![]() |
A mai nap folyamán ügyesen lefagyaszottam a B-s orimat, ezt megakartam tenni, csak pár nappal később, de ugye délutáni alvás után, tekikopás számolása közben kattintgatni kell össze-vissza....:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Egymás után 5 távol nem jött össze.
Aztán észrevettem ,hogy csak 20 varim van:rolleyes::D |
Quote:
mondjuk az már baki lenne hogy 200-on elkezdesz csapkodni felmész 600-ra és szorgalmaqsan gyüjtöd a varikat és ott csodálkozzol 10 ezer varival nem tudsz egy távot se nyomni. Aztán vizsgálodsz és rájösz jééé hulla az orim:DDD csak élcelödök:DD nem kell komolyan venni |
Sziasztok
Meg amikor kezdo voltam, raalltam egy orira mert lopkodott - az illeto toli volt en meg vari - hat mit tegyek, mit ne, adjad neki, 36 kor vihar+szarazsag, tuzgolyo, foldrenges, minden ami belefert ;) Ezzel minden ok volt, meg is nyugodtam hogy "ez az, adtam neki", ezutan ujra a fomenure leptem es lattam hogy valaki durvan elintezett varikkal, akkor meg csodalkoztam hogy hogy lehetseges, hisz en is eleg jo vari voltam, kb. 2-3 honap mulva jottem ra hogy miert is volt az? Ugyebar Ember volt az illeto :D Ez az egesz kb. 5-6 eve tortent ;) |
Aktív varázslatok:
(12 kör) hihi :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54. |