Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 11-17-2013 18:04

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 306222)
mert ott van a legtöbb

szerintem Borsodban több van, hiszen ott a megyeszékhelyen szinte csak azt látni
A főváros? ott kerületük is van :)

rocchess 11-17-2013 20:21

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 306222)
mert ott van a legtöbb

Nem hiszem!!! Borsodban pl sokkal több van...

Remedy 11-18-2013 01:47

Sami 11-18-2013 06:17

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...30464448_n.jpg

:D :D

Padlócsempe 11-18-2013 08:41

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 306223)
Erre csak annyit, hogy inkább az egészségügyre, az alultáplált gyerekekre, az oktatásra, a rossz utakra stb..... mint stadionra, amit soha meg nem tudnak tölteni, emberekkel, mert a játék színvonala nevetséges....

A magyar labdarúgó bajnokság nézőszáma a helyszínen és a TV képernyők előtt is sokszorosa, mint a vízilabda, kézilabda, vagy jégkorong bajnokságé.

Lehet szidni a magyar focit (sokszor megteszem én is), de van rá igény. Igenis inkább ezt támogassák, mint olyan dolgokat, amik a kutyát nem érdekelnek.
Nem kell idekeverni az egészségügyet és az oktatást. Arra is van egy pénzügyi keret és az emberek szórakoztatására is van egy keret. Attól, hogy valaki nem követi a magyar focit, százezrek még igen. Attól, hogy valaki nem jár meccsre, egy jó fradimeccsre 20-25 ezren kimennek, tehát igény van a korszerű stadionokra.

szamóka 11-18-2013 09:07

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...91652889_n.jpg

Sami 11-18-2013 09:10

Mondom a srácnak, akit megkértünk, hogy fotózzon le: Arra figyelj oda, hogy az a kék-sárga izé ne legyen benne...

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hpho...87201835_n.jpg

Rynok 11-18-2013 11:40

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 306232)
A magyar labdarúgó bajnokság nézőszáma a helyszínen és a TV képernyők előtt is sokszorosa, mint a vízilabda, kézilabda, vagy jégkorong bajnokságé.

Lehet szidni a magyar focit (sokszor megteszem én is), de van rá igény. Igenis inkább ezt támogassák, mint olyan dolgokat, amik a kutyát nem érdekelnek.
Nem kell idekeverni az egészségügyet és az oktatást. Arra is van egy pénzügyi keret és az emberek szórakoztatására is van egy keret. Attól, hogy valaki nem követi a magyar focit, százezrek még igen. Attól, hogy valaki nem jár meccsre, egy jó fradimeccsre 20-25 ezren kimennek, tehát igény van a korszerű stadionokra.

Szerintem azért nyugodtan ide lehet keverni az egészségügyet és az oktatást is, hisz ha nem adná oda hőn szeretett kormányunk ezt a pénzt a kluboknak, akkor az a pénz nem veszne el, lenne máshol helye. Az meg, hogy egy jó fradimeccsre 20-25 ezren kimennének... Hááát... Az egész tavalyi szezonban a legmagasabb nézőszám az FTC-Újpest volt a maga 17 ezer nézőjével (a legalacsonyabb nézőszámot meg pont az MTK ellen produkálták, egy ligakupa mérkőzésen, 300 (!) néző). Nyilván azért emelted ki pont a fradit, mert úgy gondolod, hogy az ma Magyarországon a legnépszerűbb futball klub. Nos, a fradi hazai mérkőzéseit (kizárólag a bajnokságot tekintve) átlagosan 6300-an látták a helyszínen. Az egész bajnokság átlaga még siralmasabb, még a 3000-t sem éri el. ERRE kellene azt a rengeteg pénzt áldozni...?

(Az MTK nézettségi adatait le se merem írni...)

Padlócsempe 11-18-2013 12:04

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 306235)
Szerintem azért nyugodtan ide lehet keverni az egészségügyet és az oktatást is, hisz ha nem adná oda hőn szeretett kormányunk ezt a pénzt a kluboknak, akkor az a pénz nem veszne el, lenne máshol helye. Az meg, hogy egy jó fradimeccsre 20-25 ezren kimennének... Hááát... Az egész tavalyi szezonban a legmagasabb nézőszám az FTC-Újpest volt a maga 17 ezer nézőjével (a legalacsonyabb nézőszámot meg pont az MTK ellen produkálták, egy ligakupa mérkőzésen, 300 (!) néző). Nyilván azért emelted ki pont a fradit, mert úgy gondolod, hogy az ma Magyarországon a legnépszerűbb futball klub. Nos, a fradi hazai mérkőzéseit (kizárólag a bajnokságot tekintve) átlagosan 6300-an látták a helyszínen. Az egész bajnokság átlaga még siralmasabb, még a 3000-t sem éri el. ERRE kellene azt a rengeteg pénzt áldozni...?

(Az MTK nézettségi adatait le se merem írni...)

Ha adatokkal akarunk dobálózni, idén a Fradi-Újpesten 22 ezren voltak (köztük én is). Mondjuk nem "úgy gondolom", hogy a fradi a legnépszerűbb, hanem úgy van :D

És bizony erre kellene azt a "rengeteg" pénzt áldozni. Arra, hogy az emberek jól szórakozzanak. A kenyér mellett kell a cirkusz is. Lehet szentimentáliskodni, hogy "a szar magyar foci helyett költsék az orvosok bérére azt a pénz", de egy nemzetgazdaság nem így működik.

Nem véletlenül sugározza a Sport1 a Fradi bajnoki mérkőzéseit és nem pedig a világ jelenlegi legjobb klubjáét, a Bayern Münchenét. A magyar embereket még mindig a magyar foci érdekli leginkább.

Rynok 11-18-2013 12:16

Igen, a kenyér MELLETT kell a cirkusz is. De nem helyette...

Pool 11-18-2013 13:41

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 306236)
Ha adatokkal akarunk dobálózni, idén a Fradi-Újpesten 22 ezren voltak (köztük én is). Mondjuk nem "úgy gondolom", hogy a fradi a legnépszerűbb, hanem úgy van :D

És bizony erre kellene azt a "rengeteg" pénzt áldozni. Arra, hogy az emberek jól szórakozzanak. A kenyér mellett kell a cirkusz is. Lehet szentimentáliskodni, hogy "a szar magyar foci helyett költsék az orvosok bérére azt a pénz", de egy nemzetgazdaság nem így működik.

Nem véletlenül sugározza a Sport1 a Fradi bajnoki mérkőzéseit és nem pedig a világ jelenlegi legjobb klubjáét, a Bayern Münchenét. A magyar embereket még mindig a magyar foci érdekli leginkább.

ez butaság
a Fradi kap érte mondjuk 2 milliót, a DSF-nek meg kellene fizetni 20-at
jó az olcsó szar inkább....

én pl. 1000x jobban érdeklődöm a foci iránt, mint a magyar "foci" iránt...
így is szoktam a meccseket is nézni, semmi magyar, max a válogatott (de az utsó két meccsüket 20 percig néztem)

Pool 11-18-2013 16:57

Padlócsempe 11-18-2013 22:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 306238)
ez butaság
a Fradi kap érte mondjuk 2 milliót, a DSF-nek meg kellene fizetni 20-at
jó az olcsó szar inkább....

én pl. 1000x jobban érdeklődöm a foci iránt, mint a magyar "foci" iránt...
így is szoktam a meccseket is nézni, semmi magyar, max a válogatott (de az utsó két meccsüket 20 percig néztem)

Simán meg tudnák tenni, hogy műsorra tűzik a német bajnokikat, ahogy műsorra tűzik a spanyolt, olaszt, vagy angolt is.
De mégis a magyar bajnokság heti 8 mérkőzéséből 7-t közvetít a TV. Mert erre van a legnagyobb igény. A magyar bajnoksághoz van rendezve forduló-beharangozó műsor és nagyszabású összefoglaló műsor a forduló végeztével.

Nem győzöm hangsúlyozni: nem az számít ez esetben, hogy te mit nézel. Hanem, hogy az emberek többsége mit néz. És az emberek többsége inkább a magyar bajnokikat követi figyelemmel, mint más ország bajnokságát.

Elég szégyen, hogy nem szerethető szívből a bajnokságunk, és hogy a mai fiatalok nem tudnak abban felnőni, hogy milyen élmény egy dupla bajnoki-rangadón szotyizni és szurkolni, miközben Albert, vagy Nyilasi rúgják a labdát. Ha ezt szívnák magukba 4 éves koruktól, akkor magasról tennének a Real Madridra, vagy a Machester United-re, meg Messire, vagy CR-re. És lenne egy olyan közösségi élmény, ami összekapcsolja az embereket, a társadalmat, összeköti a generációkat és kiváló hétvégi kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Egyelőre nem szabad feladni azt a célt, hogy mindez visszatérhet. Pontosan ezért kapja meg a labdarúgás még mindig a megfelelő állami támogatást.

Tsobi 11-19-2013 02:09

Van olyan játékos, akit zavar, hogy telefonról belépve nem tud számolóprogramot használni?

Blacky 11-19-2013 07:45

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 306240)
Simán meg tudnák tenni, hogy műsorra tűzik a német bajnokikat, ahogy műsorra tűzik a spanyolt, olaszt, vagy angolt is.
.

Ja majd 2015 után mert addig az EUROSPORT -é a jog..Egyébként meg a német kupát a sport 1 közvetíti és a német bajnokit is közvetítette csak épp nem akart vagy tudta / ezt ki tudja ?/ kifizetni a köv 3 évre a jogdíjakat..
Egyébként meg addig míg csak dumálnak a magyar fociról, hogy így kéne meg úgy kéne és közben az U21 még Albániától is kikap most meg Ausztriától 4-2 re addig nem tudom miről is beszélünk..Csak meg kell nézni mondjuk, hogy a német harmadosztályban milyen körülmények között fociznak és itt Nálunk...Ott Műfüves pálya villanyfény nálunk meg még mezre is alig van pénz és lyukas az öltöző fala...

De Ne menjünk olyan mélyre csak hasonlítsunk össze egy magyar bajnoki meccset sebességeben játékosok technikai tudása , nézők száma és maga a mérkőzés élvezhetősége szerint..Megegyezhetünk abban kb annyi a különbség a Német, Olasz , Angol , Francia, Holland bajnokságok javára mint ha pl összehasonlítanánk egy Trabantot egy Mercedesszel, vagy egy BMW- vel...

Én nagyon szeretem a magyar focit a szívem csücske évtizedek óta a Bp.Honvéd és reinkarnációi jelenleg Budapest Honvéd...De a meccseik néhány kivételével NÉZHETETLENEK...Egyszerüen megjegyezhetetlen nevű okombák danilók csarék turék meg szavicsok mivicsok kakicsok játszanak az edző Rossi és fogalmam sincs hogy ad taktikai utasítást nekik, miért játszik egy olyan külföldi aki gyakorlatilag felbukik a labdába és nem tud egyeneset rúgni bele..De ugyanez a helyzet a többi csapatnál is akembik adamsek meg mit tudom Én kik fociznak Nálunk Trinidad és Tobagóból !!! igazolunk játékosokat de volt példa arra is hogy játszott a magyar bajnokságban valami isten háta mögötti helyről igazolt játékos meg mindenki emlékszik még TULIO esetére az Ujpesttel amikor egy elhízott brazil eljött ide haknizni...

A magyar foci szerintem stagnál egy igen mély gödör alján és tehet bárki bármit addig amíg a játszóterek meg nem telnek focizni AKARÓ gyerekekkel itt bizony semmi sem lesz..

Pool 11-19-2013 07:59

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 306240)
De mégis a magyar bajnokság heti 8 mérkőzéséből 7-t közvetít a TV. Mert erre van a legnagyobb igény. A magyar bajnoksághoz van rendezve forduló-beharangozó műsor és nagyszabású összefoglaló műsor a forduló végeztével.

Nem győzöm hangsúlyozni: nem az számít ez esetben, hogy te mit nézel. Hanem, hogy az emberek többsége mit néz. És az emberek többsége inkább a magyar bajnokikat követi figyelemmel, mint más ország bajnokságát.

Elég szégyen, hogy nem szerethető szívből a bajnokságunk, és hogy a mai fiatalok nem tudnak abban felnőni, hogy milyen élmény egy dupla bajnoki-rangadón szotyizni és szurkolni, miközben Albert, vagy Nyilasi rúgják a labdát. Ha ezt szívnák magukba 4 éves koruktól, akkor magasról tennének a Real Madridra, vagy a Machester United-re, meg Messire, vagy CR-re. És lenne egy olyan közösségi élmény, ami összekapcsolja az embereket, a társadalmat, összeköti a generációkat és kiváló hétvégi kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Egyelőre nem szabad feladni azt a célt, hogy mindez visszatérhet. Pontosan ezért kapja meg a labdarúgás még mindig a megfelelő állami támogatást.

gondolom, arról beszélsz, ahol a gerincnélküli Nyilasi, a kaszinós Bodnár, meg az alkesz Puhl Sanyi grafikonozik, meg a stábtagokból verbuvált nézők tapsolnak minden szarnak...
kétszer néztem bele, kész röhej a műsor

egyébként meg igenis számít, hogy én mit nézek, mert az emberek nagy része úgy gondolja, mint én, attól függetlenül, hogy Te nem így látod...
a legnagyobb hiba szerintem az, hogy minden meccs közvetítve, nézd meg okoséknál: németek, szombat 15.30 5-6 meccs, angol szombat 16.00 5-6 meccs, olasz vasárnap 15.00 5-6 meccs és azt adja, amit a legnagyobb érdeklődés övez... nálunk meg megnézhetsz minden Bikficlábúak-Szerencsétlenek összecsapást... jó hogy nem megy a paraszt meccsre, amikor tv-.ben is látja....
sztem......

Sami 11-19-2013 13:52

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 306239)

Ma 59. napja, hogy nem gyújtottam rá :)

Merengő 11-19-2013 13:53

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 306244)
Ma 59. napja, hogy nem gyújtottam rá :)

én már 3 órája nem gyújtottam rá :)

vityu 11-19-2013 20:07

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 306245)
én már 3 órája nem gyújtottam rá :)

Ojojj, én 5 perce :D

Donát 11-20-2013 15:04

http://www.youtube.com/watch?v=Ykp0CUjR574

rocchess 11-20-2013 21:33

Pool pár oldalal lentebb irt sorai jutnak most eszembe!

A Nyiregyháza Spartakus meccsen több néző volt,mint az összes többi élvonalbeli meccsen azon a héten! ez a szörnyű,hogy az embereket nem tudják kicsalni a nézőtérre,vagy nem is akarják? ezért közvetitenek minden meccset!

Pool 11-21-2013 19:49

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...er_nso_640.jpg

Sami 11-26-2013 21:39

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...95989997_n.jpg

Pool 11-27-2013 22:04

szamóka 11-28-2013 13:04

Lélekvándorlás:

http://www.museocasaenzoferrari.it/s...ni-336x224.jpg

Enzo Ferrari, elhunyt 1988. augusztus 14-én

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...l_2669590b.jpg

Mesut Özil, született 1988. október 15-én.

szamóka 11-29-2013 21:33

http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pict...s-baki-rtl.jpg

Andrew 11-29-2013 22:40

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 306360)

És tényleg :D

Redback 11-29-2013 23:53

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 306360)

Kit enged így oda be, egy TV szerkesztőségébe? (Mónika és Balázs show kívül...):confused::confused::confused:

Pool 12-04-2013 19:07

Pool 12-11-2013 11:37

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk.../hoeses640.jpg

Remedy 12-11-2013 13:43

Istenem, hogy lehet ilyen "angol" szöveget odaírni? :D

Pool 12-11-2013 16:02

Téli közfoglalkoztatás szintfelmérő

http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/cig...meres13124.jpg

Tanárként nem tudok, sírjak-e vagy nevessek?

vityu 12-11-2013 16:07

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 306461)
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/cig...meres13124.jpg

Tanárként nem tudok, sírjak-e vagy nevessek?

Attól tartok, hogy ez csak kétféle szinten tud felmérni: 1. ember, 2. növény

Sami 12-12-2013 13:33

http://juventushungary.hu/index.php?...log&Itemid=175

Pool 12-12-2013 14:18

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 306465)

"Meg voltam szokva az európai szokásokkal, hogy ilyen esetekben felmegy három traktor a pályára, és 10-15 perc alatt elhányják a havat, és folytatódhat a meccs. Ehhez képest öt török srác kezdte el botokkal vakargatni a pályát. Ez mi volt?! Ilyet én még életemben nem láttam – egy BL meccsen, a csúcsfutball helyén, amikor az UEFA beleköt lassan már abba is, hogy ha két milliméterrel kisebb székre kell ülnie a nézőknek"

milyen igazat szólt...

Sami 12-12-2013 14:38

Igen, nagyon igaz. Mondjuk én 7 embert számoltam téblábolni a pályán, de kb csak 3 kezében láttam ezt a fadarabot. Nevetséges. Biszem-baszom liga. Say No To Biszem-baszom! Sampion gombás liga...

Pool 12-12-2013 16:36

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 306467)
Igen, nagyon igaz. Mondjuk én 7 embert számoltam téblábolni a pályán, de kb csak 3 kezében láttam ezt a fadarabot. Nevetséges. Biszem-baszom liga. Say No To Biszem-baszom! Sampion gombás liga...

nálunk sem lett volna jobb a helyzet...
ennyi a különbség Európa és a többi rész (pl. Törökország) között
de tényleg nem ezen múlt, a két itthoni 2-2-ből egy H elég lett volna
irány a torinói EL döntő, most már csak ez az elfogadható...

Remedy 12-12-2013 18:59

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 306466)
"Meg voltam szokva az európai szokásokkal, hogy ilyen esetekben felmegy három traktor a pályára, és 10-15 perc alatt elhányják a havat, és folytatódhat a meccs. Ehhez képest öt török srác kezdte el botokkal vakargatni a pályát. Ez mi volt?! Ilyet én még életemben nem láttam – egy BL meccsen, a csúcsfutball helyén, amikor az UEFA beleköt lassan már abba is, hogy ha két milliméterrel kisebb székre kell ülnie a nézőknek"

milyen igazat szólt...

Az lehet, hogy igazat, de nem magyarul mondta, az tuti.... :D

Pool 12-12-2013 19:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306471)
Az lehet, hogy igazat, de nem magyarul mondta, az tuti.... :D

én értettem, sztem Sami is...

Sami 12-12-2013 19:15

Teljesen :)

All times are GMT +1. The time now is 20:58.