Tuvalu (#3490) |
06-28-2009 20:15 |
Harcosok: Már a játék fórumán is írtam, hogy azért vagy igazságtalan, mert a játék azzal kezdődött, hogy 14:06kor az élőholt beütött véletlenszerűen, mitadisten hozzám. Ezután úgy döntöttem, hogy majdnem mindent egy lapra feltéve, nem tartok elég védelmet, de ütnöm kell. Bejött 3 ütés is, az egyik tőled, de közben a lovasaim tudtak hova járni.
Ráadásul baromi jól jött ki, hogy az élőhalott levert rólam földet (meg Numeráról később), mások levertek az élőholtról, és ezek után Pool közölte, hogy ő akkor MNTket köt, meg lefokoz. Nyilván tudtam, hogy ezek után ha Gt ütöm, akkor ki leszek kiáltva übercsalónak, ezért ott ültem jól leverve, és még csak prédám se volt.
Illetve tény, hogy később K prédának bizonyult, de a játék közepén te sem gondolhatod, hogy azért fértél be, mert ennyire nem tudok játszani, hanem mert arra bazíroztam, hogy Któl (meg Dtől, de az nem jött be) majd hozok földet. Ezért nem volt elég ijam.
Alapvetően pont ezért helyeselni tudom azokat a meglátásaidat, hogy a játék szabályain belül maradva használd ki a lehetőségeket, mert azt beláthatod, hogy bárki által kitalált "lovagias" játékszabályokat nem lehet betartatni. Gyenge, ijásztalan orit ütni a szabályokon belül van. Mivel Pool közölte, hogy elmegy, és lehet hogy lefokoz, meg a vége előtt kitámadott fullsereggel, ezen én is idegbajt kaptam, mert ha nem mondja hogy elmegy, és rágyúrok az élőhalott beverésére, és beverem úgy, hogy már nem játszik, az szerintem korrekt, de ha közli, hogy elmegy, úgy meg nem az.
Viszont ha kitámad fullsereggel, és valaki bemegy hozzá, arra nem mondhatom, hogy csaló.
Úgyhogy mindenki üsse az üreseket, aki meg belép, az mielőtt abbahagyja, szánjon még rá 18 percet, és 2 képzésnyi, tehát jó 300 ijászt toronnyal tegyen be.
Amúgy meg az 5. párbajon ha ráérsz, akkor szerintem csak Poolal kell megküzdj a magasabb pontú játékosok közül (legalábbis én nem hiszem, hogy tudok jönni).
És azt azért te is lásd be, hogy a játék vége izgalmas volt, bárki nyerhetett volna, és szerencsére nem Pool lépései döntöttek végsősoron a top4 sorrendjéről.
|