![]() |
ez brutál lenne nagyon
ha ez igy bekerulne kirugnám az orkokat es megmondanám nekik hogy akkor johetnek vissza ha leujráztak zombinak :D az tuti hogy a betondzsungelbol foldrakik lennének és hipersebességgel a csopi aljára kerulnének ezt igy nehogy bevezesd ati mert ez igy tul durva a gondolatmenet egy része kifejezetten teccett bár utálom azt a fajt de jo otlet lenne ha a zombik tudnának kalamajkát okozni viszontelfelejtettél átgondolni pár dolgot az eggyik az kezdjuk egy extrém példával 80k heki oriás vs. zombi egyértelmu ingyenfold viszont hasamrautok van 1.5 millio lakosa az oriásnak első korében a betegségnek MEGHAL 2.2MILLIO LAKOS !!! nem vicc ez halál komoly alidax-al utottem zombit mikor 80k hekis volt a lakosok elhalálozása kiváltképp a nyito kor a pestisnél valami exponenciális bigyula alapján nő ez az eggyik a masikat már irták a tobbiek hogy azért az nevetséges hogy az elf klánon lazán atsétál a zombi 90% barak 10% házzal mint a sicc ugy hogy a gyujtás is nevetséges károkat okoz arrol nem beszélve hogy a rengésre az automata védelme a zombiknak nagyon hamar beáll magyarul a rengés se alternativa ha pénzes zombirol van szó igy tulontul uberfajjá sikeredett a zombi ami elcseszerintené az egész játékot szerintem ez még nem érett meg eléggé ugyhogy gondolkozni kéne ennek a modositásárol vagy valami mast kéne kitalálni helyette jack |
Quote:
|
Szeretem mikor kisebb javaslatok meg ötletekre Ati azzal a válasszal áll elő hogy ez emgborítani a már jól mükődö rendszert. Na ez az a javaslat ami totál kicsinálja a játékot!
Részemről ha ez bevezetésre kerül biztos hogy abba hagyom... Nem azért fizetek x vippet évente hogy egy ilyen baromság elcsessze a játékot! |
Quote:
|
Tesztidőszak lesz srácok, ha látszik az, hogy valami nem jó, akkor közmegelégedésre ki lesz véve.. felesleges a fenti irányba elmenni, szerintem.
|
Quote:
|
eljáccottam a gondolattal hogy ha A-ban egy gnom szintjére lenne felhozva a támadóereje
és a gyengéi megmaradnának bár szerintem a nagy hekis pestis miatt a visszatámadási kedv kevéske lenne az nem kérdés hogy simán folmennének ilyen zombik nagy hekire is nemtom lejjebb okozna e galibát ez a szintenkénti bonusz de felpezsditené az életet tuti egy bivaj zombi lehetne olyat csinálni hogy elkezdi utni meszárra a kornyéket hogy jo duhosek legyenek beállitatná az automata védelmet és épitene aztán utne észnékul hekire :D a hazakiséréskori dezertet meg házless felálással meg tudná oldani igy nem lenne ingyenfold sem ha ures a-ban életképes lenne viszont aki nem profn nyomja az elvérezne és lejjeb lévo csopikban még simán verhetoek lennének csak a korházakat kéne tartani mindenkinek mondjuk nemtom a varisokra tolisokra lejjebb llehet tul veszélyesek lennének a zombik és a csiribirik(toli-vari) nagyon visszaszorulnának és csak elfel toliznának meg mindenki hadivarizna nem mernének egy normális varis épiteni a csontik miatt |
mondjuk azok az otletek teccetek igazán ami erositi elfogadhato szintre és gyurjtásvédelmet meg a szovik lopására maluszt ad
ez az orknál is erosebb zombi ez tuti ugy xar ahogy van erositeni kell a kérdés hogy meddig |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:27. |