![]() |
Jó hát valahol megértem.... De hogy piszkosul dühös, és elkeseredett vagyok, az biztos.
igazából most is egyedül ülök az irodában... (a 4-ből) Tehát ha holnap én nem jövök be, akkor a Tiszántúl képviselete megszűnik létezni. Elméletileg és fizikailag is... Tehát valamivel itt kell tartania, mert ha nem szigorítana be, akkor egész egyszerűen lesz.rnám, és fognám magam, és nem jönnék be holnap... :( De így muszáj lesz. |
Quote:
De sajnos ezt így nem merem bekockáztatni. :(:( nem tehetem meg, mert az illetékhivatal meg az apeh nem sz.rozik.... azok jönnek, és behajtják a lóvéjukat, ha nem fizetek időben. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Abból 2 céges tréningen van, nincsenek is Pécsett, egy meg beteg már 1 hete, szóval nem 'épp most tűnt el'... :(:( |
Tiszta sor, hogy fel tudnék menni meló után is.
Csak akkor nem tudk hazajönni.... Nekem az utolsó vonatom 19:30kor elindul Pécs felé. Én 15:00-kor végzek melóban. Mire pestre érek, legoptimálisabb esetben is 19:00 van. Az a fél óra meg arra elég, hogy a Déli PU-ról átmegyek a Keleti PU-hoz. :( |
Quote:
|
Azt meg nem akarom, hgoy felmegyek, és ott elszek a buliban mondjuk 11-ig, éjfélig... Vagy esetleg 1-ig... És utána ott hesszelek éjszaka álmosan tökegyedül pest belvárosában... Mit csinálok reggel 6ig? :(:(
Ez úgy lett volna, hogy felmegyek délelőtt, akivel tudok, találkozok, és estig ott maradok, többen is jelezték, hogy 19:00 előtt biztos megérkeznek, és én meg hazajövök az utolsó vonattal. :( Szóval most egy kissé szomorú vagyok :( |
Gee pedig éni s kíváncsi lettem volna Rád. :(:(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |