![]() |
Quote:
|
Quote:
Miért ne mehessen a 2. csoportba tartozó is alacsonyan lefelé, ha menni akar? |
Quote:
Ez alapján marad az 1-es verzió. Szerintem. |
Quote:
Egyébként kétlépcsős fixhatár sokkal jobb a többiek számára mint az 1 lépcsős. Így csak a 2.lépcsőnél lesz komoly szakadás a pontlistában. |
Quote:
|
Quote:
ami inkább a kinszenvedéshez hasonlit szerintem mint a játékhoz bár aki ennyire fanatikusz forgolodusz az meg is érdemli a sorsát én egyikuket sem sajnálom megérdemlik egytol egyig igazábol az a szomoru hogy csomo embernek elmegy a kedve a játéktol mikor az A-csopi méreteit meglátja és igaz hogy kispisti meg gipszjakab a kék 8-9esukel még 3k hekirol forogva szerezték a kék szemeik nagy részét jobb esetben ha nem a b-bol 1800 hekirol forogva szerezték de a nem is tudom mások hogy képzelik hogy ok is kék szemeket szerenének és nehogymár konnyitsunk hozzáálást se nagyon értem !!! de én inkább ugy állnák hozzá az egészhez hogy lehessen 5-6k hekirol fordulni és oszintén lexarnám hogy kinek mekkora orija van és nem szivatnám a tobbi játékost azzal hogy nekik hordja a foldet nem kis szenvedés árán kotelezo jelleggel minek mentek fol akkora hekire hogy nem tudnak utni ? az ő bajuk és haggyuk márt ezt a kettészakad a csopi bullshitelést mert ez megoli a játékot ami most van és a végén senki nem fog jáccani csak néhány fanatikus azt rajtuk kivul senki |
Quote:
Nem kell itt senkit sem sértegetni, normálisabban is tudsz Te írni sztem... a csoport top 1. helyeket meg nem nehéz elérni, csak jó csoportba kell menni... OFF Bár B-ben az elfokozott szabis ori miatt most elég gázos a helyzet ON |
en a fix hekit tamogatnam, mert azzal pontosan lehetne tudni, meddig kell menni, es nagyjabol mennyi idobe kerul.szoval lehetne alapozni ra.az hogy 2x mennyjek 1 szemert, az kizart, inkabb kinlodok 1 kicsit es lesz 1 plussz szemem.szoval a konnyitett es a sima fordulast is meghataroznam 1 bizonyos hekiben.
udv. |
Quote:
leirtam a véleményem ennyi 1.1milla ponton van jelenleg az orim mégse az onos érdekeket nézem hanem azt hogy mi lenne jo a játéknak és nem azt hogy jujj ki fog foldethozni ha esetleg megszunne a top30as rendszer mert szerintem ez az egyre jobban bedoglik tendencia érezheto a hodban és idegesit hogy a nagyorisok lobbizása miatt sose fog megvalosulni az hogy netán fix fekirol lehessen fordulni csak a nooboknak lessz egy menekulout félszemért |
Azért egy normális színvonalat tartson mindenki, ha kérhetném. Az utóbbi pár hozzászólás között bizony volt olyan, ahol ez nagyon nem sikerült. Köszönöm.
|
All times are GMT +1. The time now is 15:36. |