![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Golyózápor
:D Állati nagy :D:D:D |
Quote:
Holtak hajnala, Holtak földje, 28 nappal/héttel később, Resident Evil 1-2-3, I am legend, most hirtelen nem jut eszembe több, na na naaaaa, valaki? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ezek tetszettek, érdemes megnézni az első kettőt is. Bár ezek inkább véresek, és részben az öncélú zombihentelésről szólnak, de attól függetlenül jó filmek. Ugyan nem zombis, de az öncélú hentelésről jut eszembe a Starship Troopers, magyarul azt hiszem a Csillagközi Invázió címet viseli. Nincs sok története, de nekem nagyon tetszett. Kár, hogy a folytatásai elég gagyira sikeredtek. |
Quote:
|
Az elmúlt két napban végre néztem pár filmet.
- Days of Summer - 500 nap nyár Ez nem egy tipikus romantikus film, de nekem tetszett :) - A doboz Ez egy jó film, ajánlom mindenképp. A következő film, amit megnézek. Hold / Moon (2009) http://filmoldal.hu/filmek-1288.html |
Oldboy
Perverz tortenet (ez csak a film vegehez kozeledve derul ki), hatalmas csattanoval a vegen. Akinek egy kicsit is tetszett a Furesz-filmek egyike, tekintse meg.. Viharsziget Leonardo DiCaprio masodik fantasztikus filmje (az Egy kosaras naploja utan), zsenialis tortenet, ami egy percig sem hagyja, hogy lankadjon a nezo figyelme. Jobaratok 2 ora 20 perces parodia, csak nagyoknak. A film pozitivuma, hogy tortenethu maradt, es meg a helyszinek is ismerosek a nezo szamara :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:02. |