Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

NewJackCity 01-25-2010 22:07

ez brutál lenne nagyon
ha ez igy bekerulne kirugnám az orkokat es megmondanám nekik hogy akkor johetnek vissza ha leujráztak zombinak :D
az tuti hogy a betondzsungelbol foldrakik lennének és hipersebességgel a csopi aljára kerulnének
ezt igy nehogy bevezesd ati mert ez igy tul durva
a gondolatmenet egy része kifejezetten teccett bár utálom azt a fajt de jo otlet lenne ha a zombik tudnának kalamajkát okozni
viszontelfelejtettél átgondolni pár dolgot
az eggyik az kezdjuk egy extrém példával
80k heki oriás vs. zombi
egyértelmu ingyenfold viszont hasamrautok van 1.5 millio lakosa az oriásnak
első korében a betegségnek MEGHAL 2.2MILLIO LAKOS !!!
nem vicc ez halál komoly alidax-al utottem zombit mikor 80k hekis volt
a lakosok elhalálozása kiváltképp a nyito kor a pestisnél valami exponenciális bigyula alapján nő
ez az eggyik
a masikat már irták a tobbiek hogy azért az nevetséges hogy az elf klánon lazán atsétál a zombi 90% barak 10% házzal mint a sicc ugy hogy a gyujtás is nevetséges károkat okoz
arrol nem beszélve hogy a rengésre az automata védelme a zombiknak nagyon hamar beáll magyarul a rengés se alternativa ha pénzes zombirol van szó
igy tulontul uberfajjá sikeredett a zombi ami elcseszerintené az egész játékot
szerintem ez még nem érett meg eléggé ugyhogy gondolkozni kéne ennek a modositásárol vagy valami mast kéne kitalálni helyette

jack

Von 01-25-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 238492)
a masikat már irták a tobbiek hogy azért az nevetséges hogy az elf klánon lazán atsétál a zombi 90% barak 10% házzal mint a sicc ugy hogy a gyujtás is nevetséges károkat okoz

90% barakkal 36/36os elfen is átmész bőven, pont ez a durva benne, hogy simán élezetlen orival is át lehet csapni az elfklánokon lazán. Hangsúly azon, hogy élezetlen, tehát egy átlagos felépítéssel is át lehet ütni a legdurvább védelmeket.

Dragi 01-25-2010 22:21

Szeretem mikor kisebb javaslatok meg ötletekre Ati azzal a válasszal áll elő hogy ez emgborítani a már jól mükődö rendszert. Na ez az a javaslat ami totál kicsinálja a játékot!

Részemről ha ez bevezetésre kerül biztos hogy abba hagyom... Nem azért fizetek x vippet évente hogy egy ilyen baromság elcsessze a játékot!

Merengő 01-25-2010 22:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238494)
Szeretem mikor kisebb javaslatok meg ötletekre Ati azzal a válasszal áll elő hogy ez emgborítani a már jól mükődö rendszert. Na ez az a javaslat ami totál kicsinálja a játékot!

Részemről ha ez bevezetésre kerül biztos hogy abba hagyom... Nem azért fizetek x vippet évente hogy egy ilyen baromság elcsessze a játékot!

azért ennyire drasztikusnak nem érzem ezt, hogy abba kelljen hagyni miatta a játékot. és gondolom, hogy Ati olvassa ezt a sok hsz-t nem fogja beletenni, szóval csak nyugi :)

Tsobi 01-25-2010 22:31

Tesztidőszak lesz srácok, ha látszik az, hogy valami nem jó, akkor közmegelégedésre ki lesz véve.. felesleges a fenti irányba elmenni, szerintem.

Remedy 01-25-2010 22:39

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238501)
Tesztidőszak lesz srácok, ha látszik az, hogy valami nem jó, akkor közmegelégedésre ki lesz véve.. felesleges a fenti irányba elmenni, szerintem.

Es a tesztidoszak vegen mi lesz azokkal az orszagokkal, akik kozmeg-nem elegedesre elvesztettek a foldjuk 90%-at? :)

NewJackCity 01-25-2010 22:40

eljáccottam a gondolattal hogy ha A-ban egy gnom szintjére lenne felhozva a támadóereje
és a gyengéi megmaradnának
bár szerintem a nagy hekis pestis miatt a visszatámadási kedv kevéske lenne
az nem kérdés hogy simán folmennének ilyen zombik nagy hekire is
nemtom lejjebb okozna e galibát ez a szintenkénti bonusz
de felpezsditené az életet tuti egy bivaj zombi
lehetne olyat csinálni hogy elkezdi utni meszárra a kornyéket hogy jo duhosek legyenek
beállitatná az automata védelmet és épitene aztán utne észnékul hekire :D
a hazakiséréskori dezertet meg házless felálással meg tudná oldani
igy nem lenne ingyenfold sem ha ures
a-ban életképes lenne
viszont aki nem profn nyomja az elvérezne
és lejjeb lévo csopikban még simán verhetoek lennének csak a korházakat kéne tartani mindenkinek
mondjuk nemtom a varisokra tolisokra lejjebb llehet tul veszélyesek lennének a zombik és a csiribirik(toli-vari) nagyon visszaszorulnának
és csak elfel toliznának meg mindenki hadivarizna nem mernének egy normális varis épiteni a csontik miatt

NewJackCity 01-25-2010 22:44

mondjuk azok az otletek teccetek igazán ami erositi elfogadhato szintre és gyurjtásvédelmet meg a szovik lopására maluszt ad
ez az orknál is erosebb zombi ez tuti ugy xar ahogy van
erositeni kell a kérdés hogy meddig

Tsobi 01-25-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238504)
Es a tesztidoszak vegen mi lesz azokkal az orszagokkal, akik kozmeg-nem elegedesre elvesztettek a foldjuk 90%-at? :)

Ha valakit 5k hekiről egy hulla lever 500 hekire, akkor sok sok vipet kap tőlem. :)

vityu 01-25-2010 23:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238510)
Ha valakit 5k hekiről egy hulla lever 500 hekire, akkor sok sok vipet kap tőlem. :)

Ha valakit 5k hektárról 20hulla üt le 500-ra, akkor meg küldd nekem! :)

All times are GMT +1. The time now is 14:27.