![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit, hogy Ts miért vette magára, ezt mindenki döntse el magának.. de ha semmi köze a jksz-hez, miért merült fel egyáltalán Tsobiban, hogy rá gondolok?
Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok. és azt se felejtsük el, hogy ez a baráti szövi milyen sok mindent megtett Tsobiért már :) nem fogok vádaskodni de sokan láthatták azt az íjas elfes ütést igortól :) ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az utalást is te adtad. abból a szöviből vagy. szövitársad megerősítette a gusztustalan véleményed. egy látható külső akció volt ellenetek. mi akkor a kérdés? :-o |
Quote:
rád lehet is ilyeneket mondani, bármennyire is becsületesnek állitod be magad! majd egyszer meséld már el a többieknek hogy egy bizonyos lepkének hogyan is lett meg a min földje fordulás elött!:) (gondolom emlékszel egy több szemes fullra ijjal kitámadott elfre ork ellen) csak ennyit szerettem volna mondani! |
Csabiéktól viszont elnézést kérünk ha meg lettek sértve!
de mivel egyszerre támadtak a másik szövivel bárki erre gondolt volna! szal bocs a kellemetlenségért! |
Lassan ez a topic is le lesz zárva :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak csinálja a műsort ne foglakozz vele ... menj inkább fodrászhoz :) |
Quote:
|
Quote:
Kicsit unom már a morális gyengeségem olvasgatását. Még csak sereget sem küldtem ki az elmúlt 2 hónapban... Talán a g-ben még valahol a csoport közepén. Én csak egy ország vagyok, aki a környéket vizsgálja, és így rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy miért lettem olyan hirtelen gerinctelen... Azért, mert azt mondtam, hogy nem érdekel? Igazat mondtam, nem érdekel, hogy egy a szövetségétől több körre leszakadt országot beütöttünk 48 hektárra... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a te gondolatmeneted szerint mindenki gyáva aki csatát vagy háborút nyert, mert olyannal konfrontálódott aki gyengébb volt nála. |
Quote:
|
Erdekes, ugy tunik, mar 3 embernek nem okoz minimalis moralis gondot sem, hogy egy nyilvanvalo szoviharcba beleusson. (Vityu, Rob, Reni).
Persze nem egy ilyennel talalkoztam mar a jatekon belul sem, de valahogy ugy gondoltam, legalabb a regebbi jatekosok tartanak egy magasabb emberi szinvonalat jatekon belul, legalabb egymassal szemben, de ha lehet, mindenkivel. Meg a vegen kiderul, hogy csak en vagyok a naiv, es "a lovagok ideje lejart". :) |
Quote:
csak a pontosság kedvéért, bár elhangzott már párszor. Vityunak volt infója fenti szövi harcról, nekem meg bent kajáltak a lovaim meg piroslott a morálom. én voltam szolgálatban és megláttam egy ütött orit, aki körváltáskor, pontlista rendeződéskor el fog zuhanni mellettünk. rászámoltam, indítottam. az vesse rám az első követ aki ilyen esetben elkezdi kutatni a célpont előéletét vagy felkölti a szövetségeseit egy gyors meetingre! |
Quote:
Kérsz egy zsepit? :) Egyébként ami nem tetszik az az, mint a hiénák alig várjátok hogy legyen kire rávetni magatokat .. 'gyorsan hozzuk ki fórumra és szedjük szét'.. ezt miért nem lehet privátba rendezni? Jobban esik még másik 10 másik embert is felheccelni ezzel? Mielőtt magadra vennéd, nem igazán neked szólt ennek minden szava, szerintem mindenki érzi kire mi vonatkozik. Mondjuk én sem vagyok különb mert folytattam ezzel a témát .. de be is fejeztem itt ... bocsi Ati. |
Quote:
|
Quote:
csak hogy az egyik szövi támadta a szövimet, a másik meg azt aki éppen készült szembe menni! szal ennyi! Összeakadásról meg éppenséggel nem beszélhetünk a 2 külömböző célpont miatt ugye!:) |
Quote:
Quote:
és szerinted ki a búbánat tudta volna, hogy épp a szövidből ki készül szembe menni? tanulj meg játszani a sírás helyett, ennyi kijöttök nagy mellénnyel fórumra, hogy csak egy szövi van a színen, Tsék lámák mint az állat és amikor jól elverik a popótokat, meg sírtok és jksz-t kiabáltok fórumon. Van egy bejelentő lap, tessék kitölteni, majd a supp elbírálja |
hex ha visszaolvasnál látnád hogy már réges régen elnézés lett érte kérve tölük!
|
Quote:
akkor nem értem, mit lovagolsz még a témán :) Hex |
Quote:
de részemről ennyi ez! |
Quote:
Kowalsky meg a Vega |
Csak ennyi: hagyjatok már békén!!! Remy, hányszor mondjam el, hogy nem is voltam ott, és még mindig nekem nincs gerincem? Én biztos nem megyek ki, HA megnézem egyáltalán a teljesben, hogy mi történt, de ált ritkán teszem. Pontlistát figyelek, és nézem, hogy ki 2 körös. Ha figyelek, nem megyek ki, ha nem, akkor sem, mert nem én vagyok, akinek mennie kell....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A dühöngő fórum témájába belefér a csalózás és semmi nem lett volna az egészből, ha Ts (a hűség és becsület :D bajnoka) nem veszi rögtön magára. Ez annál is érdekesebb, mert amikor Ő gyalázott mást itt, akkor arra hivatkozott, hogy senki sem ismert rá és nem lehetett kikövetkeztetni kit alázott... Szóval, nagy büdös becsületesség ide vagy oda, azért mindjárt más az eset ha fordítva van érintve kedves barátunk. Na ennyit erről. A dolgon pedig már túl vagyunk: lazíts Hex! :) |
Quote:
|
Quote:
engem zavar, hogy beleszóltam egy szöviharcba, mégha a célpontom 5-6körre le volt szakadva a szövijeitől, habár valószinüleg kimennék újra, mert nem sejtettem, hogy 3 kört vár a visszatámadással és mivel eléggé le volt szakadva nem gondoltam, hogy még ténylegesen szeretne hozzátenni a harchoz. zavar, hogy vannak akik ugy dühöngenek, hogy nincsenek tisztában azzal, amit mondanak, hogy téves információkat tesznek ki ide a fórumra és amikor kérdezem, hogy ez mi, akkor semmi választ nem kapok. zavar, hogy úgy minősítenek játékosokat, hogy semmit nem tudnak az adott dologról. |
Quote:
Éééés milyen lett? :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:29. |