![]() |
Quote:
a pirosat meg a folyamatos lenézések miatt kaptad. miért éreztetitek azt, hogy csak annak van joga hozzászólni az 1/A-s témákhoz, akik a top3 klán tagjai, vagy voltak már top3 klánban? ahogy elnéztem, nem én vagyok az egyetlen, akit folyamatosan oltogattatok. |
Jöttem dühöngeni az új távolbapislantos kóddal kapcs. :mad:
Jól kivan ez a dolog tanálva. Csak 1%-ot érint, 1%-nyi panasz az meg nem panasz, nem is kell érdemben foglalkozni vele, csak az érintetteknek lenyelni a békát. A többiek meg jönnek jó tanácsokkal, h. ugyan már négy számot beírni? Nekem az ne jöjjön ennek a feladatnak az időbeliségével, zavaró körülményként való megjelenésével kapcs. akinek nem kell pöttyörésztgetni, óráról órára. Kérdem én, ha nem olyan nagy kunszt a dolog, akkor miért ellenezi a 99% önmaga tekintetében??? Azért mert vannak játékosok akik picit aktívabban mint a többség, meg kell őket büntetni, mert biztos csalnak, mert kizárt dolog, h. egy emberi lény 24 órából 14-ben aktív szerepet tudjon vállalni, valóban ezeket a játékosokat ki kell szűrni, mert h. merészelik, h. egy online stratégiai játékkal aktívan mernek játszani. Bűntessük meg vmennyit... áhhh :mad::mad::mad: |
Quote:
Direkt ELŐRE szólva lett, hogy akinek az idegei nem bírják a változásokat, az most pár hétig maradjon távol a játéktól. Sajnálom, hogy nem mindenki vette ezt magára azok közül, akiket pedig szemmel láthatóan érint. :( |
Quote:
ez nem igazán elégségesen jó tanács...:) |
Niki: nyugi, köldöknézés hosszan:) nem távolban!:p
|
Quote:
|
Quote:
nem én idegeskedem, csak hallgatom;) |
Quote:
Dühöngök tovább... elvégre ez a topic erről szól vagy mijaszösz? :eek: |
Quote:
Ha így folytatjuk neked már nem is kell távolt nézni és akkor mi ketten Bubbával fogunk számokat írogatni helyetted:cool: |
Quote:
Igen, diszkriminálva vagy, mert nem vagy első a játékban. Diszkriminálva vagy, mert van, akinek nagyobb az országa. Diszkriminálva vagy, mert van, aki régebben regisztrált. A gonoszok. Tiszta diszkrimináció itt minden. :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:35. |