Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Bogár 02-04-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 156615)
Nem az baj hogy itt vagy hanem hogy a kritikára pirossal válaszolsz mint egy sértődött kisgyerek, a pirosat köszönöm viszonoztam ahogy illik a szivességedet...

már hozzászoktam ahhoz, hogy a pirosaimra rögtön pirossal válaszolnak. eddig ha jól emlékszem, egyetlen egy kivétel volt...

a pirosat meg a folyamatos lenézések miatt kaptad. miért éreztetitek azt, hogy csak annak van joga hozzászólni az 1/A-s témákhoz, akik a top3 klán tagjai, vagy voltak már top3 klánban? ahogy elnéztem, nem én vagyok az egyetlen, akit folyamatosan oltogattatok.

Sutir 05-16-2008 12:56

Jöttem dühöngeni az új távolbapislantos kóddal kapcs. :mad:

Jól kivan ez a dolog tanálva. Csak 1%-ot érint, 1%-nyi panasz az meg nem panasz, nem is kell érdemben foglalkozni vele, csak az érintetteknek lenyelni a békát. A többiek meg jönnek jó tanácsokkal, h. ugyan már négy számot beírni? Nekem az ne jöjjön ennek a feladatnak az időbeliségével, zavaró körülményként való megjelenésével kapcs. akinek nem kell pöttyörésztgetni, óráról órára. Kérdem én, ha nem olyan nagy kunszt a dolog, akkor miért ellenezi a 99% önmaga tekintetében??? Azért mert vannak játékosok akik picit aktívabban mint a többség, meg kell őket büntetni, mert biztos csalnak, mert kizárt dolog, h. egy emberi lény 24 órából 14-ben aktív szerepet tudjon vállalni, valóban ezeket a játékosokat ki kell szűrni, mert h. merészelik, h. egy online stratégiai játékkal aktívan mernek játszani. Bűntessük meg vmennyit... áhhh :mad::mad::mad:

Ati 05-16-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174956)
Jöttem dühöngeni az új távolbapislantos kóddal kapcs. :mad:

Jól kivan ez a dolog tanálva. Csak 1%-ot érint, 1%-nyi panasz az meg nem panasz, nem is kell érdemben foglalkozni vele, csak az érintetteknek lenyelni a békát. A többiek meg jönnek jó tanácsokkal, h. ugyan már négy számot beírni? Nekem az ne jöjjön ennek a feladatnak az időbeliségével, zavaró körülményként való megjelenésével kapcs. akinek nem kell pöttyörésztgetni, óráról órára. Kérdem én, ha nem olyan nagy kunszt a dolog, akkor miért ellenezi a 99% önmaga tekintetében??? Azért mert vannak játékosok akik picit aktívabban mint a többség, meg kell őket büntetni, mert biztos csalnak, mert kizárt dolog, h. egy emberi lény 24 órából 14-ben aktív szerepet tudjon vállalni, valóban ezeket a játékosokat ki kell szűrni, mert h. merészelik, h. egy online stratégiai játékkal aktívan mernek játszani. Bűntessük meg vmennyit... áhhh :mad::mad::mad:

Dühöngök akkor én is...

Direkt ELŐRE szólva lett, hogy akinek az idegei nem bírják a változásokat, az most pár hétig maradjon távol a játéktól.

Sajnálom, hogy nem mindenki vette ezt magára azok közül, akiket pedig szemmel láthatóan érint. :(

Bubba 05-16-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174958)
Dühöngök akkor én is...

Direkt ELŐRE szólva lett, hogy akinek az idegei nem bírják a változásokat, az most pár hétig maradjon távol a játéktól.

Sajnálom, hogy nem mindenki vette ezt magára azok közül, akiket pedig szemmel láthatóan érint. :(

mert pár hét mulva már birni fogják az idegeik?
ez nem igazán elégségesen jó tanács...:)

Bubba 05-16-2008 13:07

Niki: nyugi, köldöknézés hosszan:) nem távolban!:p

Valezius 05-16-2008 13:08

Quote:

Originally Posted by Bubba (Post 174959)
mert pár hét mulva már birni fogják az idegeik?
ez nem igazán elégségesen jó tanács...:)

De már lett módosítva a dolgon ;) És lehet, hogy pár héten belül még lesz is ;)

Bubba 05-16-2008 13:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174961)
De már lett módosítva a dolgon ;) És lehet, hogy pár héten belül még lesz is ;)

felőlem:)
nem én idegeskedem, csak hallgatom;)

Sutir 05-16-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174958)
Dühöngök akkor én is...

Diszkriminációval nem számoltam, igaza vam Atinak. Ez itt a 21. század...:mad:
Dühöngök tovább... elvégre ez a topic erről szól vagy mijaszösz? :eek:

J.Ati 05-16-2008 13:17

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174963)
Dühöngök tovább... elvégre ez a topic erről szól vagy mijaszösz? :eek:

Azért javítottunk az arányon,mert reggel óta 4 távolt nem te néztél:D
Ha így folytatjuk neked már nem is kell távolt nézni és akkor mi ketten Bubbával fogunk számokat írogatni helyetted:cool:

Ati 05-16-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174963)

Hú de divatos szó ez.

Igen, diszkriminálva vagy, mert nem vagy első a játékban. Diszkriminálva vagy, mert van, akinek nagyobb az országa. Diszkriminálva vagy, mert van, aki régebben regisztrált.

A gonoszok. Tiszta diszkrimináció itt minden. :D

All times are GMT +1. The time now is 16:35.