![]() |
Quote:
Az hogy az utolsó két napon az építkezések miatt sequator alá kerültem, attól még nem végeztem mögötte! De nem a végeredmény számít, hanem hogy hogyan értem el odáig :D Amúgy grat az 1000dik hozzászóláshoz, kár hogy az is piszkálódás volt :P |
Terra valezis mi történt, hogy ilyen hamar kiszáltál?
Nem is értem most miért nem reklamáltok, hogy ingyen föld? Így rögtön az elején ekkora elönyt adni..... |
Quote:
Ki ütötte be az oriját? |
Quote:
Vale, ha jól tudom most az USA-ban van, engem is meglepett, hogy jelentkezett, de ha már itt van inkább én üssem, mint nézzem, ahogy más földeli... Aki meg később jött és még lila, az csak nézheti :) |
Quote:
Bár én nem szólok bele, mert nem vagyok ott :) Ti dolgotok! |
Quote:
Szombaton 02.15-kor már benn voltam, első körtől játszom... Van támadó/védő, varizó/tolizó egységem... Ütöm, akihez férek... Ha a lilák nem lesznek védve, majd ütöm őket is :D |
Quote:
|
Quote:
Csakhát az első belépés is kb 1prcig tartott, a második belépésnél vettem észre, hogy hoppá, elfelejtettem ezt-azt. Aztán már a tervekkel ellentétben nem sikerült két percre se géphez jutni... |
Quote:
Vale, tőled meg bocsi, de gondolom neked is könnyebb, hogy mi földeltünk le, mint mások...:) |
Quote:
Habár ha beérnek az egységeid, már nem fognak beütni, és remélem hamar beérnek. De ha Pool beindult, nekem is muszáj volt. Ráadásul, én az Arénába legalább annyira népszerű vagyok, mint Pool bárhol :) De így érdekes a játék! :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:51. |