![]() |
Most nézem már csak 400hsz-em van azt irja:)
A másik 800 hova lett?:D Elvitte a jézuska a többit:D |
Quote:
|
Quote:
Azt tudtam,hogy a chatbe van mondták msn-en(amugy én már rég olvasgattam ezt a témát) De azt nem tudtam hogy, azokat nem számolják:) |
nekem nincs netem otthon egyelore, igy parbajozni se tudok mostansag, sot jatszani sem :(
majd jovore :D |
nahát meghalt ez a jó topic:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
átállok a sötét oldalra és akkor sikerülni fog talán nélküled is, de ha nem akkor együtt legyőzünk majd itt mindenkit:D :D :D :D |
Quote:
boldogok a lelki szegények... |
Quote:
Nme is azt nézem,hogy elötte ki mit irt:) Már bocs de a diplomácia rendes használata arra való,hogy szövit keressen valaki:) Nem arra,hogy beszélgessenek:) De az a baj rossz szót nem szóltam rád és egyböl letámadsz:) Rossz az aki rosszra gondol:) Én nem is gondoltam eddig olyanra,hogy ott beszélgessen a nép:D Ja és teszed itt,hogy ott az összfüggés meg minden hát ird be :) |
Húzz bele Harcosok koma. Szólj be valakinek, vagy hívd ki Szecsát párbajozni, mert így soha nem lesz meg a 4K hsz a topicodban.
|
Quote:
És én se naon érek rá:) Bogár te meg ha azt irod megvan az összefüggés akkor odsz meg velünk:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ööö... az első dipis hirdetés már lejárt, viszont a másodiknál segítek (a lelki nyugalmad miatt):
"2006-12-29 14:20:10 Ki tudja, merre, merre visz a végzet, Göröngyös úton, sötét éjjelen, Vezesd még egyszer győzelemre néped, Csaba királyfi, csillagösvényen. Maroknyi székely porlik, mint a szikla, Népek harcának zajló tengerén, Fejünk az ár, jaj, százszor elborítja, Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk! Boldog újévet minden MAGYAR embernek!" erre jött a válasz, hogy szép volt. igaz, milyen romantikus? |
Quote:
te most elolvastad mit írtam a dipis akármibe?:) |
Quote:
|
Quote:
az a baj mindenbe beleütöd az orrrrrod 1x maradnál csendbe szerintem még azt se tudod miröl van szó:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És olvasgass Aztán amikor 100%-ban tudod miröl van szó jelentkezz:)És ne bekiabálj:) |
Quote:
(részlet az Ice Age-ből:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha jó leszel kapsz egy pirospontot az ellenörzödbe:D Ja és Tanár úr vaok:) Neked meg....nem írom inkább meg mert kapnák érte pár pirosat:D |
még ma meglesz a 4k hsz, mivel nem tudom én sem már, miről van szó. :D
|
Quote:
|
Quote:
"Majdan eljöve vala az az idő is, mikor a nagy Csunyabogar is elveszti a fonalat. Ezek lesznek az idők, mikor a Harcosok topic eléri a 4000. hozzászólást is. Vala." :D |
Quote:
majd holnap most msn-en beszélgetek addig ne irjatok:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondom ne irjatok nem érke rá!!!!! |
Azt nem tuti fix, hogy itt lesi a számlálót
|
Quote:
|