Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Redback 02-13-2009 13:08

Elindultam anarchban felvinni pár orit.250 hekinél akadályba ütköztem:Nincs tolisom.4 óriás viszek, vagy egy hadivari, 2 hadi, és igen, 1 haditoli :D:D 8% kocsma van benne :)

Tsobi 02-14-2009 06:55

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203710)
Elindultam anarchban felvinni pár orit.250 hekinél akadályba ütköztem:Nincs tolisom.4 óriás viszek, vagy egy hadivari, 2 hadi, és igen, 1 haditoli :D:D 8% kocsma van benne :)

250 hekinél ilyen akadályba ütközni tényleg baki. :D Nem mondok nagyot,ha azt állítom,hogy 400 hekiig tele van üres,elhagyott vagy több sereggel is üthető orikkal a csoport.

Redback 02-14-2009 08:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203736)
250 hekinél ilyen akadályba ütközni tényleg baki. :D Nem mondok nagyot,ha azt állítom,hogy 400 hekiig tele van üres,elhagyott vagy több sereggel is üthető orikkal a csoport.

Nem fogok várni egy új regre :D De amúgy most jöttem rá, hogy tényleg simán lehet menni még egy félelf tolival is, úgy hogy ütök :D

laci 04-05-2009 09:07

Ez nem baki, csak tetszik: megtámadtak, és ahogy illik, meg is vertek. Nem ez a poén, hanem ez:

"Veszteségeid: 1 katona, 0 védő, 16 íjász, 0 lovas és 1 elit."

Ugyanis egy fia elit nincs az országomban, nem is képezek. (Rémlik hogy egyszer már olvastam ilyenről, de a magyarázatra már nem emlékszem.)

Remedy 04-05-2009 12:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206737)
Ez nem baki, csak tetszik: megtámadtak, és ahogy illik, meg is vertek. Nem ez a poén, hanem ez:

"Veszteségeid: 1 katona, 0 védő, 16 íjász, 0 lovas és 1 elit."

Ugyanis egy fia elit nincs az országomban, nem is képezek. (Rémlik hogy egyszer már olvastam ilyenről, de a magyarázatra már nem emlékszem.)

Most mar lehet hogy nincs, de elotte tuti nem volt 1? :)

laci 04-05-2009 12:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 206751)
Most mar lehet hogy nincs, de elotte tuti nem volt 1? :)

100%, hacsak a helytartóm nem kezdett el önállóskodni.

Princ 04-05-2009 12:50

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206737)

Ugyanebben a topicban volt, magyarázat nincs.
Sztm ezek kísértetek; ha a szomszédomban vannak a Hódban miért ne lehetnének? :)
Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 164281)
Mikor reggel felkeltem,valahonnan lett 300 elitem :) Nem képeztem,nem vettem,piacon sem volt,ami visszajöhetett volna .. hmm :p

laci 04-05-2009 12:54

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 206755)
Sztm ezek kísértetek; ha a szomszédomban vannak a Hódban miért ne lehetnének? :)

Ha így van, akkor viszont elhozhatta volna még néhány barátját, így önmagában kevés volt :D

Dus 04-05-2009 14:21

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 206755)

Az már viszont tényleg nagyon furcsa, hogy ezek csak akkor lehetségesek, ha le vannak programozva, vagy ha a szerver saját tudatra ébredt, és nem hiszem, hogy lenne ilyen a játékba, hogy nagy ritkán néhány emberhez odakerül pár elit, vagy az elit nélküli országban meghal 1 :)
Tehát, Ati féljetek, mert a szerveröntudatra ébredt :) Csak fel ne faljon Titeket :D

Redback 04-05-2009 17:54

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 206770)
Az már viszont tényleg nagyon furcsa, hogy ezek csak akkor lehetségesek, ha le vannak programozva, vagy ha a szerver saját tudatra ébredt, és nem hiszem, hogy lenne ilyen a játékba, hogy nagy ritkán néhány emberhez odakerül pár elit, vagy az elit nélküli országban meghal 1 :)
Tehát, Ati féljetek, mert a szerveröntudatra ébredt :) Csak fel ne faljon Titeket :D

Én mindig is hittem a mátrixban, tudtam hogy létezik, s most eljött :D:D

All times are GMT +1. The time now is 21:22.