![]() |
Pool nyugodtan mondhatsz bárkinek olyan szinten nem zavar,hogy nagyon. Tudod este 8 után hívható de ha sietni akarsz akkor most tedd,mert hamarosan 10nap Horvátban lesz.
Nem ezek voltak a kérdések, illetve nem vagyok büntethető ehh... A téma sem ez volt illetve a vádak sem erről szóltak. Mindenről beszélsz csak a lényegről nem. Pont ezért túlbeszéltük:) Ne beszéljünk szerintem mellé:/Fontos rész Atinak/ Ati itt ezeken a párbajokon ami a te fordulód része a fórumon illetve a játékban a szabályok azonosak,mint normálban? Pool te ugye beismered,hogy a fórumon elhangzottak azok a hsz-ek amit bemásoltam a topikodban.... A beismerés tudtommal elég a kitiltáshoz. Nincs is miről beszélni. |
Quote:
A játék csak üres ütésről szólt a részedről komolyan így nem túl érdekes sőt unalmas. Utálok úgy játszani de így fogok , rossz így játszani illetve nem is játék az. Én nem azt szeretem a párbajban. Hanem amit a vége előtt 2,5óra elkezdtem azt... (nem volt kérdés,hogy az 5.párbajon is ott vagyok) A hosszú hsz-ed nem is kommentálom. A vége előtt 1órával ami történt azt nem tudom miképp megítélni csak 1 módon. Nem feltétlenül ellened irányul ez az 1mód. De arról te se írtál a mesédben olyan hosszasan pedig pont az a lényeg,hogy az mi??? Azt kell itt megírni,hogy igen az tisztességes volt Pooltól és egyértelmű az még kellett is oda.Sőt egy ilyen ember egyértelműen nem csalhat illetve a káromkodásait se láttad te sem soha. |
Ne legyél már ennyire szentfazék, mintha Te még soha nem mondtál volna olyan szavakat, amiket nem kellett volna.
Igen, múltkor Naz felhúzott és írtam olyat, ami nem szép, ennyi... Most azt szeretnéd, hogy tiltsananak el a párbajtól? :) |
Quote:
Én is mondok ilyeneket , de olyan helyen és olyan embereknek akiket ez nem sért meg. Pl a Hód fórum etikettet ha elolvasod ott le van írva,hogy nem lehet. Kérdés mindig nem ez volt. Írd be nyíltan beírtad azokat ami http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3522&page=9 87es hsz-ben szerepel és vállalod ezeknek az esetleges következményeit. Azt is leírhatod,hogy erősen utaltál tegnap az orid ürítésre illetve nyíltan le is írtad ami után valóban üres lettél 4körön át. Amit én szeretnék: Mindenki megkapja a tetteiért amit érdemel. Vállalja fel tetteit. Érdekes levelet kaptam például tegnap Westen. Csalással vádol egy olyan ember aki még az előző de már törlésre került felhasználómnak elküldte a jelszavát,hogy helyettesítsem. Nem is válaszoltam neki de itt is hasonló helyzetet érzek. |
Quote:
Én írtam, én írtam, én írtam, én írtam.... Vállalom a rám mért büntetéseket... Párbajon meg a párbajos orimmal azt csinálok sztem amit akarok... Ha vki belép 2 óra múlva, az sem gáz? Ha én full támadok ki a hullámmal az igen? Normálban hány ilyet látni? Amúgy meg nem voltam üres, mert volt otthon százegynéhány védőm... Ennyi.... |
Quote:
eddig egyszer nem láttam, hogy amikor vesztettél gratulálsz az ellenfélnek, leginkább csak vádaskodsz..:) |
nem tom miért kell nagy ügyet csinálni, abból, ha valaki fullra kitámad. Ha ez miatt támadod Poolt, támadj engem is, én is megcsináltam párbajon, hogy fullra kimentem. Kénytelen voltam, sokáig a 4-5 helyen voltam, és elúszni látszott, megkellett hogy próbáljam. Lehiénáztak páran, ennyi.
akkor most én is csaló vagyok? nem tudsz veszíteni Harcosok, ez a te nagy bajod. Ha más nyer, biztos csalt. Nem szép hozzáállás /egy hétvégis párbajon voltam/ |
Quote:
3óra után Poolnak volt kb. annyi támadóértéke amit én a 20. percben megfogok. Kiküldte az Mnt-ket,hogy ő nem fog játszani ő már nem játszik ő dehogy játszik.1óra után kiküldte És ő akkor(3óra után) kitámadt azzal a sereggel ami annyit nem ér,mint 1 forint. De alapból 5 sereget nem tudott volna rajtam kívül más küldeni így viszont szabad volt az út. Na ennek értelme nem volt beütni 10000% volt,hogy nem tud senkit. Csak orit nyitott ütésre amit előre bejelentett a fórumon. Sőt ha minden igaz jó páran el is fogadták az Mnt-t...(Pool szavát ismerve én nem mivel mit ahogy gondoltam nem tartja be... Tovább játszott) Na mondd azt,hogy ez tisztességes játék volt, dobogóra esélytelen egyebek helyzetnél...:)(Most nem is a végén küldte a sereget még 1óra volt hátra tehát nem számíthatott íj nélküli emberekre sem) |
Quote:
Másik: komolytalanná teszed magad, megint. Úgy próbálod meg kétségbe vonni a másik szavahihetőségét, hogy a Te szavad sem ér egy fabatkát sem. Korábbi eseményekből tisztán látható, hogy ha vesztésre állsz, nem tudod feldolgozni, és rögtön a másikat gyanúsítgatod. Megint más: nem értem miért problémáztok azon, hogy párbajon ütik az üreseket. Mindenkinek megvan rá a lehetősége, tehát egyenlő esélyekkel küzd továbbra is mindenki. Ha valaki mégis emiatt nyer, bizonyára jobb a többieknél, hogy jobban tudta kihasználni a lehetőségeket. Normálban is így van. :) De hogy azért Harcosok mellett is szóljak: [habzószáj]Tíccsukkia Púúúlt, merőrosszember!![/habzószáj] :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:10. |