![]() |
Quote:
Láttam én már olyat,hogy büntetést adott Ati ilyenért. Sőt én is kerültem hv miatt anarba:O) A szövege ugyanez volt akkor is a súgónak:O) |
Quote:
Amúgy nem lenne fair Pool drukkolóival szemben, sőt, a többi párbajozóval szemben sem, hogy ha elvennénk egy ellenfelet... Tiszta unalmas lenne :D:D Másik: általában ha ez az első alkalom, akkor egy figyelmeztetés jár érte, vagy néhány kör kitiltás - azzal még nem mennél sokra ;) |
Quote:
Nem, mintha közöd lenne hozzá, de tegnap 15 órakor kezdődött a spanyol-dél-afrika meccs. Elkezdtem nézni és kb. 15-20 percenként benéztem a párbajra. Ezért küldtem mnt-ket, amit TE és még két másik játékos nem fogadott el, más első szóra. 16 órakor lementem a bnőmhöz és a laptopjáról benéztem, láttam, áll a bál fórumon, mert neked nem tetszett (megint), hogy sokan ütik az üreseket (nem engem), így lehagynak Téged. 17 órakor kiküldtem amim volt, védőt nem, mert azt nem lehetett :D De a párbajon, ha úgy tetszik, lebontok az 1. körben és akkor sincs senkinek (Neked sem), semmi köze hozzá. Megvettem a rajtkártyát, ha gondolom, ezt teszem. Mint a pokeren a rögtön all-in 2-7-re. Ha a szombati párbajra is csak azért megyek, hogy ingyenföld legyek, mert nem akarom, hogy könnyű dolgod legyen, akkor sincs hozzá semmi közöd. Ennyi volt a tegnapi párbaj. Quote:
Másik: Akik ismernek, tudják, milyen vagyok, a tanítványaim szeretnek és tisztelnek, nem hiszem, hogy 15(16) évesen Neked kellene megítélned, ki alkalmas tanárnak és ki nem, főleg nem egy 30 évesről, akiről nem tudsz velójában semmit... A fórumos írásaim alapján ne alkoss rólam véleményt, nem ilyen vagyok, de szeretek poénkodni, ha sok embernek nem is tetszik. Én sem gondolom rólad azt, hogy a valóságban mindenért ennyire sírsz, nem gondolom azt, hogy Te csak jó dolgokat csinálsz, soha nem káromkodtál, meg azt sem, hogy ha elvették az óvodában a kedvenc játékodat, máris azt kérted, hogy zárják ki a csoporttársad az óvodából. Tudod, annak idején tanultam vmi pszihológiát, meg aztán tanítok Veled egy korúakat is, sőt még én is voltam ennyi idős, megértem a kirohanásaidat, mégsem írom azt, nem vagy idevaló Elismerem, hogy jó párbajos vagy, az egyik legjobb, de ahogy lereagálod mások játékát, hát inkább nem mondok róla semmit... Innentől megkérlek, hogy válogasd meg a szavaidat, amiket rólam írsz... Részemről ez a téma lezárva, nem fogok akkor sem reagálni az írásodra, ha még mindig ezen fogsz rágódni... Köszönöm, hogy elolvastad! Pool |
Szép volt ,jó volt, ámen:)
|
Quote:
Sőt nem csak párbajban vagyok jó, hanem „szinte” mindenben. Akik ismernek engem azok tisztában vannak ezzel. Én is megkérnélek, hogy válogasd meg a szavaid, és ne poénkodj úgy ,hogy trágárkodsz. Ha Nazzal bajod van ,akkor meg írj neki zöldet. Quote:
Quote:
Köszönöm, hogy elolvastad! |
Quote:
Majd írj, ha tudsz egyről is :D |
Szeretek poénkodni, már írtam, meg fijatalítani magam, hol 23, hol 30 vagyok...
Hol meg 6 :D De Bubbától fijatalbb vok :) |
Quote:
Ugy erzem, tenyleg tok felesleges az a H betu a nicked elejen... :) |
Quote:
Friss hírekről majd remélem én is tudomást szerzem:D (ellenem már kész ipari kémkedés kell na ez az elismerés köszönöm) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:33. |