Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Pool 10-05-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265979)
másfélszer

Amúgy meg ne foglalkozz másokkal, mókázzatok :D

Princ 10-06-2010 00:10

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 265929)
Ami szintén Tsobiéknak jött jól mert alulra kerültek...

Rövid távon igen, bár gondolom bontott volna egy szépet ha nem gondolja hogy este földet veszít. Középtávon nagyobb hátrány ha emiatt aztán leszakad, majd ő lesz ingyenföld. Tudjuk alsóbb szinteken mennyire összetett lehet egy teljes szöviháború. Az összesítésben csak annyi látszik végül hogy B csapat 100 hekit vesztett.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265963)
Ja, és bocsánat a srácoktól, hogy miattunk JKSZ-t kiabálnak rátok (is). :(

Vityu, ez nem a ti hibátok. Ha valaki a frusztrációra így reagál hogy a másik mekkora egy "büdös" "mocsok", csinálhatsz te bármit. :( :mad:

Merengő 10-06-2010 05:56

ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit, hogy Ts miért vette magára, ezt mindenki döntse el magának.. de ha semmi köze a jksz-hez, miért merült fel egyáltalán Tsobiban, hogy rá gondolok?

Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok. és azt se felejtsük el, hogy ez a baráti szövi milyen sok mindent megtett Tsobiért már :) nem fogok vádaskodni de sokan láthatták azt az íjas elfes ütést igortól :) ...

Tsobi 10-06-2010 06:01

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 265995)
ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit, hogy Ts miért vette magára, ezt mindenki döntse el magának.. de ha semmi köze a jksz-hez, miért merült fel egyáltalán Tsobiban, hogy rá gondolok?

Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok. és azt se felejtsük el, hogy ez a baráti szövi milyen sok mindent megtett Tsobiért már :) nem fogok vádaskodni de sokan láthatták azt az íjas elfes ütést igortól :) ...

A gusztusos kézjelek az ominózus beírásod alatt egyértelműsítették, hogy ránk értetted, amit értettél. A többit csak pár szóra méltatnám: én tisztán játszom és ezt mindig megkövetelem a szövetségeseimtől is, ebből kiindulva pedig felesleges fröcsögés minden ezt cáfolni kívánó szó.

Merengő 10-06-2010 06:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265996)
A gusztusos kézjelek az ominózus beírásod alatt egyértelműsítették, hogy ránk értetted, amit értettél. A többit csak pár szóra méltatnám: én tisztán játszom és ezt mindig megkövetelem a szövetségeseimtől is, ebből kiindulva pedig felesleges fröcsögés minden ezt cáfolni kívánó szó.

bla bla bla :) hiszek neked, ne bizonygasd már ennyire :)

Princ 10-06-2010 06:18

Quote:

ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit

legalább a saját fenti szavaidat ne tagadd meg, légy szíves.

az utalást is te adtad. abból a szöviből vagy. szövitársad megerősítette a gusztustalan véleményed. egy látható külső akció volt ellenetek. mi akkor a kérdés? :-o

Sucó 10-06-2010 07:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 265996)

ts!

rád lehet is ilyeneket mondani, bármennyire is becsületesnek állitod be magad!
majd egyszer meséld már el a többieknek hogy egy bizonyos lepkének hogyan is lett meg a min földje fordulás elött!:) (gondolom emlékszel egy több szemes fullra ijjal kitámadott elfre ork ellen)
csak ennyit szerettem volna mondani!

Sucó 10-06-2010 07:34

Csabiéktól viszont elnézést kérünk ha meg lettek sértve!
de mivel egyszerre támadtak a másik szövivel bárki erre gondolt volna!
szal bocs a kellemetlenségért!

Pool 10-06-2010 08:41

Lassan ez a topic is le lesz zárva :(

Ati 10-06-2010 08:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266008)
Lassan ez a topic is le lesz zárva :(

Ááá, csak szórni fogom kifele a népet a fórumról.

Sucó 10-06-2010 09:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266009)
Ááá, csak szórni fogom kifele a népet a fórumról.

Oké Ati értve van a szóból

vityu 10-06-2010 09:57

Quote:

Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok.

Én egy szóval se mondtam, hogy nem láttam. :) Csak annyit, hogy nem érdekelt. :) Na meg nem is én indítottam.

csabi 10-06-2010 14:03

Quote:

hogy kerülök én a képbe?

Reni 10-06-2010 16:55

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 266048)
hogy kerülök én a képbe?

csak csinálja a műsort ne foglakozz vele ... menj inkább fodrászhoz :)

Remedy 10-07-2010 00:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 266015)
Én egy szóval se mondtam, hogy nem láttam. :) Csak annyit, hogy nem érdekelt. :) Na meg nem is én indítottam.

Ez mondjuk igencsak meglepett. Aki latja, hogy epp egy szoviharc van, de nem torodik vele, es beleut, az moralisan marhara elasta magat elottem. Most Te epp ezt tetted, vityu. Illene megtisztelni egy szoviharcot azzal, hogy nem szol bele az ember. Talan majd ha forditott esetben tortenik meg Veled, megerted, miert...

vityu 10-07-2010 04:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266122)
Ez mondjuk igencsak meglepett. Aki latja, hogy epp egy szoviharc van, de nem torodik vele, es beleut, az moralisan marhara elasta magat elottem. Most Te epp ezt tetted, vityu. Illene megtisztelni egy szoviharcot azzal, hogy nem szol bele az ember. Talan majd ha forditott esetben tortenik meg Veled, megerted, miert...

Oké, akkor ott kezdem, hogy a gép előtt sem voltam az ominózus ütésnél. Nekem bolt egy éplistám még régebbről. De utólag sem tartom annyira egetregető dolognak, hogy rosszul aludjak tőle. Egy leütött, már tőlünk is eltávolodott tagot ütöttünk be felülről. Most is én mondogatom, hogy várjunk még, hogy mi lesz a dologból, addig ne menjünk földért, inkább senkire, vagy lefelé.

Kicsit unom már a morális gyengeségem olvasgatását. Még csak sereget sem küldtem ki az elmúlt 2 hónapban... Talán a g-ben még valahol a csoport közepén. Én csak egy ország vagyok, aki a környéket vizsgálja, és így rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy miért lettem olyan hirtelen gerinctelen... Azért, mert azt mondtam, hogy nem érdekel? Igazat mondtam, nem érdekel, hogy egy a szövetségétől több körre leszakadt országot beütöttünk 48 hektárra...

Olasz 10-07-2010 08:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 266125)
... Azért, mert azt mondtam, hogy nem érdekel? Igazat mondtam, nem érdekel, hogy egy a szövetségétől több körre leszakadt országot beütöttünk 48 hektárra...

Ez ám a bátor dolog!

Sucó 10-07-2010 08:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 266125)
Oké, akkor ott kezdem, hogy a gép előtt sem voltam az ominózus ütésnél. Nekem bolt egy éplistám még régebbről. De utólag sem tartom annyira egetregető dolognak, hogy rosszul aludjak tőle. Egy leütött, már tőlünk is eltávolodott tagot ütöttünk be felülről. Most is én mondogatom, hogy várjunk még, hogy mi lesz a dologból, addig ne menjünk földért, inkább senkire, vagy lefelé.

Kicsit unom már a morális gyengeségem olvasgatását. Még csak sereget sem küldtem ki az elmúlt 2 hónapban... Talán a g-ben még valahol a csoport közepén. Én csak egy ország vagyok, aki a környéket vizsgálja, és így rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy miért lettem olyan hirtelen gerinctelen... Azért, mert azt mondtam, hogy nem érdekel? Igazat mondtam, nem érdekel, hogy egy a szövetségétől több körre leszakadt országot beütöttünk 48 hektárra...

ezzel még nem is lett volna gond Vityu, csak közben csabi is abban a körben támadott amikor Ts!

Rob 10-07-2010 08:27

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 266134)
Ez ám a bátor dolog!

te mi alapján támadsz? gondolom úgy csinálod, mint mindenki más. gömböltök, felmértek aztán kiválasztjátok a célpontot. és mi alapján döntöd el ki legyen a célpont? természetesen az alapján, melyik a leggyengébb. pl. rossz felépítésű ori, nincs pénze beíjazni, nincs pénze visszatámadni, szétesett szövi, szabis tag, inaktiv országok stb. ezek mind befolyásolnak.
a te gondolatmeneted szerint mindenki gyáva aki csatát vagy háborút nyert, mert olyannal konfrontálódott aki gyengébb volt nála.

Hex 10-07-2010 08:46

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 266135)
ezzel még nem is lett volna gond Vityu, csak közben csabi is abban a körben támadott amikor Ts!

és hol van az megírva, hogy nem támadhat egy körben két nem egy szövetségbe tartozó ország? ha mázlid van, összeakadnak

Remedy 10-07-2010 09:03

Erdekes, ugy tunik, mar 3 embernek nem okoz minimalis moralis gondot sem, hogy egy nyilvanvalo szoviharcba beleusson. (Vityu, Rob, Reni).

Persze nem egy ilyennel talalkoztam mar a jatekon belul sem, de valahogy ugy gondoltam, legalabb a regebbi jatekosok tartanak egy magasabb emberi szinvonalat jatekon belul, legalabb egymassal szemben, de ha lehet, mindenkivel.

Meg a vegen kiderul, hogy csak en vagyok a naiv, es "a lovagok ideje lejart". :)

Rob 10-07-2010 09:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266138)
Erdekes, ugy tunik, mar 3 embernek nem okoz minimalis moralis gondot sem, hogy egy nyilvanvalo szoviharcba beleusson. (Vityu, Rob, Reni).

Persze nem egy ilyennel talalkoztam mar a jatekon belul sem, de valahogy ugy gondoltam, legalabb a regebbi jatekosok tartanak egy magasabb emberi szinvonalat jatekon belul, legalabb egymassal szemben, de ha lehet, mindenkivel.

Meg a vegen kiderul, hogy csak en vagyok a naiv, es "a lovagok ideje lejart". :)

csak a pontosság kedvéért, bár elhangzott már párszor. Vityunak volt infója fenti szövi harcról, nekem meg bent kajáltak a lovaim meg piroslott a morálom. én voltam szolgálatban és megláttam egy ütött orit, aki körváltáskor, pontlista rendeződéskor el fog zuhanni mellettünk. rászámoltam, indítottam. az vesse rám az első követ aki ilyen esetben elkezdi kutatni a célpont előéletét vagy felkölti a szövetségeseit egy gyors meetingre!

Reni 10-07-2010 09:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266138)

Kérsz egy zsepit? :)

Egyébként ami nem tetszik az az, mint a hiénák alig várjátok hogy legyen kire rávetni magatokat .. 'gyorsan hozzuk ki fórumra és szedjük szét'.. ezt miért nem lehet privátba rendezni? Jobban esik még másik 10 másik embert is felheccelni ezzel?

Mielőtt magadra vennéd, nem igazán neked szólt ennek minden szava, szerintem mindenki érzi kire mi vonatkozik.

Mondjuk én sem vagyok különb mert folytattam ezzel a témát .. de be is fejeztem itt ... bocsi Ati.

Ati 10-07-2010 09:24

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266141)
Mondjuk én sem vagyok különb mert folytattam ezzel a témát .. de be is fejeztem itt ... bocsi Ati.

Dühöngeni szabad, csak közben országinfók ne hangozzanak el. :)

Sucó 10-07-2010 09:41

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266137)
és hol van az megírva, hogy nem támadhat egy körben két nem egy szövetségbe tartozó ország? ha mázlid van, összeakadnak

sehol sincs megirva ez hex!
csak hogy az egyik szövi támadta a szövimet, a másik meg azt aki éppen készült szembe menni! szal ennyi!
Összeakadásról meg éppenséggel nem beszélhetünk a 2 külömböző célpont miatt ugye!:)

Hex 10-07-2010 09:49

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 266135)

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 266144)
sehol sincs megirva ez hex!
csak hogy az egyik szövi támadta a szövimet, a másik meg azt aki éppen készült szembe menni! szal ennyi!
Összeakadásról meg éppenséggel nem beszélhetünk a 2 külömböző célpont miatt ugye!:)

és szerinted ki a búbánat tudta volna, hogy épp a szövidből ki készül szembe menni?
tanulj meg játszani a sírás helyett, ennyi
kijöttök nagy mellénnyel fórumra, hogy csak egy szövi van a színen, Tsék lámák mint az állat és amikor jól elverik a popótokat, meg sírtok és jksz-t kiabáltok fórumon. Van egy bejelentő lap, tessék kitölteni, majd a supp elbírálja

Sucó 10-07-2010 10:07

hex ha visszaolvasnál látnád hogy már réges régen elnézés lett érte kérve tölük!

Hex 10-07-2010 10:12

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 266149)
hex ha visszaolvasnál látnád hogy már réges régen elnézés lett érte kérve tölük!

akkor nem értem, mit lovagolsz még a témán :)

Hex

Sucó 10-07-2010 10:17

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266150)
akkor nem értem, mit lovagolsz még a témán :)

Hex

mert nem arról a 48 hekiről szólt amiről vityu irt!:)
de részemről ennyi ez!

Hex 10-07-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 266151)
ennyi ez!

mert ennyi csak :)

Kowalsky meg a Vega

vityu 10-07-2010 12:34

Csak ennyi: hagyjatok már békén!!! Remy, hányszor mondjam el, hogy nem is voltam ott, és még mindig nekem nincs gerincem? Én biztos nem megyek ki, HA megnézem egyáltalán a teljesben, hogy mi történt, de ált ritkán teszem. Pontlistát figyelek, és nézem, hogy ki 2 körös. Ha figyelek, nem megyek ki, ha nem, akkor sem, mert nem én vagyok, akinek mennie kell....

Merengő 10-07-2010 12:44

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266145)
és szerinted ki a búbánat tudta volna, hogy épp a szövidből ki készül szembe menni?
tanulj meg játszani a sírás helyett, ennyi
kijöttök nagy mellénnyel fórumra, hogy csak egy szövi van a színen, Tsék lámák mint az állat és amikor jól elverik a popótokat, meg sírtok és jksz-t kiabáltok fórumon. Van egy bejelentő lap, tessék kitölteni, majd a supp elbírálja

Tsobiék nem vertek el jobban minket, mint mi őket elsőre :) és nekünk még mindig ott van az, hogy 2 szövetség támadott, és ebben nem csak a 48 hekit értem hanem azt a támadást is ami nem fért be. és jó lenne ha felvennél egy kulturáltabb stílust amikor megnyilvánulsz, nem biztos, hogy mindig ehhez van hozzászokva.

Hex 10-07-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 266171)
Tsobiék nem vertek el jobban minket, mint mi őket elsőre :) és nekünk még mindig ott van az, hogy 2 szövetség támadott, és ebben nem csak a 48 hekit értem hanem azt a támadást is ami nem fért be. és jó lenne ha felvennél egy kulturáltabb stílust amikor megnyilvánulsz, nem biztos, hogy mindig ehhez van hozzászokva.

Tséknek meg ott van pool meg az mf gnóm. szóval egál. És Tsnek tényleg nem volt netje, mivel szövitársam 5. szinten csak tudom. Nem voltam kultúrálatlan. Ti meg máskor ne egy topicban csalózzatok mást. Ez is felvet egy bizonyos kultúrát... ha már itt tartunk.

Pacsi 10-07-2010 13:08

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266172)
Tséknek meg ott van pool meg az mf gnóm. szóval egál. És Tsnek tényleg nem volt netje, mivel szövitársam 5. szinten csak tudom. Nem voltam kultúrálatlan. Ti meg máskor ne egy topicban csalózzatok mást. Ez is felvet egy bizonyos kultúrát... ha már itt tartunk.

Azt meg végképp nem értem Hex minek szólsz bele!
A dühöngő fórum témájába belefér a csalózás és semmi nem lett volna az egészből, ha Ts (a hűség és becsület :D bajnoka) nem veszi rögtön magára. Ez annál is érdekesebb, mert amikor Ő gyalázott mást itt, akkor arra hivatkozott, hogy senki sem ismert rá és nem lehetett kikövetkeztetni kit alázott... Szóval, nagy büdös becsületesség ide vagy oda, azért mindjárt más az eset ha fordítva van érintve kedves barátunk.
Na ennyit erről. A dolgon pedig már túl vagyunk: lazíts Hex! :)

Hex 10-07-2010 13:32

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 266174)
Azt meg végképp nem értem Hex minek szólsz bele!
A dühöngő fórum témájába belefér a csalózás

szerintem nem fér bele :) inkább adj a szövitársadnak egy pacsit és próbáljatok meg épkézláb országokat felépíteni :D

csabi 10-07-2010 15:07

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 266068)
csak csinálja a műsort ne foglakozz vele ... menj inkább fodrászhoz :)

megtörtént. :)

engem zavar, hogy beleszóltam egy szöviharcba, mégha a célpontom 5-6körre le volt szakadva a szövijeitől, habár valószinüleg kimennék újra, mert nem sejtettem, hogy 3 kört vár a visszatámadással és mivel eléggé le volt szakadva nem gondoltam, hogy még ténylegesen szeretne hozzátenni a harchoz.
zavar, hogy vannak akik ugy dühöngenek, hogy nincsenek tisztában azzal, amit mondanak, hogy téves információkat tesznek ki ide a fórumra és amikor kérdezem, hogy ez mi, akkor semmi választ nem kapok. zavar, hogy úgy minősítenek játékosokat, hogy semmit nem tudnak az adott dologról.

Tsobi 10-07-2010 15:10

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 266198)
megtörtént. :)

Éééés milyen lett? :p

Ati 10-07-2010 15:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 266199)

Hogy nem foglalkozik vele? Milyennek kellene lennie? :D

csabi 10-07-2010 15:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 266199)

pont mint 1 hónapja.. :) cisco-s egyen haj.. :D

Merengő 10-07-2010 15:26

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 266198)
engem zavar, hogy beleszóltam egy szöviharcba, mégha a célpontom 5-6körre le volt szakadva a szövijeitől, habár valószinüleg kimennék újra, mert nem sejtettem, hogy 3 kört vár a visszatámadással és mivel eléggé le volt szakadva nem gondoltam, hogy még ténylegesen szeretne hozzátenni a harchoz.

ezt az 5-6 körös lemaradást olyan lemaradásnak tekintetted, mi visszahozhatatlan? kb 15k vari fokozása .. :) és amúgy jó lenne ha nem össze vissza beszélnétek, egyszer azt állítjátok, nem érdekelt titeket a harc azért szóltatok bele, (itt írtátok le) máskor azt, hogy csak éplista meg gömb alapján mentetek.. jó lenne ezt már ha letisztáznátok egymásközt :) na de tényleg hagyjuk ezt a témát :) milyen szép időnk lett :)

All times are GMT +1. The time now is 13:29.