![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az a két ori azóta nincs szabin, hogy elkezdtem itt szövegelni tőlük már alig lehet bármit is elhozni, amíg fent voltak, kizárólag annak adtak földet, akinek az már előre le volt játszva és nem csak földet, rúnát, pénzt is a harmadik most azért van szabin, mert mást egyelőre nem tehet, de onnan is el fog tűnni a rúna és a föld nemsokára |
Quote:
Szerinted hány körről kell táamadni, hogy 5 seregből 4 alulról menjen, és 100 heki felett hozzon darabonként? A lépcső az igaz. Lépcső van építve a felfele haladó oriknak, akik nemsokára szintén lépcsőt alkotnak majd egy másik kazal orinak, lévén már nem lehet 20k körig topban maradni. Tudom nem csalás, csak én fantáziálok rosszakat, de legalábbis fura, hogy 15k kör óta 170-190k ponton álló orik hirtelen nem tudják megvédeni magukat ahogy eddig, és hirtelen leesnek 20k alá. Persze, egy idő után bárki hozhat tőlük földet. Olyan országok mennek felfele üstökösként, amikben 20% vagy kevesebb barakk van. Meg ilyenek... |
Quote:
nah,nekem az eredeti kérdésem nagyjából arra irányult,hogy lehet-e bajunk belőle,ha nagyjából tudjuk,kik adnak le földet,és megpróbálunk,megpróbáltunk beférni hozzájuk,mi is,mielőtt újból szabiznának. de nagyjából a reagálásokból leszűrhető, hogy kiszúrni és beütni a földleadókat szerencsés véletlen folytán nem lehet. mi,akiket láttunk, nem épp 20%barakosok voltak,de teljesen nem vagyok képben,és igazából közöm sincs hozzá,ki hogy boldogul,ettől függetlenül tény,bosszantó, hogy a nagy többség azért megküzd minden hekiért,míg más(1-2-3-...)*5*300 elittel több száz hekit hoz el. |
Amit kaptam eseménylistát privátban, ott az áldozatok nem speciálisan most szabiról visszahozott országok, akik hirtelen kiárultak egy-egy ütés beengedése érdekében... Ezek olyan országok, akik eddig is a topban voltak, és akiknek a leszedésére egy nemrégiben bevezetett módosítás is szolgált. A módosítás működik, az életképtelen országok le vannak szedve a topról, helyüket idővel remélhetőleg életképes országok veszik át.
|
Quote:
Ati, ezek speciálisan szabiról visszahozott orik, ezt rajtad kívül mindenki látja. Némelyek azt is, hogy akik beverik őket már eleve szintén életképtelenek, csak olcsó földdel messzire jutnak, és nem lehet beérni őket... |
Quote:
Sajnálom, de amit nekem mutattatok, azok mind olyan országok voltak, akik eddig is rendesen játékban voltak, nulla darab védőegységgel. Most valakinek eszébe jutott beütni őket. Nagyon helyes. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |