legelején is, és ez a véleményem most is. Ennek leginkább a minden maradjon, ahogy van opció felel meg a "felajánlottak" közül.

Időközben viszont felmerült egy olyan javaslat, ami nem teszi könnyebbé a plusz személyiség megszerzését, de közben mégis sokkal élvezetesebb játékot nyújt.

De konnyebbe teszi, csak hosszabb ido alatt, de ez igy is van jol. Valamit valamiert. :)

Pool 08-22-2010 16:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261118)

A fix hekis lelépésre gondolsz fél szemért?

Kalapácska 08-22-2010 16:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261120)
De konnyebbe teszi, csak hosszabb ido alatt, de ez igy is van jol. Valamit valamiert. :)

Remi csak egy kérdés és tedd a szivedre a kezed ...
Amikor először fordultál egyből akkor hogy is volt hány heki meg ilyenek ?

Totya

Ati 08-22-2010 16:31

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261121)
A fix hekis lelépésre gondolsz fél szemért?

Igen. http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=829

NewJackCity 08-22-2010 17:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261120)

ez viccnek nagyon utős csak éppen semmi valoságalapja nincs
nem gondolod hogy egy opcio amit senki sem fog használni bármiben is segiteni fog

Ati 08-22-2010 17:40

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 261130)
nem gondolod hogy egy opcio amit senki sem fog használni bármiben is segiteni fog

Végre egy jövőbelátó ember! A jövőheti nyerő lottószámokat is mondd meg nekem légyszi legalább ilyen magabiztosan!

NewJackCity 08-22-2010 17:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261131)
Végre egy jövőbelátó ember! A jövőheti nyerő lottószámokat is mondd meg nekem légyszi legalább ilyen magabiztosan!

cikizni konnyu a másikat
lehet ezért nem is szolnak hozzá tul sokan a témához mert igy állsz hozzá

All times are GMT +1. The time now is 21:25.