Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

csabi 10-07-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266200)
Hogy nem foglalkozik vele? Milyennek kellene lennie? :D

a fodrászos dolod történt meg. :) ma fél3ra volt időpontom. :)

Reni 10-07-2010 15:31

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 266202)
pont mint 1 hónapja.. :) cisco-s egyen haj.. :D

Fotót kérünk :)

jah és most dühöngök mert eddig nem raktál be :P

csabi 10-07-2010 15:34

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 266203)
ezt az 5-6 körös lemaradást olyan lemaradásnak tekintetted, mi visszahozhatatlan? kb 15k vari fokozása .. :) és amúgy jó lenne ha nem össze vissza beszélnétek, egyszer azt állítjátok, nem érdekelt titeket a harc azért szóltatok bele, (itt írtátok le) máskor azt, hogy csak éplista meg gömb alapján mentetek.. jó lenne ezt már ha letisztáznátok egymásközt :) na de tényleg hagyjuk ezt a témát :) milyen szép időnk lett :)

bocs, a gömbön, ami alapján kimentem, nem volt benne lehetőség, hogy fokozzon 15k varit, vagy hogy védje a seregem. hol állítottam, hogy nem érdkelt? de aki földet ad le, az csak olyanokat írkál, mint Te. :)

Rob 10-07-2010 15:41

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 266203)
ezt az 5-6 körös lemaradást olyan lemaradásnak tekintetted, mi visszahozhatatlan? kb 15k vari fokozása .. :) és amúgy jó lenne ha nem össze vissza beszélnétek, egyszer azt állítjátok, nem érdekelt titeket a harc azért szóltatok bele, (itt írtátok le) máskor azt, hogy csak éplista meg gömb alapján mentetek.. jó lenne ezt már ha letisztáznátok egymásközt :) na de tényleg hagyjuk ezt a témát :) milyen szép időnk lett :)

összevissza beszélsz minden marhaságot. nem kéne ilyenbe belemennem mert ilyenkor ki szoktak tiltani, de az amit csinálsz már túl megy minden határon. az hogy nem foglalkoztunk a háborútokal meg az, hogy gömb alapján mentünk hol a fenébe üti egymást? már vagy ötödjére kötsz belénk itt és ha valaki reagál a hülyeségeidre akkor, kiteszel 3 vigyorjelet és megkérdezed, hogy miért mentegetjük magunk. marha idegesítő vagy, pedig eddig nem tünt fel.

Tsobi 10-07-2010 15:44

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 266209)
összevissza beszélsz minden marhaságot. nem kéne ilyenbe belemennem mert ilyenkor ki szoktak tiltani, de az amit csinálsz már túl megy minden határon. az hogy nem foglalkoztunk a háborútokal meg az, hogy gömb alapján mentünk hol a fenébe üti egymást? már vagy ötödjére kötsz belénk itt és ha valaki reagál a hülyeségeidre akkor, kiteszel 3 vigyorjelet és megkérdezed, hogy miért mentegetjük magunk. marha idegesítő vagy, pedig eddig nem tünt fel.

Kezded sejteni mit érzünk Veled kapcsolatban? :D

Rob 10-07-2010 15:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 266210)
Kezded sejteni mit érzünk Veled kapcsolatban? :D

na ne jksz-ezzetek már!:D

Remedy 10-07-2010 16:18

Nos, ugy tunik, nem csak Vityuek, hanem Tsobi sem nezi a teljest, vagy ha igen, nem torodik vele, ki kivel harcol, esetleg "harcol".

Duhonges resz: GET YOUR OWN TARGETS!

Azaz: keressunk magunknak sajat gesztenyet, ne a maset probaljuk ellopni.

Ati 10-07-2010 16:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266217)

A sült gesztenye finom. Sőt, pürének sem rossz!

Rob 10-07-2010 16:24

Quote:

Nos, ugy tunik, nem csak Vityuek, hanem Tsobi sem nezi a teljest, vagy ha igen, nem torodik vele, ki kivel harcol, esetleg "harcol".

mi csak üldögélünk a fa alatt és szedegetjük a lepotyogó gesztenyéket.

Princ 10-07-2010 17:20

Quote:

Szerintem nézd meg jobban azt a teljest, mert nem ti voltatok az első hiénák az eredetileg Paliék által megfutamított szövinél. (Ezen kívül valszeg nem is ti lesztek az utolsók.)

de mondhatnám azt is, Magni pectoris est inter secunda moderatis.
Vagyis Seneca szerint ha valaki valóban nagylelkű akar lenni, szerencsés időben is tudnia kellene moderálni magát.

Remedy 10-07-2010 17:40

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266220)
Szerintem nézd meg jobban azt a teljest, mert nem ti voltatok az első hiénák az eredetileg Paliék által megfutamított szövinél. (Ezen kívül valszeg nem is ti lesztek az utolsók.)

de mondhatnám azt is, Magni pectoris est inter secunda moderatis.
Vagyis Seneca szerint ha valaki valóban nagylelkű akar lenni, szerencsés időben is tudnia kellene moderálni magát.

Igazabol "kivetelesen" nem ertem, mit is akarsz mondani, de Nalad ez mar teljesen megszokott, nem is csodalkozom :)

Azt azert finoman jeleznem, hogy a hiena azt jelenti, hogy olyan orszagra mesz, ami ki van tamadva mas celpontra, igy ezt kerek perec elutasitanam.

Princ 10-07-2010 18:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266221)
Igazabol "kivetelesen" nem ertem, mit is akarsz mondani, de Nalad ez mar teljesen megszokott, nem is csodalkozom :)

Azt azert finoman jeleznem, hogy a hiena azt jelenti, hogy olyan orszagra mesz, ami ki van tamadva mas celpontra, igy ezt kerek perec elutasitanam.

Szerintem megértik, amit akarnak. :) A hiéna itt tágabb jelentésében értendő, mivel azt is jól kifejezi ha valaki egy már leharcolt szövire megy földért. Amivel egyébként nincs sok bajom, csak ne utasítson valaki mást magasabb normákra, ha ő maga nem tartja.

Remedy 10-07-2010 18:16

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266226)
Szerintem megértik, amit akarnak. :) A hiéna itt tágabb jelentésében értendő, mivel azt is jól kifejezi ha valaki egy már leharcolt szövire megy földért. Amivel egyébként nincs sok bajom, csak ne utasítson valaki mást magasabb normákra, ha ő maga nem tartja.

Teljesen mas dolog egy egyertelmu szoviharcba nem beleszolni, mint egy valamilyen okbol regebben szetesett szovit utni.

Nem hiszem, hogy ezt nem latnad at.

Persze kialakithatsz egy szupernormat is, hogy Te mondjuk mfeket nem is utsz, szetesett es harcolo szovetsegeseket sem, valamint olyan szovetsegeseket sem, amiben 20-nal kisebb a kis kek szamok osszege. Ahogy jolesik.

(Sajnos most nem erzem a feddest helyenvalonak, sem igaznak sem)

Tsobi 10-07-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266227)
(Sajnos most nem erzem a feddest helyenvalonak, sem igaznak sem)

Ahogy én sem érzem jogosnak a kifakadásodat, mint írtam. :)

Princ 10-07-2010 18:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266227)
Teljesen mas dolog egy egyertelmu szoviharcba nem beleszolni, mint egy valamilyen okbol regebben szetesett szovit utni.

Nem hiszem, hogy ezt nem latnad at.

Mert a tietek egy egyértelmű és fer szöviharc volna? Ezt én tényleg nem látom.

Remedy 10-07-2010 18:23

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266229)
Mert a tietek egy egyértelmű és fer szöviharc volna? Ezt én tényleg nem látom.

Tenyleg nem latod, es ez szol Tsobinak is: ket temarol van szo, csak vmiert osszemossatok. A kifakadasom szemelyes jellegu, es nem a kifejezett szoviharcrol szol.

De probalom illusztralni.
4 gesztenye egyutt kemeny dio. :) (is lehet)
3 gesztenye mar konnyebb. Ha csak 2 gesztenye van, az mar majdnem nyert helyzet (persze ha lefele kell hajolni a gesztenyeert, az nehezitheti a helyzetet). Na de ha 1 gesztenye van, amibol mas kaparta ki az egyiket, hogy a masikhoz is konnyen hozzaferjen, az mar hirtelen kihagyhatatlan?!

Pool 10-07-2010 21:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266138)
Erdekes, ugy tunik, mar 3 embernek nem okoz minimalis moralis gondot sem, hogy egy nyilvanvalo szoviharcba beleusson. (Vityu, Rob, Reni).

Persze nem egy ilyennel talalkoztam mar a jatekon belul sem, de valahogy ugy gondoltam, legalabb a regebbi jatekosok tartanak egy magasabb emberi szinvonalat jatekon belul, legalabb egymassal szemben, de ha lehet, mindenkivel.

Meg a vegen kiderul, hogy csak en vagyok a naiv, es "a lovagok ideje lejart". :)

Nekem sem okozna problémát, főleg, ha olyat üthetek be, akit rühellek :)
Meg aztán, nincs kiírva sehová, hogy Y és X szövi csatázik, ne szólj bele. Honnan tudni, mikor van vége? stbstbstbstb
De vannak olyan orik, akiket semmi pénzért nem támadnék meg ilyenkor, akkor sem, ha 8 seregem férne

Hex 10-07-2010 22:45

Úgy látom valaki mérges lett itt rám :D 10 körről mer csak lopkodni :D nyugi felmegyek érted :)

Princ 10-07-2010 23:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266230)
Tenyleg nem latod, es ez szol Tsobinak is: ket temarol van szo, csak vmiert osszemossatok. A kifakadasom szemelyes jellegu, es nem a kifejezett szoviharcrol szol.

De probalom illusztralni.
4 gesztenye egyutt kemeny dio. :) (is lehet)
3 gesztenye mar konnyebb. Ha csak 2 gesztenye van, az mar majdnem nyert helyzet (persze ha lefele kell hajolni a gesztenyeert, az nehezitheti a helyzetet). Na de ha 1 gesztenye van, amibol mas kaparta ki az egyiket, hogy a masikhoz is konnyen hozzaferjen, az mar hirtelen kihagyhatatlan?!

Vannak fokozatok, de nincs elvi különbség a között hogy egy kétfelé szakított szövi ütésébe száll be egy következő szövi, vagy egy háromfelé szakítottba. Mégis az egyiket bírálod míg a másikat műveled. A te szavaddal kihagyhatatlan volt számotokra.

Szóval sokáig nem jutottunk, pedig a hasonlatod mindenképp tetszik. :)

Természetesen mi is értékeljük a folyó háborúkat, mielőtt csatába indulunk. A támadott szövi lenti csatáját nem ítéltem komolynak. A tietekében sem láttam ellenállást. Ingyenföld esetén pedig nem adunk elsőbbséget.

Remedy 10-08-2010 07:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266243)
Vannak fokozatok, de nincs elvi különbség a között hogy egy kétfelé szakított szövi ütésébe száll be egy következő szövi, vagy egy háromfelé szakítottba. Mégis az egyiket bírálod míg a másikat műveled. A te szavaddal kihagyhatatlan volt számotokra.

Igazabol ha ilyet irsz, nem ertelmezted azt, amit beirtam, ugyhogy ezennel parttalan vitanak itelem, es be is fejezem errol az eszmecseret.

Princ 10-08-2010 14:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266249)
Igazabol ha ilyet irsz, nem ertelmezted azt, amit beirtam, ugyhogy ezennel parttalan vitanak itelem, es be is fejezem errol az eszmecseret.

Minden dolognak vége szakad egyszer, akármilyen fantasztikus is. :)

Kutyuleee 10-10-2010 01:53

Tegnap este meghalt Pál Györgyné. Tudom hogy senki nem ismeri, de szeretnék róla itt megemlékezni. Vak és rokkant nagymamám szomszédja volt. Igazi példamutató ember, aki a saját baján felül sokkal többet törödött más emberekkel, mint a saját bajával. Szörnyü élmény volt végig élni és látni, hogy egy ember életét 1esemény mennyire befolyásolhatja. fél éve még a legföbb baja az volt, hogy nem már éles a látása. aztán kirabolta a lépcsőházban egy suttyó senklházi ******** . pár hónap alatt a folyamatos gondok lettek a szívével és a memóriája is teljesen leromlott. egy makk egészséges embert tett tönkre valaki akinek ez megért pár ezer forintott, kérdezem normális az ilyen?

Ildee 10-25-2010 12:20

Éhenhalok, és senki nem akar kölcsönadni. :(:(:(:mad:

Ati 10-25-2010 12:21

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268467)

KÖLCSÖN? Ezen nem csodálkozom... Visszaadnád nekik, miután megetted? :D

Rob 10-25-2010 12:24

Quote:

elVIPelted a fizut, mi?

Ildee 10-25-2010 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268468)
KÖLCSÖN? Ezen nem csodálkozom... Visszaadnád nekik, miután megetted? :D

naná h visszaadnám

Ati 10-25-2010 12:50

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268471)
naná h visszaadnám

Fújjjj......... :D

Ildee 10-25-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268472)
Fújjjj......... :D

Hehehehehehe :D:D:D:p

Dragi 10-25-2010 17:32

Quote:

és attól jobb hogy kiírod ide ?

vityu 10-25-2010 17:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 268504)
és attól jobb hogy kiírod ide ?

Meg kell próbálni bővebb közönségnek is előadni a dolgot.

Dragi 10-25-2010 17:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 268505)
Meg kell próbálni bővebb közönségnek is előadni a dolgot.

Sose értettem az ilyen embereket! :) Mindenkinek megvannak a maga problémái de nem az a megoldás hogy kiállok az utcára és elordítom magam hogy éhen halok, hanem fogom magam megyek és munkát keresek amiből pénzt tudok keresni... Na ugye van akinél itt megbukik a dolog mert dolgozni büdös :)

Vent 10-25-2010 17:42

Lassan mar konyvet is lehetne irni belole, annyi informaciot kozolt velunk az eleterol..

Ildi, lesz-e konyv? :]

Dragi 10-25-2010 17:44

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 268507)
Lassan mar konyvet is lehetne irni belole, annyi informaciot kozolt velunk az eleterol..

Ildi, lesz-e konyv? :]

Na ez a másik amin feltudom magam cseszni, hogy a mai világba boldog boldogtalan könyvet jelentet meg. Hát De kérem szépen!!!!!! Védjük már azokat a szegény FÁKAT!!!!!!

Ati 10-25-2010 17:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 268508)
Na ez a másik amin feltudom magam cseszni, hogy a mai világba boldog boldogtalan könyvet jelentet meg. Hát De kérem szépen!!!!!! Védjük már azokat a szegény FÁKAT!!!!!!

Védd a fákat, egyél hódot; no de én pont emiatt csak e-könyv kiadását tervezem! Na, most, hogy ezt tisztáztuk, miről szóljon? :D

Dragi 10-25-2010 17:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268510)
Védd a fákat, egyél hódot; no de én pont emiatt csak e-könyv kiadását tervezem! Na, most, hogy ezt tisztáztuk, miről szóljon? :D

Hódítósok, mint állatfaj! :D

Olasz 10-25-2010 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 268510)

Írd meg, hogyan lettem milliomos a Hodból!:D

Rynok 10-25-2010 17:57

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 268512)
Írd meg, hogyan lettem milliomos a Hodból!:D

Te milliomos lettél a Hódból?? :eek::D

Ati 10-25-2010 17:58

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 268515)

Ellopja a kérdésemet, ehh... Most dühöngök. :p :D

Olasz 10-25-2010 18:00

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 268515)

Mér, Ati nem mondta?;)

Ildee 10-25-2010 18:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 268506)
Sose értettem az ilyen embereket! :) Mindenkinek megvannak a maga problémái de nem az a megoldás hogy kiállok az utcára és elordítom magam hogy éhen halok, hanem fogom magam megyek és munkát keresek amiből pénzt tudok keresni... Na ugye van akinél itt megbukik a dolog mert dolgozni büdös :)

Kikérem magamnak, rendesen dolgozom, amikor van mit.

All times are GMT +1. The time now is 23:28.