![]() |
Quote:
Bár azért egy hiéna sereg befért közben .. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-02-03 22:01:01 Veronia (#39320) elfoglalt 344 hektárt Land of Destruction (#228688) országától. Gratula:) |
2011-02-04 03:01:06 Kis malac (#4079) támadást indított Mindent bele Csárli Firpó! (#3562) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3437 hektár földet.
2011-02-03 22:01:03 Kis malac (#4079) támadást indított "Egy Mindenkiért, Mindenki Egyért" (#3155) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3196 hektár földet. 2011-02-03 16:01:02 Kis malac (#4079) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2966 hektár földet. Ezúton is szeretném megköszöni a kisklán csapatmunkáját ami nagyban hozzájárult ehez a sikersorozathoz :) Mert érzésem szerint idáig nem sokmindenkinek volt része ilyenben ilyen rövid idő alatt :) Köszönöm Totya |
attól hogy itt sztárolod magad, még mindenki láthatta az események között
|
Quote:
|
én nem is értem a környék orijait, várható, hogy klánban fognak kimenni, én lazán tartanék mindre kaput :)
|
Szimplán megköszöntem a klánnak a csapatmunkáját .......
Igen nekünk sikerült az ami keveseknek és erre büszke vagyok :D Lássák az alsóbb csopikban , hogy ilyet is lehet és így is lehet haladni ha kellő motiváció van .... Ez nem sikerülhet mindenkinek én tisztában vagyok vele :) Viszont szájkaratékáknak, he nem a szájuk járna talán menne nekik is ... talán ... Totya |
Quote:
Ha pl tőlünk kiválna pár ország, akkor az első lépés az lenne, hogy mekkora országok vannak az adott klánban, mekkora a klánvédelmük, tehát nykkora arányban elfek, majd ha ezek jók, akkor megnézni, hogy esetleg van-e utánuk még célpont, vagy egy ütés az egész, és a földleadás miatt majdnem felesleges kimenni. Hidd el, lehet volna még mit tanulni akár tőlünk is, attól, hogy nem tudjuk nagyon mutogatni. (na meg amíg 1kör alatt kidobálható a klán 90%-a addig nem is feltétlen éri meg egy kidobálásos klántámadás.) |
Totya, nem tudom mi nem tetszik ezekben a hozzászólásokban, mikor Ti is ugyanezt csináljátok.. :)
|
Quote:
Szivesen tanulok bárkitől . Szerencsére le lehet majd fordulni ha egy nagy tohonya orim lesz amihez nem találok célpontot , hogy újra tudjak játszani :D Szerintem ez a játék a harcoktól lesz hódító , hallottam egy másik játékról is valami farmer cuc volt .. nem tudom pontosan ....nem is érdekelt :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |